21Grams Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Zdarec...Ma tu niekto skusenosti s odhlucnenim interieru 306ky? 1,9DT dost huci ked ide clovek po dialnici tych 130, motor ma 3000 otacok a neni to zrovna komfortne;) Hladal som po forach ale vytlmit auto dynamatom za 15000 akoze:bojim. Neviem co sa oplati najviac, kadial sa najviac hluku prenasa...zatial mam na skusku 1stvorec odhlucnovacej a tepelnej izolacie od mikry, pride mi to celkom fajn cena, len neviem ako to bude s ucinnostou. Najlacnejsie vyjde asi karimatka z tesca...a v 2cm vrstve uz co to vytlmi:D [upravil dne 1.3.2009 21Grams] Citovat
domikra Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 podle mně je lepší kvalita nebo levnější řešení,ale ve více tenších vrstvách,to mám skušenost z Fáčka,ale na Péčku 306jsem zatím nedělál nic. Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Zdravím, no aj ja mám 1,9 TD a tiež sa mi zdá že by to mohlo menej hučať. Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 No ja som uz rozmyslal tiez ze si aspon predne dvere nie cim \"oblepim\" a celkom zaujimavy mi pride dynamat, je lacny (relativne, 20x45cm plat vyjde asi na 6 eur), tlmi hluk aj vibracie a odporucalo mi ho uz dost ludi:super...a v P306 urcite pomoze aj \"koberec\" na kapotu, daju sa zohnat aj original, len neviem ako sa to bude spinit, ked tam pri jazde ide vsetko:D...a urcite sa oplati oblepit tym podbehy z vnutra pod tapacitrom a kobercami, hlavne pri zimnych gumach to jednoznacne huci najviac odtial:roll [upravil dne 5.3.2009 Qcko] Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ja \"koberec\" pod kapotou mám a žeby sa nejak extra špinil tak to nie, ale aj napriek tomu sa mi zdá motor dosť hlučný, lebo vnímam hlavne hluk od motora ako hluk od kolies. Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Hej, vsak som uz pisal ze odhlucnit podbehy velmi pomoze, znamy sa s tym pohral a odlepil si predne aj zadne podbehy a aj prepazku medzi motorovym priestorom a interierom a bolo to sakra poznat, len sa cloveku musi chciet, no:roll Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 to myslíš tú prepážku ten plech pod pedálmi a vyššie a samozrejme na strane spolujazdca? Citovat
Creams Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Mohu doporučit http://www.prohifi.cz/tlumici-material/vibraflex-40 Citovat
Driver Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Já jsem po prvním usednutí do bývalé 306 1.9D byl příjemně překvapený jak je to dobře odhlučněný oproti tomu zvuku traktoru co bylo slyšet zvenku Teď mám beznín a když jedu 140 po dálnici tak mi taky zrovna tichý nepřijde. Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: whizz80 to myslíš tú prepážku ten plech pod pedálmi a vyššie a samozrejme na strane spolujazdca? hej, tie plechy, na nich je od vyroby nalepeny akysi material, neviem co to je, ale hlavne vodicova strana.... Citovat
whizz80 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 A ty to máš tak odhlučnené? a aký máš z toho dojem? dosť to odhlučnilo? Citovat
Qcko Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Ja este nie, robil to znamy na svojom aute a zapacilo sa mi to, motor je pocut ovela menej, pri jazde po meste a zavretom okne o nom ani nevie:super...a ak si dobre pamatam este striekal dutiny akousi penou (ci co to bolo) a ta tomu asi tiez dost pomohla...robil to vsetko naraz, tazko povedat co z toho ma najvacsi ucinok:myslim Citovat
bombarderik Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Ja mam ties kobercek pod kapotou. Ale neviem vam povedat aky hukot to robi ked am neni bo som to neskusal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.