Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Taky se přiznám, že mě zarazila ta cigareta......jsou věci který prostě nezkousnu, takže za mě ne z tohoto důvodu.

:xvulNechci tady rozvíjet diskusi o kouření, ale ať mi nikdo neříká, že je to věc jen toho kuřáka.........to je vážně směšný, výraz jako pasivní kouření snad zná každý........ač se kuřákům jako astmatik pokouším vyhýbat, tak není den kdy bych necejtila ten jejich smrad:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

........ač se kuřákům jako astmatik pokouším vyhýbat, tak není den kdy bych necejtila ten jejich smrad:bacha

Jsem taky astmatik, sama kouřím, takže mě to nevadí.

Akorát nemusím, když je někde fakt zakouřené.

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Cigarety jsem si všimla,až když jsem ji hledala.Když mi to nehulí někdo až pod nos tak mi to nevadí.

Odhlasováno!

Taky jsem si jí všimla, až když na to tady někdo upozornil.

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Původně zaslal: Petra XSI

........ač se kuřákům jako astmatik pokouším vyhýbat, tak není den kdy bych necejtila ten jejich smrad:bacha

Jsem taky astmatik, sama kouřím, takže mě to nevadí.

Akorát nemusím, když je někde fakt zakouřené.

Nechci vypadat jako moralista, ale přijde Ti to jako úplně rozumné???:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 5/3/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd[/i

Nechci vypadat jako moralista, ale přijde Ti to jako úplně rozumné???:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 5/3/2009 Medvěd]

Až mi to bude nějak zásadně vadit nebo s tím budu mít

problémy, tak třeba přestanu, ale zase nejsem až tak

velký kuřák, aby mi to činilo problémy.

Odesláno

Dekuji moc za kamaradku a i za sebe ze jste poslaly tolik hlasu :super

Kdyby se nekdo nudil a chtel poslat hlas muze z ip adresi jde poslat hlas kazdou hodinu ale nikoho nenutim ale Fkat moc dekuju i tech par hlasu co jste vsichni poslaly tak pomuzou:super

Odesláno
:D Tohle jsem ted dostal vzkazem na lide.cz: Ahoj, potřebovali bychom tvoji pomoc. Jestli se ti alespoň trochu líbíme pošli nám prosím hlas do soutěže http://www.hledavas.cz/profil.asp?idp=764 Moc by nám to pomohlo, špička nám nějak začala utíkat. Prosíííím.... :-[ A jestli se ti opravdu líbíme, tak to můžeš opakovat každou hodinu až do května ;-) To bys byl ale opravdu zlatej ;-) :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...