Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec...Ma tu niekto skusenosti s odhlucnenim interieru 306ky? 1,9DT dost huci ked ide clovek po dialnici tych 130, motor ma 3000 otacok a neni to zrovna komfortne;) Hladal som po forach ale vytlmit auto dynamatom za 15000 akoze:bojim. Neviem co sa oplati najviac, kadial sa najviac hluku prenasa...zatial mam na skusku 1stvorec odhlucnovacej a tepelnej izolacie od mikry, pride mi to celkom fajn cena, len neviem ako to bude s ucinnostou. Najlacnejsie vyjde asi karimatka z tesca...a v 2cm vrstve uz co to vytlmi:D

[upravil dne 1.3.2009 21Grams]

Odesláno

podle mně je lepší kvalita nebo levnější řešení,ale ve více tenších vrstvách,to mám skušenost z Fáčka,ale na Péčku 306jsem zatím nedělál nic.

Odesláno

No ja som uz rozmyslal tiez ze si aspon predne dvere nie cim \"oblepim\" a celkom zaujimavy mi pride dynamat, je lacny (relativne, 20x45cm plat vyjde asi na 6 eur), tlmi hluk aj vibracie a odporucalo mi ho uz dost ludi:super...a v P306 urcite pomoze aj \"koberec\" na kapotu, daju sa zohnat aj original, len neviem ako sa to bude spinit, ked tam pri jazde ide vsetko:D...a urcite sa oplati oblepit tym podbehy z vnutra pod tapacitrom a kobercami, hlavne pri zimnych gumach to jednoznacne huci najviac odtial:roll

[upravil dne 5.3.2009 Qcko]

Odesláno

Ja \"koberec\" pod kapotou mám a žeby sa nejak extra špinil tak to nie, ale aj napriek tomu sa mi zdá motor dosť hlučný, lebo vnímam hlavne hluk od motora ako hluk od kolies.

Odesláno

Hej, vsak som uz pisal ze odhlucnit podbehy velmi pomoze, znamy sa s tym pohral a odlepil si predne aj zadne podbehy a aj prepazku medzi motorovym priestorom a interierom a bolo to sakra poznat, len sa cloveku musi chciet, no:roll

Odesláno

Já jsem po prvním usednutí do bývalé 306 1.9D byl příjemně překvapený jak je to dobře odhlučněný oproti tomu zvuku traktoru co bylo slyšet zvenku :D Teď mám beznín a když jedu 140 po dálnici tak mi taky zrovna tichý nepřijde.

Odesláno
Původně zaslal: whizz80

to myslíš tú prepážku ten plech pod pedálmi a vyššie a samozrejme na strane spolujazdca?

hej, tie plechy, na nich je od vyroby nalepeny akysi material, neviem co to je, ale hlavne vodicova strana....

Odesláno

Ja este nie, robil to znamy na svojom aute a zapacilo sa mi to, motor je pocut ovela menej, pri jazde po meste a zavretom okne o nom ani nevie:super...a ak si dobre pamatam este striekal dutiny akousi penou (ci co to bolo) a ta tomu asi tiez dost pomohla...robil to vsetko naraz, tazko povedat co z toho ma najvacsi ucinok:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...