Zdenda-406 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ahoj peugeotáci Mám na vás jednu prosbu.Před dvěma dny mě totálně odešel KAT šíleně to řve a strašně to při přídání plynu sičí:myslimAle největší problém je v tom že auto totálně ztratilo výkon. To znamená že to vubec nejede,dneska jsem měl dost velký problém abych vubec ujel favoritu-to je dost divný nemyslíte??? Ted se chci zeptat jestli za tuhle totální ztrátu vykonu muže KAT nebo je zatím ještě něco jiného:myslimVykonově si připadám jako ve škodě 120.Je to hrozné plyn stále na podlaze a auto sotva leze. Děkuji za všechny rady. Citovat
Demo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 katem ucpany vyfuk - me se tak poradilo bloknout Husovicky tunel Citovat
Ferry Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 nejspis ucpane vyfukove potrubi, zbytky keramiky z toho katalyzatoru se vzprici v trubce a auto pak vubec nejede, taky se mi to stalo Citovat
Guest servisman Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 může to býti katem já jej neměl prostě byl vysypaný,ale po montáži nového auto jelo drobet lépe,hlavně měl výfuk jiný zvuk tišší při akcekleraci. Nezdá se mi,nepsal jsi už někdy tento dotázek?? Už jsem někde zde o tom četl ztráta výkonu a pod Jinak katalyzátor Citovat
Demo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 v jakem miste je lamba? je pred nebo za katem? nebo jsou tam dve? Pokud je pred katem, tak bych ho vytriskal (na netu si najdi firmu, ktera od tebe ten rozbity vykoupi) a dal neresil.... Nebo UNI... Citovat
Guest servisman Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Demo v jakem miste je lamba? je pred nebo za katem? nebo jsou tam dve? Pokud je pred katem, tak bych ho vytriskal (na netu si najdi firmu, ktera od tebe ten rozbity vykoupi) a dal neresil.... Nebo UNI... lambda je tam jedna před katem /má old model/ Citovat
Guest servisman Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 jen na okraj kdysy jsem si psal s jedním na ICQ co má 406 1,8a psal mi že auto nemá výkon a pod nakonec musel vyněmit jednu vačkovou hřídel,byla špatná Citovat
Zdenda-406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Demo v jakem miste je lamba? je pred nebo za katem? nebo jsou tam dve? Pokud je pred katem, tak bych ho vytriskal (na netu si najdi firmu, ktera od tebe ten rozbity vykoupi) a dal neresil.... Nebo UNI... lambda je tam jedna před katem /má old model/ Není old model až od roku 1999???Já mám rok 1998. Citovat
Demo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 dle mych zkusenosti katalyzator, cca 14 dni pred umrtnim zacne \"zvonit\" Citovat
Zdenda-406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: honza406 jen na okraj kdysy jsem si psal s jedním na ICQ co má 406 1,8a psal mi že auto nemá výkon a pod nakonec musel vyněmit jednu vačkovou hřídel,byla špatná Nestraš ani nevím jak by se na tu hřídel vubec přišlo. Citovat
Demo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 jinak, jak ti stoupa teplota motoru? kdyz mas plyn az napodlaze? Pri ucpanym katu se motor vyrazne zahriva... Citovat
Zdenda-406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 No asi teda koupím uni KAT a dám to hnedka vyměnit,ale tedka přemyšlím aby nebyl potom problem na emisích s uni KATEM:myslim Citovat
Creams Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 NO mě se taky rozsypal kat a pískal nejelo to a ve finale když jsme ho z vrchu rozřezali tak to byl mazec co jsem viděl komplet roztaveny, ale komplet Citovat
Guest servisman Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Zdenda-406 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Demo v jakem miste je lamba? je pred nebo za katem? nebo jsou tam dve? Pokud je pred katem, tak bych ho vytriskal (na netu si najdi firmu, ktera od tebe ten rozbity vykoupi) a dal neresil.... Nebo UNI... lambda je tam jedna před katem /má old model/ Není old model až od roku 1999???Já mám rok 1998. old model je starý model nový je NEW Citovat
Zdenda-406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Demo jinak, jak ti stoupa teplota motoru? kdyz mas plyn az napodlaze? Pri ucpanym katu se motor vyrazne zahriva... Tak kolem 80-90 stupněma. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 A ještě dotaz,mám rovnou vyměnit lambdu?I když je teda před katem?? Citovat
pug Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ja som mal na byvalom aute prerobeny na zakazku kompelt vyfuk (ladene nerez zvody, sportovy kat HJS s 200CPI) stredovy tlmic (rezonator) zadny tlmic so silencerom a cele pospajane 60,3mm nerez trubkami a so silencerom vzadu to bolo decentne tiche a presiel som s tym oficielne aj STK aj emisnou. HJS je ale pomerne drahy vyrobca. lacny a funkcny je napr Magnaflow - z USA pomerne lacny, alebo napr. na: www.sportovniautodoplnky.cz Citovat
Demo Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 lambu kdyztak vymontuj a ockem prohledni - mely by byt cista az bila... pokud bude cerna, tak bych hledal chybu dale.... Citovat
pug Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Lambda ma podla dostupnych zdrojov zivotnost 100-200tis km. Podla toho sa da prioblizne kalkulovat ci vymenit alebo nie. Ak su indikovane teoreticke problemy s lambdou-resp ak ti ju vedia zmerat v realnom case teda nielen priebeh napatia ale aj pocet cyklov za definovany cas tak to urob. total KO lambdu by si mal poznat bude to zrat jak tank a diagnostika to vypise. (nacatu lambdu nevypise) Citovat
vdacny Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 a kde ti to najviac chrasti????? ak ti to chrasti pod \"ritou\" tak je to na sto percent katalyzator. uni katu sa neboj, funguje spolahlivo (zatial). podla mna keby bola lamda naprd, tak by stratil len vykon a mal by si vacsiu spotrebu a nejake blbnutie motora....... kazdopadne u mna toto robil kat, za 4litre mi namontovali novy a mam pokoj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.