Milhaus_01 Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Zdravim všechny! Z ničeho nic se mi rozsvítila kontrolka bočního airbagu. Nejdřív se rozsvítila, ale po chvilce jízdy zhasla a teď už svítí pořád. Poradí někdo, kde by mohl být problém?? Peugeot 406 2.0 HDi, r.v. 2000 Citovat
VladoHA Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 daj si najprv auto napojit na diagnostiku a budes hned mudrejsi Citovat
wooody Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Co hledání je tady toho mraky..... Jinak zkontroluj konektory pod sedačkama ty nejčastějš zlobí Citovat
kobr Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Pokud máš odpojení spolujezdcova airbagu přepínačem u ruční brzdy, zkus zapnout a vypnout, prostě pootoč s přepínačem a určitě to bude v pořádku. Pak kontrola konektorů pod sedačkama. Vyndat a nandat. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Ty konektory pod sedačkama už jsem vyndal a zase dal zpátky a pořád svítí. Zkusim to s tim vypínačem. Citovat
Milhaus_01 Odesláno 8. březen 2009 Autor Odesláno 8. březen 2009 Tak jsem zkusil ten přepínač a pořád nic! Zkusím ještě jednou vyndat ty konektory, prostříknout je kontaktolem a uvidíme... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.