macik.83 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 no prosim, fakt je to s tim cigem divny Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 155. Cigarety jsem si nevšimla a je to každého věc. A vypadá spíš jak studentka, než mamča od dítěte. Takže ode mě ho tam má. Citovat
Petra XSI Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Taky se přiznám, že mě zarazila ta cigareta......jsou věci který prostě nezkousnu, takže za mě ne z tohoto důvodu. :xvulNechci tady rozvíjet diskusi o kouření, ale ať mi nikdo neříká, že je to věc jen toho kuřáka.........to je vážně směšný, výraz jako pasivní kouření snad zná každý........ač se kuřákům jako astmatik pokouším vyhýbat, tak není den kdy bych necejtila ten jejich smrad:bacha Citovat
janča205 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Cigarety jsem si všimla,až když jsem ji hledala.Když mi to nehulí někdo až pod nos tak mi to nevadí. Odhlasováno! Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Petra XSI ........ač se kuřákům jako astmatik pokouším vyhýbat, tak není den kdy bych necejtila ten jejich smrad:bacha Jsem taky astmatik, sama kouřím, takže mě to nevadí. Akorát nemusím, když je někde fakt zakouřené. Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: janča205 Cigarety jsem si všimla,až když jsem ji hledala.Když mi to nehulí někdo až pod nos tak mi to nevadí. Odhlasováno! Taky jsem si jí všimla, až když na to tady někdo upozornil. Citovat
Medvěd Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Dariska Původně zaslal: Petra XSI ........ač se kuřákům jako astmatik pokouším vyhýbat, tak není den kdy bych necejtila ten jejich smrad:bacha Jsem taky astmatik, sama kouřím, takže mě to nevadí. Akorát nemusím, když je někde fakt zakouřené. Nechci vypadat jako moralista, ale přijde Ti to jako úplně rozumné???:myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 5/3/2009 Medvěd] Citovat
Dariska Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Medvěd[/i Nechci vypadat jako moralista, ale přijde Ti to jako úplně rozumné???:myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 5/3/2009 Medvěd] Až mi to bude nějak zásadně vadit nebo s tím budu mít problémy, tak třeba přestanu, ale zase nejsem až tak velký kuřák, aby mi to činilo problémy. Citovat
mitch.mb Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 kamoska je moc pekna... ma ho tam :c) .... ten hlas Citovat
Boulik Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 Dekuji moc za kamaradku a i za sebe ze jste poslaly tolik hlasu Kdyby se nekdo nudil a chtel poslat hlas muze z ip adresi jde poslat hlas kazdou hodinu ale nikoho nenutim ale Fkat moc dekuju i tech par hlasu co jste vsichni poslaly tak pomuzou:super Citovat
macik.83 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Tohle jsem ted dostal vzkazem na lide.cz: Ahoj, potřebovali bychom tvoji pomoc. Jestli se ti alespoň trochu líbíme pošli nám prosím hlas do soutěže http://www.hledavas.cz/profil.asp?idp=764 Moc by nám to pomohlo, špička nám nějak začala utíkat. Prosíííím.... :-[ A jestli se ti opravdu líbíme, tak to můžeš opakovat každou hodinu až do května ;-) To bys byl ale opravdu zlatej ;-) :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.