207James Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Pěkné, pěkné, neuvažuješ o zadním spoileru???
Sobol Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 ne , asi příjde na střechu box, takže by se to nehodilo.. uvidíme co se časem naskytne.. zvažuju nový kufr a předělání motoru..
207lemans Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 teraz je to už jak to ma byť. Fakt dobra praca:potlesk:potlesk:potlesk
Sobol Odesláno 9. červen 2010 Autor Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: MCabman krása ... už nech aj mne príde ten podvozok až Ti příjde tak Ti můžu hned doporučit- že po vyndání těch malých pružinek je 16 otáček málo, 24 moc.. 20 je optimální- viz foto, retarder škrtne ale jinak se dá všechno přejet
pretekar Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Velmi pekne.... Mne sa paci riesenie toho sania....nemas nejake detailnejsie foto z vonku aj z vnutra?? Dik
MCabman Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: MCabman krása ... už nech aj mne príde ten podvozok až Ti příjde tak Ti můžu hned doporučit- že po vyndání těch malých pružinek je 16 otáček málo, 24 moc.. 20 je optimální- viz foto, retarder škrtne ale jinak se dá všechno přejet ďakujem za radu ... inak neplánuješ zahladiť zadné kufrové dvere ?
Sobol Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: MCabman krása ... už nech aj mne príde ten podvozok až Ti příjde tak Ti můžu hned doporučit- že po vyndání těch malých pružinek je 16 otáček málo, 24 moc.. 20 je optimální- viz foto, retarder škrtne ale jinak se dá všechno přejet ďakujem za radu ... inak neplánuješ zahladiť zadné kufrové dvere ? ne to ne.. žádné zásahy do karoserie nechci dělat.. je to stále na leasing, tak by mě asi moc nepochválili..navíc se mi to ani nelíbí na 207...
MCabman Odesláno 11. červen 2010 Odesláno 11. červen 2010 aha no tak to by asi mali námietky ... a s tým motorom čo plánuješ ? dáš motor z RC ? [upravil dne 11/6/10 MCabman]
Sobol Odesláno 11. červen 2010 Autor Odesláno 11. červen 2010 nic detailního nemám ohledně toho sání.. je to tak jak je vidno na fotkách..je to vytvořené z kusu plastu všechno a posvařované na pevno.. tak jak zahlazení toho znaku.. jinak motor nechávám- vyhovuje mi jak výkonem tak spotřebou.. pouze půjde o vzhledové úpravy.. momentálně se ale stěhuju do nového bytu takže veškeré finance již půjdou uplně jinam než do auta... takže kdo ví kdy se na něco dostane řada.. momentálně už budu jen jezdit po srazech a užívat si auta ve stavu tak jak je teď.. věřím ale že s nastávající zimou příjde předělání aparatury a ten motor bude zároveň.. [upravil dne 11/6/10 Sobol]
KingSpade Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 dneska jsem zahlídl tvoje autí (dalo by se říct za Autokelly)....na fotkách vypadá super..ale v reálu přímo luxusně
Sobol Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 ahoj.. no bohužel jsem ho musel vytáhnout.. jelikož jsem byl v nitrové nechat míchat lak.. dnes mi totiž lakýrník řekl že opravené boule na mračítkách co se zvlnily sluncem opravil.. lakoval 3 x a boule v peci vždycky vyskočily zpět.. takže jsem z toho uplně špatný, přední světla jsou jak prasata od lepidla z vrchní strany.. Takže tímto všechny co uvažují o koupi homologovaných mračítek od RDX zcela zrazuji- mračítka zkusím přilepit ještě jednou po nalakovaní spec. lepidlem..jestli vyskočí bubliny tak poletí i se světly do popelnice..:blicismajlik
KingSpade Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 no já ze začátku netušil že to je tvé auto...jen do tý doby než jsem si všiml airbrushe na víku od nádrže...to sem věděl že už jsem ho někde viděl....jinak jsem jen projížděl (resp odjíždel od Autokelly)...tak to bylo na rychlo....škoda mít čas tak se i podívám zblízka:)
Sobol Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 v sobotu bych snad odpoledne mohl stihnout tuning cat na Hlučíně..tam můžem pokecat a pokukat kolik budeš chtít
čakom Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 videl jsem na živo ve slušovicich a je to parada
KingSpade Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 noo tak to asi nevyjde...v sobotu jedu na dovolenou...ale tak snad někdy jindy:super
Recommended Posts