Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Korytnacku :aut

koritnačka je naj :) ja tiež použivam color magic black a nemožem si sťažovať :)

inak sobol...paradny bejvak :) a pozeram že po celom byte sa ti rozklada auto :) audio v obyvaku, naraznik v \"garaži\" ...... :D chvalim.....a super vkus

Odesláno

tak tak.. to auto je všude :D co teprve se podívat do skřínek :D.. jsem musel zrušit pronájem garáže jelikož už to nemělo kvůli dálce smysl.. takže to je tady všude..

Odesláno

Tak to auto vyzera velmi dobre. Chvalim chvalim ... ked si spomeniem na to moje :-D umyvane bolo za posledny polrok len raz, chcem kupit tu nejaku kozmetiku a na jar sa pustit troska donho, takisto chcem strieknut tie brzdy a vzadu bubny.

Inac nejaky velmi dobry cistiaci prostriedok na puklice a elektrony neviete odporucit? Nieco silne lebo spina je zazrata:cool:

Odesláno

Inac nejaky velmi dobry cistiaci prostriedok na puklice a elektrony neviete odporucit? Nieco silne lebo spina je zazrata:cool:

Já bych to spíš dělal tak, že elektrony bych umyl normálním kvalitním neagresivním autošamponem co se používá na karoserii, a pak bych použil nějaký ochranný leštící přípravek speciálně na elektrony. Ale taky nevím jaký :myslim.

Odesláno
Dnešní video : :papa

rekonstrukce bytu:

Pekne spracovana prezentacia :) a :potlesk velmi pekne to je prerobene. Len mi vrta hlavou, kolko izbovy to je byt?:myslim

[upravil dne 13/1/11 17:53 Domino_B]

Odesláno

byl to 5+1.. ted je to 4+1.. se probourala kuchyň do bývalého jádra a z jednoho pokoje je ted koupelna..takže + obývak 1+obývák 2+modrý pokoj+ ložnice to máme 4 pokoje + kuchyn, chodba a 1 balkon..

Odesláno
byl to 5+1.. ted je to 4+1.. se probourala kuchyň do bývalého jádra a z jednoho pokoje je ted koupelna..takže + obývak 1+obývák 2+modrý pokoj+ ložnice to máme 4 pokoje + kuchyn, chodba a 1 balkon..

Fii ha tak riadne velky. Taky som este nikde nevidel :potlesk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...