Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nie len HDi ale u všetkých dieselov všeobecne. Je to nižšou teplotou výfukových plynov.

to je pravda že u všech dieselů vydrží výfuk dýl než u benzínu, a je to taky protože výfuk je zevnitř mastný narozdíl do beznzínu a tudíž nerezne, a těch 200km co se píše nahoře je klidně možnejch :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

No chalani mne to pri 2400 otackacvh rezonuje,, nieco podla mna vyfuk ale niesom si isty bol som v servse, nezistili nic, je trosku hrdzavy ale som dotiahol spoje a ani plech nikde neopiera a podla mna vyfuk nefuci tak este vydrzi

Odesláno

moje auto bude mat v maji 3 roky (musim mu kupit nejaky darcek) najazdene 44000 km jazdim skor kratke vzdialenosti no teraz ked som prezuval mal som ho na zdvihaku a napocudovanie z vonku vyzera ako novy :aut (zatial) dufam ze este aspon 2 roky na nom pojazdim

Odesláno

mno me na 123tis ted na vymene oleje mehanik řekl, ze mi taky hrozí, že mi ten poslední díl ve spoji upadne, tak mam domluvenou opravu. říkal, že jen ta samotna přiruba jde koupit cca 300 - 400 kč a zadní díl je pry cajk, tak nema smyl kupovat celej zadek novej. tak to privaril a parada

Odesláno

První výměna po cca 4 letech a asi 30 tkm, druhá výměna proběhla před dvěma týdny, tedy v 7,5 letech a přibližně 60 tkm. Ježděno denně na krátké vzdálenosti. V obou případech byl měněn střed + tlumič, ale asi by to stačilo opravit, byla zrezlá trubka u příruby mezi středem a tlumičem.. takže starý tlumič jsem si nechal v záloze, ještě by nějakou tu sezonu vydržel, tak třeba přijde někdy vhod:)

Odesláno

to je bolest pažoutú a jejich výfukú-spoj mezi středním a zadním tlumičem-ale dá se řešit mám to za sebou už 2krát-výfuky tyll za cca 600 Kč a nedělám reklamu-práce na cca půl hoďky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...