Jarek406 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Zdravým všechny členy nedavno sem si pořídil peugeot 406 HDI a trošku mě vyvádí zmíry padání rafiček budíků při startu. Nevím jestli je to v pořádku či je někde chyba, protože u Peugeot 106 mi to nedělalo. Můžete mi někdo osvětlit tento problém a kde mám popřípadě hledat chybu . Dík za každou odpověď Citovat
Ferry Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 co to znamena padani raficek ? nemas tam xenonovou prestavbovou sadu ? Citovat
Jarek406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 čau jakou xenonovou sadu myslíš. Světla nemám xenonovy. Stema rafičkama prostě začnu startovat a padaji na nuly jak kdyz vypnes klič a jak přestanu tak se zvednou do normálu Citovat
wooody Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 to je normalni, budiky sou elektrycky a pri startu do nich nejde proud a kdyz vratis klicek do polohy kdy je sepla veskera elektryka tak fungujou normalne, me to dela taky Citovat
Jarek406 Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Jestli je to fakt tak to sem opravdu klidnejsi dík za odpověď. Ja sem pravě slyšel žo to muže dělat špatna kostra. Někdo mi i říkal že mu to nědělá tak sem nechtěl neco zanedbat aby se me nevykašila celá eletrika v aute Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.