Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

strejdakopec......nič proti tebe umiš to fakt užasne ale myslim že on chcel realnu upravu taku ktoru by zvladol v pohode on sm a tie svetla a tu kapotu si trochu prehnal...to už z toho auta urobi uplne ine auto tie lišty nedokaže spraviť tak užasne ako ty ale hento je trochu moc si mylsim

Odesláno

chalani už to auto netrápte :D:D 607 je luxusné auto a také by aj malo ostať. Podľa mňa najkrajšia úprava je toto:

lišty vo farbe s chrómovými linkami, chrómové hmlovky, prípadne aj nejakú decentnú nálepku a je to

peugeot_607.jpg

Peugeot_607_2_7_Hdi_204785g.jpg

Odesláno

věc názoru...mrkni když dáš lišty pryč...vyhladit a je to ještě luxusnější jinak souhlas tohle auto je luxusní.jen mě se v základu líbí asi jen ford mustang :D to je auto které by tak mělo zůstat ne tyhle nový káry..alespoň pro mě to není ono když je to bez úprav a navíc tohle je jen virtuál

Odesláno

s tým mustangom máš uplnu pravdu ale ani ten novy model z 2010 neni zly ten by som teiž bral, alebo lepšie povedane by som bral mustnag zo 69 ale s interierom motorom, a technologiou z 2010

moj posledny pokus:D lyšto som spravil trochu krajšie, odstranil znak znižil auto a rozširil kolesa furt su tam muchy ale je to lepšie:D

Odesláno
Původně zaslal: winco

s tým mustangom máš uplnu pravdu ale ani ten novy model z 2010 neni zly ten by som teiž bral, alebo lepšie povedane by som bral mustnag zo 69 ale s interierom motorom, a technologiou z 2010

moj posledny pokus:D lyšto som spravil trochu krajšie, odstranil znak znižil auto a rozširil kolesa furt su tam muchy ale je to lepšie:D

je to o hodně lepší chlape jen ještě když kritika tak máš zubatý blatník aty kola roztažený asi trochu moc :D jinak :super a tu masku jsem se snažil taky ale je tam jeden dlesk s kterým se nechci na tom chromu párat taklže jsem to vzdal :D
Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

teď já trochu reálněji :D ba ne jen trochu decentně:aut

[upravil dne 19/2/10 Strejdakopec]

Krása,jen kdyby byl někdo,kdo by tohle dokázal realizovat za rozumnej peníz,tak do toho hned jdu,pecka

Odesláno

no jako...kola jsou většinou to nejdražší.....jen jsem to snížil vyměnil kola a ta kapota je přetažená přez origo světla jen jinak udělaná mezera mezi kapotou a blatníkem kterej je zrovna u tohoto auta dost divně řešený,zahladil lišty a to je celý...decentní vkusná úprava ale je fakt že by to nebylo za pár stovek:fnuk

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

teď já trochu reálněji :D ba ne jen trochu decentně:aut

[upravil dne 19/2/10 Strejdakopec]

Tak jsem ze zvědavosti napsal do firmy co dělá úpravy kolik by tato úprava vyšla bez barvy vč. nárazníku a cena je více než příznivá a to do 10tis.Kč , jen nevím co by na policajti a technická,blinkry by jsem udělal do nárazníku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...