Martin150 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Zdravím všetkých, mám taký problém: Pravé zadné koleso sa mi stále zavzdušňuje, odvzdušním to a zas po týždini to isté. Neviete čo by to mohlo robiť? Kvapalina neubúda, regulátor tam nieje. Dík Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Martin150 Zdravím všetkých, mám taký problém: Pravé zadné koleso sa mi stále zavzdušňuje, odvzdušním to a zas po týždini to isté. Neviete čo by to mohlo robiť? Kvapalina neubúda, regulátor tam nieje. Dík To by som videl na málo odvzrušnené. Brzdové trubky idú od valca na pravú stranu, potom do zadu a tam k ľavému kolesu. Je to najväčšia vzdialenosť. Ak sa neprivzdušňujú ostatné tak jedine riadne odvzdušniť. Citovat
Martin150 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 No to už bolo minimálne 10 krát odvzdušňované všetko, 2-3 dni sa na tom dá jazdiť bez našľapávania ale už viac nie Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Martin150 No to už bolo minimálne 10 krát odvzdušňované všetko, 2-3 dni sa na tom dá jazdiť bez našľapávania ale už viac nie Tak potom musí byť niekde netesnosť a privzdušňuje sa ti to. Nieje technicky možné aby sa zavzdušňovalo iba jedno koleso. Citovat
Martin150 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Na tom aute je možné všetko Skúsim vymeniť valček v kolese a uvidím či to pomôže, aj tak dík. Citovat
Guest Petos Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 mozno hlavny valec uz nieje celkom fit Citovat
kyzektom Odesláno 22. březen 2009 Odesláno 22. březen 2009 Uz jsem se setkal s tim ze prasatko se zavzdusnovalo pritom neteklo tehdy stacilo vymenit gumicky a slape to do dnes cca rok. tom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.