Jarek406 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 ahoj mam 406 novej model a chtěl bych se touto cestou zeptat jestli má někdo zkušenost s 2DINovym radiem do tohoto auta, nebo je to zcela nemozné? Citovat
SiMi 406 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Cus, ted jsem to nedavno resil, chtel jsem vymenit radio a s myslenkou na 2din jsem si taky pohraval - dokud jsem nevytah ven to origo radio a nepodival se za nej - je tam v takovy blizkosti \"buben\" topeni, ze nove radio musi opravdu sikmo dolu, tak jak nazacuje sklon originalni kazetove mechaniky. 2Din ani nahodou - leda 1Din vyklopka. A nebo misto radia jenom dotykovou LCD obrazovku a jednotku a procesor dat nekam jinam... A nebo se pak teda pustit do neceho brutalnejsiho, cely to prekopat atd... ale to uz je jina liga. Citovat
Jarek406 Odesláno 9. březen 2009 Autor Odesláno 9. březen 2009 dík za info taky sem přemýšlel a dotikovce ale asi si jen poridim modul pro pripojeni USB a bude protoze 1DIN vypada fakt hrozne. srdce mi to sice urve nemit display ale asi se stim smiřím protože přehravat audio CD to abych jich mel v aute kupu a porad to prehazoval Citovat
SiMi 406 Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ahoj, strasne dlouho se mi nechtelo jit do 1-din radia, kvuli \"rozbiti\" palubovky. Premejslel jsem nad vsema moznejma zpusobama, jak to vyresit, nakonec jsem se (naivne) domnival, ze si necham vyrobit na zakazku ramecek, kterej bude uplne hladkej a v nem bude to radio, coz se po demontazi origose bohuzel rychle ukazalo jako nemozny... Takkze mi nakonec nezbylo nez jit do 1-din... Nejsem z toho nejak moc urvany, ale popravde, nevypada to zase az tak zle, kor kdyz se vybere tmavy radio s odpovidajicim podsvicenim... Citovat
stalmik Odesláno 31. březen 2009 Odesláno 31. březen 2009 Ono si clovek nevybere ja mam v planu vyjizdeci 1din s LCD.. Ale az udelam poradne zvuk a podvozek.. Citovat
Jarek406 Odesláno 31. březen 2009 Autor Odesláno 31. březen 2009 já právě pořád hledám rádio ktery by se dalo zapracovat do těch prostor mám totiž origo rádio s CD a jediný co by mě přimělo k výměně je to že bych tam nacpal rádio s LCD tak aby nebylo zapadeny a pokud mozno slo ovladat pod volantem pokud někdo vyřešil tento problém budu rád když se podělí protože tohle mi fakt leží v hlavě jinak USB kabel pro přehravání MP3 řeší vše:( Citovat
BoneDaddy Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 Mě minule zaujalo tohle: Takhle bych to ale nikdy nechtěl. To radši budu mít rádio na kazety. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 co takhle kluci jen k fotce , aktualne je ted stinitko s lcd u spolujezdce ,lip se na nej kouka a lip se i couva [upravil dne 1/4/09 Pe.Tr] Citovat
Jarek406 Odesláno 1. duben 2009 Autor Odesláno 1. duben 2009 Původně zaslal: Pe.Tr co takhle kluci jen k fotce , aktualne je ted stinitko s lcd u spolujezdce ,lip se na nej kouka a lip se i couva [upravil dne 1/4/09 Pe.Tr] NO takhle je to nepekne a ktem tv v operkách a stinitku kde je potom ten mechanismus k ovladani toho všeho:myslim mě se nelíbí ta dírá potom originálu a když uz výměna tak at tam neni origo rádio přece Bude stejně asi problém sehnat takový DVD radio a ještě ktomu 1din Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. duben 2009 Odesláno 1. duben 2009 stinitko je dotykove a vklidu na nej dosahnu , je i DO , k operkam je taky DO a diky foliim funguje aniz bych musel DO smerovat na operky. dira po radiu neni , tam je BT sonka co krmi vse v aute v cetne zvuku s dvd Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.