Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to já taky ale měl jsem tu v zásobě pouze tyto z tohoto přibližnýho úhlu pohledu...no a já to dělám puze vo photofilteru taky nic extra...skoro nic to neumí nebop spíš se v tom nepracuje ve vrstvách jako třeba ve photoshopu od adobe.je to jednoduchý program a jediná výhoda že je v češtině

Odesláno
Původně zaslal: Strejdakopec

dovolil jsem si něco zkusit s tím tvým autem urobit a myslím že mnohem lepší než ten tvůj nápad udělat z něj nabouraný nedodělaný auto

Jen tak pro zajímavost - co bys udělal s mým autem? :mrk Jinak ty kola, co jsi dal na toho bílýho kombíka - ty by se mi líbily. :super Jen prosím - žádný brutal tuning, díky. ;-)

dsc03202g.jpg

dsc03206p.jpg

[upravil dne 11/2/10 Stifler]

Odesláno

tak tady to máš...snad se to povedlo není to extrém a nic nereálnýho

Díky, vypadá to celkem zajímavě a líbí se mi to. ;-)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Díky, vypadá to celkem zajímavě a líbí se mi to. ;-)

no ještě aby ne:D když jsemna tom strávil skoro celej večer;)
Odesláno

Kuci kuci, ja chci take upravit svoje auto, konkretne me prosim udelejte sachovnici na strechu a kapotu chci mit od toho prolisu k druhemu prolisu bilou jako mam ted strechu a po obouch krajich cernou linku, nebo navrhnete neco jineho. Z jara se chystam na prestrikani, tak potrebuju navrhy. Moc dik za snahu.

Odesláno

[upravil dne 12/2/10 Strejdakopec]

[upravil dne 12/2/10 Strejdakopec]

to se mi moc líbí ;)

Odesláno
Původně zaslal: kukikuk

Kuci kuci, ja chci take upravit svoje auto, konkretne me prosim udelejte sachovnici na strechu a kapotu chci mit od toho prolisu k druhemu prolisu bilou jako mam ted strechu a po obouch krajich cernou linku, nebo navrhnete neco jineho. Z jara se chystam na prestrikani, tak potrebuju navrhy. Moc dik za snahu.

šachovnici chceš červeno bílou nebo černo bílou??? pokusím se něco udělat a osobně být tebou tak dám zrcátka do té červené....bude to lepší jinak auto máš v pěkný kombinaci....za mě :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...