whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Autor Odesláno 5. březen 2009 áno...teraz som ho pozeral. Stojí 186 Eur. Ja ho kupim novy aspon bude zaruka že mi po chvili nebude tiect. Citovat
deddo306Break Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 čaute,aj ja mam ten problem že mi stale chodi motor pri zaradeni rychlosti a pridani alebo ubrani plynu,menil som už silenbloky motora,aj na ramenach a nepomohlo ide ma je...t.Ja som to dal radšej menit v servise u kamoša a mal s tymi ramenami dost.Sam by som to doma asi nespravil,tie nove tam isli dost tažko a to mal aj lis.Poradte mi čo by to mohlo ešte robit? Citovat
whizz80 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Tak dnes som sa vopchal pod auto aby som si skontroloval to priečne rameno a silenbloky ale moc som toho nezistil či sú nafigu alebo nie, vyzeraju byt pevne aj som ich odfotil ale fotka nie je ostrá tak skúste zhodnotit. Citovat
whizz80 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 a popritom som si odfotil aj stabilizačné tyčky...tak tie su podla mna K.O Citovat
whizz80 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 len ma prekvapilo, že tam mám oceľové tyčky. Myslel som si že tam mám tie plastové, aj podľa VINka a pozreti do serviceboxu tam píšu o plastovych. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 co chceš zhodnotit ?--zda máš vůli v uložení ramen nebo stab.tyček? z fotky ???:o musíš zvednou předek auta a tyčkou páčit,abys to zjistil Citovat
whizz80 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 no ved som predok zdvihol a hýbyl som aj tyčkami ale boli pevné...asi som mal skúsiť zapriet nejakou tyčou...ale myslím si že tie tyčky sú K.O. pretože mi auto po prejazde cez nerovnosti klepe a aj z fotky vidno že sú tie šroby vykrívené. Citovat
domikra Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 ten silenblok nevypadá zdravě podle fotky a co ten přední? Ja jsem mněl ten přední našrot. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: whizz80 no ved som predok zdvihol a hýbyl som aj tyčkami ale boli pevné...asi som mal skúsiť zapriet nejakou tyčou...ale myslím si že tie tyčky sú K.O. pretože mi auto po prejazde cez nerovnosti klepe a aj z fotky vidno že sú tie šroby vykrívené. ty šrouby tyček stab. nejsou křivé--je tam kulový kloub,to se ti jen zdá,má to tak být--ta vůle je vždy právě v té hlavě kloubu... Citovat
whizz80 Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 aj tak ich skúsim vymenit...je lepšie tam dat tie oceľové alebo radšej tie plastové tyčky? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: whizz80 aj tak ich skúsim vymenit...je lepšie tam dat tie oceľové alebo radšej tie plastové tyčky? někdo má lepší zkušenost s plastovými,někdo s kovovými--těžko říct...já dávám co mám,myslím,že životnost je plusmínus stejná... [upravil dne 7/3/09 ozzy1956] Citovat
whizz80 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 ako vam isli nalisovat tie silenbloky do priecneho ramena? da sa to urobit aj doma alebo radsej to dat do servisu? Citovat
marko306 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 ten zadny mas podla fotky v prdeli. Zistis to aj tak ze ako si v jame tak nech sa niekto pohne na tvojom aute a uvidis aku to ma volu. Zadny das dole tak ze obrezes tu gumu a zostane ti tam ako keby len trubka. Tu treba napilit a rozpacit srobovakom, lebo ked nemas lys tak ju nedas dole. Novy silent daj do tej iste roviny ako povodny,(2-3mm nehraju rolu) lebo ked ho das sikmejsie tak bude mat vecsie pnutie a skorej klakne. Ak nemas lys tak ho musis len nabijat. Ide dost z tazka. Ale kladivom udieraj na nejake tvrde drevo lebo rozklepes silentblok(tu trubku) predne som nemenil tie boli ok a ani tak casto neodchadzaju. A ako som to nahodil tak stale citim ako keby mi ta naprava trhne. Ja si myslim ze je to poloosach. Bud klb v prevodovke alebo homokineticky po krajoch. Deddo306break fakt vymenil silentaky na motore, ramenach a capy a robi mu to stale. Citovat
petopelo Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Páni aj ja som mal tento problém až kým som odobral tie spodné ramená a odpadli mi tie silentbloky samé presne podla toho ako tu píšeš som ich sám vylisoval vo zveráku aj nalisoval a teraz je to paráda sekanie nápravy prestalo. Nie je to zložitá práca tak do toho! Citovat
whizz80 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 no tak si to skusim urobit doma, len este musim kupit tie silenbloky a asi kupim aj nové gulove capy. Citovat
marko306 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 gulaky spodne kupuj podla typu a rocniku auta a pri vymene vrchnych treba robit geometriu. Citovat
whizz80 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 myslím tieto guláky. Pri nich asi nepotrebujem robit geometriu.. či áno? Citovat
Qcko Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Ak by si ich siel kupovat, tak mam na predaj 2 uplne nove zabalene s 18 mm capom:papa a geometriu netreba, vsetko je tam napevno, menil som ich minuly tyzden:super Citovat
whizz80 Odesláno 30. březen 2009 Autor Odesláno 30. březen 2009 Dobre dam ti vediet. A za kolko by si mi ich strelil? Citovat
Qcko Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 No za jeden 10 eur, myslim ze cena dobra, aspon podla mna:mrk + posta keby som ti ich posielal:roll...kazdopadne ak potrebujes 18 mm, tak myslim ze lacnejsie nezozenies (nie su to ziadne polske smejdy, len som ich kupil omylom:blablabla) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.