Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím,

mám měnší problém se zvuky auta (406 1.8 81kw - 1997)- když jedu na jakýkoli kvalt tak při otáčkách cca 2k - 2,5k začně něco směrem od převodovky dopředu vybrovat a dělat šílenej kravál. Ale jenom pokud při těch otáčkách pustím plyn a nechám je spadnou s kvaltem, pokud přidávám tak ne. Někdo mi říká že by to mohl být katalyzátor, ale ten se začal projevovat až teď svým hučením, tak nevím.

A z mechanické stránky pokud rychleji pouštím spojku tak v převodovce je docela silně cejtit náraz a auto se zacuká. Taky to dělá při jízdě např na 3 pustím plyn a potom rychleji přidám, zacuká se stejně, to je normální? - nemám ho mo dlouho a u jiných aut jsem se s tím nesetkal zatím.....

předem díky....

[upravil dne 18/4/09 zidacekkk]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Problém byl na výfuku a motoru. Je tam kroužkové těsnění které bylo vymačkaně a šrouby s pružinou byly povoleny. sehnal jsem si to těsnění (300kč) + šrouby cca 70 kč a vyměnil. Jde to nahovno vyměnit ale povedlo se. Při těch otáčkách se totiž výfuk dotýkal motoru a to dělalo ten rezonanční zvuk.

A to cukání bylo utrženým horizontálním silemblokem. šel na přelis a vše je už ok :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...