tom406 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 jaké mate zkušenosti z rámečky okolo rádia ve 406ce. Jde o to když se vymění origo rádio za standartní tak ten rámeček který se muí vyměnit. Jaký je vyhovující tak aby pasoval přesně a měl stejný odstín plasu. origo peugeot nebo ze shopu? a případně z jakého. děkuji Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 jsou stejne . beru vzdy odsud www.stualarm.cz Citovat
paul jane Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 zkusenost dobra mam neorigo a pohoda Citovat
msoli Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Ja mam tiez neorigo uz si nespominam odkial som to objednaval,ale neladi uplne s palubkou.Je viacej svetlejsi,ale omoc nie. Citovat
soptik155 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 já mám taky neorigo a v pohodě jenom jestli budeš mýt zapojenej do rádia zesík tak musíš za rádiem trochu vyříznout ve vnitř ten plast jinak se to bude opírat o ty kabeli k zesíku a rádio pak nejde zašoupnout pořádně dolu a kouká trochu ven [upravil dne 1.3.2009 soptik155] Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 mam zezadu radia , kabely od subu, 2x cinch aux , kabel k DO joysticku , napajeni anteny a klasika zbytek kabelu a pohoda , vejde se v klidu. Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 já mám taky za rádiem chuchvalec kabelů a v pohodě Citovat
soptik155 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr mam zezadu radia , kabely od subu, 2x cinch aux , kabel k DO joysticku , napajeni anteny a klasika zbytek kabelu a pohoda , vejde se v klidu. no tak to mám udělaný uplně stejně ale nějak mi rátio nešlo uplně na doraz měl jsem tam asi 2 mm odstup ale u každého rádia je to jinak Citovat
paul jane Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 no tak asi jen ja mam malo mista pac ja jsem tam to moje radio doloval dooooooost dlouho a doufam ze uz ho nebudu muset vyndavat asi bych to tam nedostal zpet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.