Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cus, ted jsem to nedavno resil, chtel jsem vymenit radio a s myslenkou na 2din jsem si taky pohraval - dokud jsem nevytah ven to origo radio a nepodival se za nej - je tam v takovy blizkosti \"buben\" topeni, ze nove radio musi opravdu sikmo dolu, tak jak nazacuje sklon originalni kazetove mechaniky. 2Din ani nahodou - leda 1Din vyklopka. A nebo misto radia jenom dotykovou LCD obrazovku a jednotku a procesor dat nekam jinam...

A nebo se pak teda pustit do neceho brutalnejsiho, cely to prekopat atd... ale to uz je jina liga.

Odesláno

dík za info taky sem přemýšlel a dotikovce ale asi si jen poridim modul pro pripojeni USB a bude protoze 1DIN vypada fakt hrozne. srdce mi to sice urve nemit display ale asi se stim smiřím protože přehravat audio CD to abych jich mel v aute kupu a porad to prehazoval :blicismajlik

Odesláno

Ahoj,

strasne dlouho se mi nechtelo jit do 1-din radia, kvuli \"rozbiti\" palubovky. Premejslel jsem nad vsema moznejma zpusobama, jak to vyresit, nakonec jsem se (naivne) domnival, ze si necham vyrobit na zakazku ramecek, kterej bude uplne hladkej a v nem bude to radio, coz se po demontazi origose bohuzel rychle ukazalo jako nemozny... Takkze mi nakonec nezbylo nez jit do 1-din... Nejsem z toho nejak moc urvany, ale popravde, nevypada to zase az tak zle, kor kdyz se vybere tmavy radio s odpovidajicim podsvicenim...

post-0-14109605320313_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

já právě pořád hledám rádio ktery by se dalo zapracovat do těch prostor mám totiž origo rádio s CD a jediný co by mě přimělo k výměně je to že bych tam nacpal rádio s LCD tak aby nebylo zapadeny a pokud mozno slo ovladat pod volantem ;) pokud někdo vyřešil tento problém budu rád když se podělí protože tohle mi fakt leží v hlavě jinak USB kabel pro přehravání MP3 řeší vše:(

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

co takhle kluci :D

jen k fotce , aktualne je ted stinitko s lcd u spolujezdce ,lip se na nej kouka a lip se i couva :D

[upravil dne 1/4/09 Pe.Tr]

NO takhle je to nepekne a ktem tv v operkách a stinitku kde je potom ten mechanismus k ovladani toho všeho:myslim

mě se nelíbí ta dírá potom originálu a když uz výměna tak at tam neni origo rádio přece :aut

Bude stejně asi problém sehnat takový DVD radio a ještě ktomu 1din

Odesláno

stinitko je dotykove a vklidu na nej dosahnu , je i DO , k operkam je taky DO a diky foliim funguje aniz bych musel DO smerovat na operky. dira po radiu neni , tam je BT sonka co krmi vse v aute v cetne zvuku s dvd :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...