Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ne , asi příjde na střechu box, takže by se to nehodilo.. uvidíme co se časem naskytne.. zvažuju nový kufr a předělání motoru..

Odesláno
Původně zaslal: MCabman

krása :aut ... už nech aj mne príde ten podvozok :cool:

až Ti příjde tak Ti můžu hned doporučit- že po vyndání těch malých pružinek je 16 otáček málo, 24 moc.. 20 je optimální- viz foto, retarder škrtne ale jinak se dá všechno přejet

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

až Ti příjde tak Ti můžu hned doporučit- že po vyndání těch malých pružinek je 16 otáček málo, 24 moc.. 20 je optimální- viz foto, retarder škrtne ale jinak se dá všechno přejet

ďakujem za radu ;) ... inak neplánuješ zahladiť zadné kufrové dvere ?

Odesláno

Původně zaslal: Sobol

ďakujem za radu ;) ... inak neplánuješ zahladiť zadné kufrové dvere ?

ne to ne.. žádné zásahy do karoserie nechci dělat.. je to stále na leasing, tak by mě asi moc nepochválili..navíc se mi to ani nelíbí na 207...

Odesláno

nic detailního nemám ohledně toho sání.. je to tak jak je vidno na fotkách..je to vytvořené z kusu plastu všechno a posvařované na pevno.. tak jak zahlazení toho znaku..

jinak motor nechávám- vyhovuje mi jak výkonem tak spotřebou.. pouze půjde o vzhledové úpravy..

momentálně se ale stěhuju do nového bytu :papa takže veškeré finance již půjdou uplně jinam než do auta... takže kdo ví kdy se na něco dostane řada.. momentálně už budu jen jezdit po srazech a užívat si auta ve stavu tak jak je teď..

věřím ale že s nastávající zimou příjde předělání aparatury a ten motor bude zároveň..

[upravil dne 11/6/10 Sobol]

• O 3 týdny později...
Odesláno

dneska jsem zahlídl tvoje autí (dalo by se říct za Autokelly)....na fotkách vypadá super..ale v reálu přímo luxusně :potlesk

Odesláno

ahoj.. no bohužel jsem ho musel vytáhnout.. jelikož jsem byl v nitrové nechat míchat lak.. dnes mi totiž lakýrník řekl že opravené boule na mračítkách co se zvlnily sluncem opravil.. lakoval 3 x a boule v peci vždycky vyskočily zpět.. takže jsem z toho uplně špatný, přední světla jsou jak prasata od lepidla z vrchní strany..

Takže tímto všechny co uvažují o koupi homologovaných mračítek od RDX zcela zrazuji- mračítka zkusím přilepit ještě jednou po nalakovaní spec. lepidlem..jestli vyskočí bubliny tak poletí i se světly do popelnice..:nevim:blicismajlik

Odesláno

no já ze začátku netušil že to je tvé auto...jen do tý doby než jsem si všiml airbrushe na víku od nádrže...to sem věděl že už jsem ho někde viděl....jinak jsem jen projížděl (resp odjíždel od Autokelly)...tak to bylo na rychlo....škoda mít čas tak se i podívám zblízka:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...