longstarr Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Ahoj.Mám 405ku 1,6 karburátor a nestartuje.Jak už mi bylo napsáno,zkusil jsem stříknout manuálně trochu benzínu pod škrtící klapku a naskočila hned.takže asi bude někde ucpaná tryska nebo něco podobného.Nevíte někdo,kde se dá sehnat těsnění pod karburátor Solex 34 34 Z1??(Nejsíš se zničí,když karburátor oddmontuju)Servisní balíček na karburátor stojí 1800,- Není nějaké univerzální nebo nedá se vyřezat z nějakého materiálu???:myslimDíky Citovat
Pája Rybišár Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Dá se vyrobit přesne podle starýho(nebo papír na těsnění omačkat o přírubu karburátoru pak pečlivě vystříhat) Jukni ještě na povákovou komoru(plovákové zařízení,jestli funguje spravne jehlový ventil a jestli je udržovana spravna hladina paliva v plovakové komoře.. PS:Mechanické palivové čerpadlo dává dost paliva?Máš tam tu vyrovnávací nádržku s přepadovým potrubím?? Citovat
longstarr Odesláno 2. březen 2009 Autor Odesláno 2. březen 2009 Palivovou pumpu mám novou,tu jsem zkoušel jako první...Budu to muset rozdělat a podívat se jestli třeba není něco ucpané.Nemůžeš mi dát nějaký typ z jakého materiálu by mělo být to těsnění nebo kde to sehnat??Díky:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.