zidacekkk Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 zdravím, mám měnší problém se zvuky auta (406 1.8 81kw - 1997)- když jedu na jakýkoli kvalt tak při otáčkách cca 2k - 2,5k začně něco směrem od převodovky dopředu vybrovat a dělat šílenej kravál. Ale jenom pokud při těch otáčkách pustím plyn a nechám je spadnou s kvaltem, pokud přidávám tak ne. Někdo mi říká že by to mohl být katalyzátor, ale ten se začal projevovat až teď svým hučením, tak nevím. A z mechanické stránky pokud rychleji pouštím spojku tak v převodovce je docela silně cejtit náraz a auto se zacuká. Taky to dělá při jízdě např na 3 pustím plyn a potom rychleji přidám, zacuká se stejně, to je normální? - nemám ho mo dlouho a u jiných aut jsem se s tím nesetkal zatím..... předem díky.... [upravil dne 18/4/09 zidacekkk] [upravil dne 18/4/09 zidacekkk] Citovat
Hölbin Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 a neni to nahodou jen vymlaceny silentblok pod motorem? Citovat
Bendy_- Odesláno 13. duben 2009 Odesláno 13. duben 2009 zdravim, mohl by jsi napsat čim to bylo? asi mam stejnej problém. Citovat
Hölbin Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 zdar lidi, mam naprosto stejny problem... Jak jsem to tak prochazel, tak mam trochu podezreni na kloub poloosy Citovat
zidacekkk Odesláno 18. duben 2009 Autor Odesláno 18. duben 2009 Problém byl na výfuku a motoru. Je tam kroužkové těsnění které bylo vymačkaně a šrouby s pružinou byly povoleny. sehnal jsem si to těsnění (300kč) + šrouby cca 70 kč a vyměnil. Jde to nahovno vyměnit ale povedlo se. Při těch otáčkách se totiž výfuk dotýkal motoru a to dělalo ten rezonanční zvuk. A to cukání bylo utrženým horizontálním silemblokem. šel na přelis a vše je už ok [upravil dne 18/4/09 zidacekkk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.