Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čaute,aj ja mam ten problem že mi stale chodi motor pri zaradeni rychlosti a pridani alebo ubrani plynu,menil som už silenbloky motora,aj na ramenach a nepomohlo ide ma je...t.Ja som to dal radšej menit v servise u kamoša a mal s tymi ramenami dost.Sam by som to doma asi nespravil,tie nove tam isli dost tažko a to mal aj lis.Poradte mi čo by to mohlo ešte robit?:(

Odesláno

Tak dnes som sa vopchal pod auto aby som si skontroloval to priečne rameno a silenbloky ale moc som toho nezistil či sú nafigu alebo nie, vyzeraju byt pevne aj som ich odfotil ale fotka nie je ostrá tak skúste zhodnotit.

post-0-14109605114558_thumb.jpg

Odesláno

no ved som predok zdvihol a hýbyl som aj tyčkami ale boli pevné...asi som mal skúsiť zapriet nejakou tyčou...ale myslím si že tie tyčky sú K.O. pretože mi auto po prejazde cez nerovnosti klepe a aj z fotky vidno že sú tie šroby vykrívené.

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

no ved som predok zdvihol a hýbyl som aj tyčkami ale boli pevné...asi som mal skúsiť zapriet nejakou tyčou...ale myslím si že tie tyčky sú K.O. pretože mi auto po prejazde cez nerovnosti klepe a aj z fotky vidno že sú tie šroby vykrívené.

ty šrouby tyček stab. nejsou křivé--je tam kulový kloub,to se ti jen

zdá,má to tak být--ta vůle je vždy právě v té hlavě kloubu...

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

aj tak ich skúsim vymenit...je lepšie tam dat tie oceľové alebo radšej tie plastové tyčky?

někdo má lepší zkušenost s plastovými,někdo s kovovými--těžko

říct...já dávám co mám,myslím,že životnost je plusmínus stejná...

[upravil dne 7/3/09 ozzy1956]

• O 4 týdny později...
Odesláno

ten zadny mas podla fotky v prdeli. Zistis to aj tak ze ako si v jame tak nech sa niekto pohne na tvojom aute a uvidis aku to ma volu. Zadny das dole tak ze obrezes tu gumu a zostane ti tam ako keby len trubka. Tu treba napilit a rozpacit srobovakom, lebo ked nemas lys tak ju nedas dole. Novy silent daj do tej iste roviny ako povodny,(2-3mm nehraju rolu) lebo ked ho das sikmejsie tak bude mat vecsie pnutie a skorej klakne. Ak nemas lys tak ho musis len nabijat. Ide dost z tazka. Ale kladivom udieraj na nejake tvrde drevo lebo rozklepes silentblok(tu trubku) predne som nemenil tie boli ok a ani tak casto neodchadzaju. A ako som to nahodil tak stale citim ako keby mi ta naprava trhne. Ja si myslim ze je to poloosach. Bud klb v prevodovke alebo homokineticky po krajoch. Deddo306break fakt vymenil silentaky na motore, ramenach a capy a robi mu to stale.

Odesláno

Páni aj ja som mal tento problém až kým som odobral tie spodné ramená a odpadli mi tie silentbloky samé presne podla toho ako tu píšeš som ich sám vylisoval vo zveráku aj nalisoval a teraz je to paráda sekanie nápravy prestalo. Nie je to zložitá práca tak do toho!

Odesláno

Ak by si ich siel kupovat, tak mam na predaj 2 uplne nove zabalene s 18 mm capom:papa a geometriu netreba, vsetko je tam napevno, menil som ich minuly tyzden:super

Odesláno

No za jeden 10 eur, myslim ze cena dobra, aspon podla mna:mrk + posta keby som ti ich posielal:roll...kazdopadne ak potrebujes 18 mm, tak myslim ze lacnejsie nezozenies (nie su to ziadne polske smejdy, len som ich kupil omylom:blablabla)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...