georgegg Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nie len HDi ale u všetkých dieselov všeobecne. Je to nižšou teplotou výfukových plynov. to je pravda že u všech dieselů vydrží výfuk dýl než u benzínu, a je to taky protože výfuk je zevnitř mastný narozdíl do beznzínu a tudíž nerezne, a těch 200km co se píše nahoře je klidně možnejch Citovat
durino666 Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 No chalani mne to pri 2400 otackacvh rezonuje,, nieco podla mna vyfuk ale niesom si isty bol som v servse, nezistili nic, je trosku hrdzavy ale som dotiahol spoje a ani plech nikde neopiera a podla mna vyfuk nefuci tak este vydrzi Citovat
omegascream Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 no ja mam 141K Km a pomaly pojde dole uz druhy vyfuk, je paradne prehrdzaveny, ale diera v nom este nie je (inac mam benzin). Potom ked odide, mam v plane hodit tam nieco taketo: http://www.tuningpo.sk/catalog/product_info.php?cPath=1570_1572&products_id=28086 len si nie som celkom isty ci sa zmesti Citovat
robozv Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 moje auto bude mat v maji 3 roky (musim mu kupit nejaky darcek) najazdene 44000 km jazdim skor kratke vzdialenosti no teraz ked som prezuval mal som ho na zdvihaku a napocudovanie z vonku vyzera ako novy (zatial) dufam ze este aspon 2 roky na nom pojazdim Citovat
lucascz Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 mno me na 123tis ted na vymene oleje mehanik řekl, ze mi taky hrozí, že mi ten poslední díl ve spoji upadne, tak mam domluvenou opravu. říkal, že jen ta samotna přiruba jde koupit cca 300 - 400 kč a zadní díl je pry cajk, tak nema smyl kupovat celej zadek novej. tak to privaril a parada Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 První výměna po cca 4 letech a asi 30 tkm, druhá výměna proběhla před dvěma týdny, tedy v 7,5 letech a přibližně 60 tkm. Ježděno denně na krátké vzdálenosti. V obou případech byl měněn střed + tlumič, ale asi by to stačilo opravit, byla zrezlá trubka u příruby mezi středem a tlumičem.. takže starý tlumič jsem si nechal v záloze, ještě by nějakou tu sezonu vydržel, tak třeba přijde někdy vhod:) Citovat
bittnerj Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 to je bolest pažoutú a jejich výfukú-spoj mezi středním a zadním tlumičem-ale dá se řešit mám to za sebou už 2krát-výfuky tyll za cca 600 Kč a nedělám reklamu-práce na cca půl hoďky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.