Petano Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Zdravim predevcirem mi prasklo lanko od spojky. Nechal jsem si ho vymenit (tu rozpernou tycinku jsem samozrejme ztratil tak tam mam tedka nejakou udelanou) A spojka zabira strasne brzo a ted jde dokonce spatne radit zpatecka (v radicce je citit i slyset jak se kolecko nejdriv o zuby zastavi a pak to teprve jde zaradit - driv to slo taky hur ale ted uz je to dost narocny) Kdyz jsem odjizdel ze servisu tak to bylo v poho (niceho jsem si nevismnul) Pravdepodobne se to lanko trosku povolilo. Da se to lanko nejak jednoduse pritahnout. Skrze ten nastavovaci sroub na vysku (chod) pedalu se mi to nechce delat protoze uz tak je spojkovy pedal docela vysoko. Citovat
oddie Odesláno 26. květen 2004 Odesláno 26. květen 2004 Jiný seřizovací prvek než závit na tyčce na konci lanka tam není. Seřízení se dělá pouze tím. Jinak, na délce té tyčky dost záleží, takže bych si asi klíďo koupil novou. Citovat
Petano Odesláno 26. květen 2004 Autor Odesláno 26. květen 2004 myslel jsem si to viz. tohle vlakno: http://www.peugeot-club.com/topic/3532-spojka-asi-ko/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.