Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jen skoda, ze na peugeotech neni moc co upravovat =D takova fabia II co sem delal, tam bylo hodne zmen :D

udajne sem chtel vytvorit tlamu jako maj novy :-) ale nakonec vzniklo tohle =))

[upravil dne 29/3/09 Dr!v3R]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No fuj, ta 605tá je ale humus, original je krásná, ale takhle ji sprznit, ještě že to je jen obrázek. Brrrrr

zkus to sam, a chci te vydet co svedes (zadna pouha zmena barvy):myslim:myslim:myslim:nevim:nevim:bacha;)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Si projdi forum a uvidiš že to s obrazkama umím, já neřikám že tvá práce je špatná, jen řikam muj názor na tu upravu ty 605tky;) Jinak, tema jsem vyčistil od tech odkazů co jsi tam nasypal

jj, to je spravne :-) mno, tak jinak :-) muzem dat duel a pak anketa co se komu libi vic :super
Odesláno

Na duely nemám naladu, dam ti sem jeden starši kousek jednoho člena co jsem mu dělal jen folie a trochu okolo, ale neber to jako že chci s někym soutěžit nebo tak. Momentálně jsem jinyho nenašel

[upravil dne 29/3/09 Radek Hurvajz]

post-0-14109605590038_thumb.jpg

Odesláno

Ty jo, tady se strhla grafická bitka :D tak jsem na Vás zvědavý :super

S virtual tuningem jsem si hrál už před hodně lety, teď už není na blbnutí čas. tady byla taková malá legrácka pro člena Clubu, Voštíka:

original.jpg

(omlouvám se, větší foto originálu už nemám, přece jen je to hodně stará záležitost)

finale.jpg

baba.jpg

a ještě takové malé blbinky s 307 :)

lion.jpg

darling.jpg

Odesláno

Koukám že se tu sešlo pár Vtunerů,tak si sem hodíme předlohu,a můžem upravovat =)) Taky už VT nedělám,protože není čas....Já jsem přestal tunit v roce 2005 ....... od tý doby jen maličkosti.............

Odesláno
Původně zaslal: razor

Koukám že se tu sešlo pár Vtunerů,tak si sem hodíme předlohu,a můžem upravovat =)) Taky už VT nedělám,protože není čas....Já jsem přestal tunit v roce 2005 ....... od tý doby jen maličkosti.............

nejenom cas, hlavne nalada ;)

Odesláno

chalani a keby som vam dal foto vedeli by ste mi tam virtualne nahodit ciernu optiku?chcel by som vopred vediet ako by to vyzeralo vpredu aj v zadu.ak ano pridam foto.diki.

Odesláno

dobre tak ak by bol teda niekto natolko ochotny a spravil mi to tak tu je odkaz na predne svetla:

Predn___svetl____4986cabc7f0e9.jpg

a tu su zadne:

zadni-svetla-pro-peugeot-307-sw-kombi-01-05-cerne.jpg

a tu su foto mojho auta:

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...