olda Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Tak to jsou hustý trubky,vždycky když s nima táta troubil,tak jsem je slyšel 5 km daleko:mrk
HOFA Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: buga pre teba Sobol Ventilkappen-Iron-Cross-BLACK-Peugeot-207 jo ty ventilky se prodávají i u nás.. já volil skrýtý chromový ventilek díky těm šroubům co jsou po obvodu kola vypadající jako ten ventilek.. Kdybych je tam neměl tak bych určitě do tohoto ventilku šel.. Jinak dnes nainstalován přídavný klakson se zvukem LACUCARACHA , taková srandička jenom.. Mě se ten klakson líbí o jakou značku jde a kde si jej pořídil ?
pipistrel Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 bude sranda ked s tym zatrubis pred priechodom pre chodcov alebo na krizovatke alebo pri zastavke :D:D
Sobol Odesláno 22. duben 2010 Autor Odesláno 22. duben 2010 jj tak samo jak na tom videu... kupoval jsem na aukru.. obyč klakson mám samozřejmě funkční plně..
Sobol Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 tak nějaké to dnešní foto + nový druhý kočár co jsem pořídil.. jedná se o 1,9 TDI chip kdo by nepoznával ženu na víčku, tak si nemusí trápit hlavu- nikdy jí neviděl nejspíš- je to moje žena, která na autě nechala ruce.. [upravil dne 23/4/10 Sobol]
309GT Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Já ji viděl na Relaxu loni v Pardubkách:D Ale ten airbrush je fakt nářez:potlesk
309GT Odesláno 23. duben 2010 Odesláno 23. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Takže dnes jsem byl velice zklamán- volal jsem opět kvůli nárazníkům frajerovi z pajaplast.cz a odvětil mi že má chřipku a že momentálně ho žádné zakázky nezajímají, že se léčí doma.. vytočilo mě to doběla, jelikož už to bude měsíc a 20 dní co to tam má, dávám mu poslední čas do středy příštího týdne, pak si pro to jdu osobně a nebude to nic dobrého To je sráč,hlavně aby to bylo do pátku a stihl jsi Relax
Sobol Odesláno 23. duben 2010 Autor Odesláno 23. duben 2010 nahození nárazníků je otázkou 30 minut.. už v tom mám praxi.. a pak rychle za svářečem udělat výfuky a je to.. pokud nebude mít čas tak se hold pojede se starým laufem , nebo objedu všechny svářeče v okolí 15km ..
MCabman Odesláno 24. duben 2010 Odesláno 24. duben 2010 airbrush je luxusný ... ale už by som to fakt chcel vidieť celé pokope ...
Sobol Odesláno 24. duben 2010 Autor Odesláno 24. duben 2010 no každý tam dává nějaké motivy ale ještě nikdo tam nenechal udělat svojí ženu.... nechala na autě ruce tak má čestné místo
Sobol Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 takže dle nějakých nových osobních info, co jsem získal by měl být údajně nárazníky ve čtvrtek nachystány.. večer nebo v pátek ráno se budou dělat výfuky a v sobotu by se mohlo vyrazit na Vysoké Mýto.. Každopádně je to na knap, takže doufám že vše výjde..
207James Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Airbrush luxusní, snad ti to vyjde s těma nárazníkama, ať už můžeš frčet.
Sobol Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Dneska jsem dorozběhl veškeré lcd, chtělo by to nějaké lepší rádio než ten eonon.. dnes a zítra se lakují nárazníky.. takže snad vše výjde, cestu mám již naplánovanou, dnes nabíjím baterku
MCabman Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Dneska jsem dorozběhl veškeré lcd, chtělo by to nějaké lepší rádio než ten eonon.. dnes a zítra se lakují nárazníky.. takže snad vše výjde, cestu mám již naplánovanou, dnes nabíjím baterku vedel som že napíšeš že by to chcelo lepšie rádio ... inak držím palce aby to vyšlo už s tymi nárazníkmi ...
Sobol Odesláno 27. duben 2010 Autor Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: Sobol Dneska jsem dorozběhl veškeré lcd, chtělo by to nějaké lepší rádio než ten eonon.. dnes a zítra se lakují nárazníky.. takže snad vše výjde, cestu mám již naplánovanou, dnes nabíjím baterku vedel som že napíšeš že by to chcelo lepšie rádio ... inak držím palce aby to vyšlo už s tymi nárazníkmi ... a jaké jsis koupil ty a za kolik?
MCabman Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: MCabman Původně zaslal: Sobol Dneska jsem dorozběhl veškeré lcd, chtělo by to nějaké lepší rádio než ten eonon.. dnes a zítra se lakují nárazníky.. takže snad vše výjde, cestu mám již naplánovanou, dnes nabíjím baterku vedel som že napíšeš že by to chcelo lepšie rádio ... inak držím palce aby to vyšlo už s tymi nárazníkmi ... a jaké jsis koupil ty a za kolik? Pioneer ... a stálo ma 350,- euro
Recommended Posts