AKCZ Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 až si ty třmeny budete natírat--PROSIM VAS--podložte si ta auta!--néé jako ten člen nahoře Az budete nekdo natirat trmeny.. nelezte pod auto.. neni to vubec treba Citovat
demi Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 PODKLÁDAT!!!!! i když pod auto nelezete ale to zaleží na každém,i když se nic nestane ale může a pak si akorát nadáváš. píšu to z vlastní blbé zkušenosti a to jsem ,,jen\" zkurvil štít a ohnul kotouč Citovat
zabit Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 koukam ze se nam tady rozjel o bezpecnosti Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Moje brzdy aktuálně: Staré, 260mm (vím, možná by bylo lepší fotit bez kol, ale po tmě se mi to už sundávat nechtělo ): Nové, 283mm ... A brzdiče: Zadní kotouče a třmeny přijdou na řadu vzápětí (až budu mít čas a bude pěkně). Citovat
pug Odesláno 12. březen 2009 Odesláno 12. březen 2009 Hammerite skoda prace je sice na rovnakej baze ale z referencii menej trvalnlivy ako Alkyton. Kto radsej strieka tak Spreje od Motipu (Supertherm do 650 alebo do 850St C) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.