Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj peugeotáci

Mám na vás jednu prosbu.Před dvěma dny mě totálně odešel KAT

šíleně to řve a strašně to při přídání plynu sičí:myslimAle největší problém je v tom že auto totálně ztratilo výkon.

To znamená že to vubec nejede,dneska jsem měl dost velký problém abych vubec ujel favoritu-to je dost divný nemyslíte???

Ted se chci zeptat jestli za tuhle totální ztrátu vykonu muže KAT nebo je zatím ještě něco jiného:myslimVykonově si připadám jako ve škodě 120.Je to hrozné plyn stále na podlaze a auto sotva leze.

Děkuji za všechny rady.

Odesláno

nejspis ucpane vyfukove potrubi, zbytky keramiky z toho katalyzatoru se vzprici v trubce a auto pak vubec nejede, taky se mi to stalo

Guest servisman
Odesláno

může to býti katem já jej neměl prostě byl vysypaný,ale po montáži nového auto jelo drobet lépe,hlavně měl výfuk jiný zvuk tišší při akcekleraci.

Nezdá se mi,nepsal jsi už někdy tento dotázek?? Už jsem někde zde o tom četl :myslim ztráta výkonu a pod

Jinak katalyzátor :)

Odesláno

v jakem miste je lamba? je pred nebo za katem? nebo jsou tam dve?

Pokud je pred katem, tak bych ho vytriskal (na netu si najdi firmu, ktera od tebe ten rozbity vykoupi) a dal neresil.... Nebo UNI...

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Demo

Pokud je pred katem, tak bych ho vytriskal (na netu si najdi firmu, ktera od tebe ten rozbity vykoupi) a dal neresil.... Nebo UNI...

lambda je tam jedna před katem /má old model/

Guest servisman
Odesláno

jen na okraj kdysy jsem si psal s jedním na ICQ co má 406 1,8a psal mi že auto nemá výkon a pod nakonec musel vyněmit jednu vačkovou hřídel,byla špatná

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Není old model až od roku 1999???Já mám rok 1998.

Odesláno

jen na okraj kdysy jsem si psal s jedním na ICQ co má 406 1,8a psal mi že auto nemá výkon a pod nakonec musel vyněmit jednu vačkovou hřídel,byla špatná

Nestraš ani nevím jak by se na tu hřídel vubec přišlo.

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Zdenda-406

Není old model až od roku 1999???Já mám rok 1998.

old model je starý model nový je NEW :potlesk

Odesláno

ja som mal na byvalom aute prerobeny na zakazku kompelt vyfuk (ladene nerez zvody, sportovy kat HJS s 200CPI) stredovy tlmic (rezonator) zadny tlmic so silencerom a cele pospajane 60,3mm nerez trubkami a so silencerom vzadu to bolo decentne tiche a presiel som s tym oficielne aj STK aj emisnou. HJS je ale pomerne drahy vyrobca. lacny a funkcny je napr Magnaflow - z USA pomerne lacny, alebo napr. na: www.sportovniautodoplnky.cz

Odesláno

Lambda ma podla dostupnych zdrojov zivotnost 100-200tis km. Podla toho sa da prioblizne kalkulovat ci vymenit alebo nie. Ak su indikovane teoreticke problemy s lambdou-resp ak ti ju vedia zmerat v realnom case teda nielen priebeh napatia ale aj pocet cyklov za definovany cas tak to urob. total KO lambdu by si mal poznat bude to zrat jak tank a diagnostika to vypise. (nacatu lambdu nevypise)

Odesláno

a kde ti to najviac chrasti????? ak ti to chrasti pod \"ritou\" tak je to na sto percent katalyzator. uni katu sa neboj, funguje spolahlivo (zatial). podla mna keby bola lamda naprd, tak by stratil len vykon a mal by si vacsiu spotrebu a nejake blbnutie motora....... kazdopadne u mna toto robil kat, za 4litre mi namontovali novy a mam pokoj

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...