Lenale Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 čau.... mám menší problém s otáčkoměrem. Když sešlápnu plyn (od 2000 - 4000), tak mi otáčkoměr začne skákat - nejde plynule, ale zastaví se např. na 2900 a pak poskočí na 3100 tam zastavi a skočí na 3300 atp. Když ale plyn přidávám pomalu, tak to ukazuje dobře..... Taky se mi jednou v zimě stalo, že se otáčkoměr i rychloměr zasekl (ot. na 2000 a rychl. 60 ).... asi po kilometru se to zase hodilo do normálu.... díkes Citovat
gvg Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Už se to tu řešilo: a) zkontroluj spojení konektorů v motorovém prostoru (pokud jsou zoxidovaný - pročistit) b) zkontroluj čidlo, jestli není uvolnění a trochu víc povytažený Citovat
graver Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Mám podobný problém - otáčkoměr občas neukazuje, občas ukazuje skokově a někdy zůstává viset. U sebe bych to tipoval spíš na mechanický problém - reaguje to na různé teploty a na poklepání na palubku. Až se mi podaří rozhodit palubku, uvidíme (ztroskotal jsem na tom jediném šroubku, co nahoře drží plexi - má úplně vyšmajdaný závit :-(() Citovat
Lenale Odesláno 27. květen 2004 Autor Odesláno 27. květen 2004 to gvg: kde najdu ty konektory a čidlo.... u motoru těch konektorů a čidel mám tolik Citovat
gvg Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Přečti si článek o opravě ot., mělo by bejt zezadu motoru íš nahoře a snímá otáčky setrváku. Ale je tam přístup jako víš, kam... Citovat
Lucky Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 graver: ta rucicka - to muze zpusobovat treba i nejaky studenak. reseni je ho vyloupnout a peclive prohlidnout tistak. Ja jsem mel kdysi odlouplej jednu nozku nejakyho kondiku a to bys koukal, jakej to delalo bordel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.