FiFa_cze Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 odee: Tak to je luxus Jsi fakt machr mohl bys mi hodit auto jak jsou lišty v barvě auta, ale s bílyma kola? Samože taky sníženy Protože lišty v barvě se mi líbí hodně, ale taky se mi líbí bíly kola, tak bych to chtěl viděl v celku Díky ti Citovat
FiFa_cze Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 odee: Tak to je luxus Jsi fakt machr mohl bys mi hodit auto jak jsou lišty v barvě auta, ale s bílyma kola? Samože taky sníženy Protože lišty v barvě se mi líbí hodně, ale taky se mi líbí bíly kola, tak bych to chtěl viděl v celku Díky ti Citovat
odee Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Ted už spěchám do hokny, ale večer se na to mrknu, mám to rozvrstvený, takže by to mělo být zachvilku hotovka. Citovat
odee Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Jinak souhlas, bílí kola budou luxuslu a ty lišty už je jedno, jestli budou v černé, nebo žluté ale každopádně lak a bude to celý pecka!!! Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Ty jsi zlatej Takže lišty pujdou asi do černýho lesku, ale aspon je nad čím přemýšlet, když to ted vidím Díky ti moc Citovat
odee Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Lišty v černé budou lepší, než ve žluté, někde sem viděl na netu žlutou S16 s černýma lesklýma lištama a vypadalo to perfektně! A u kol bych hlasoval za bílou! Citovat
FiFa_cze Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Jj taky to vidím na černou lesklou na lišty a bíly kola ted jenom jestli bílej mat, polomat nebo lesk Citovat
Karel_Sch Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 poprosil bych nahodit ty Hockenheimy photo hosting sites photo hosting děkuji předem Citovat
Bobo.KH Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Zdar lidi moch bych poprosit kola na bílo,a pak ještě vzor šachovnice? Díky moc Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To Karel_Sch: večer na to mrknu, jestli mě někdo nepředběhne;) To Bobo.KH: stejně jako u Karla, jen doplňující dotaz: kam chceš tu šachovnici??? Někam na bok auta? Na celý, nebo nějakou vlající vlajku? Ale zas si moc nevymýšlej, nejsem Coperfield:D [upravil dne 2/11/12 14:42 od odee] Citovat
Bobo.KH Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 odee:čus chtěl bych šachovnici na kola,pokud to bude možné díky Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To Karel: předpokládal jsem, že ty původní kola byly 15\'\' a ty Hockeny se dělaj 17\'\' , pokud to sedí, sou kola i v přesným měřítku:roker Citovat
odee Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 A šachovnice nešla, protože dělat detaily na obrázek tak otřesné kvality prostě nejde (mně nejde), ale jako náhled snad postačí, jinak, nemyslím si, že bys byl schopnej udělat něco takovýho na kola tohodle typu tak, aby to vypadalo k světu. Citovat
Bobo.KH Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Moc dík odee. Nechci moc machrovat,ale myslím že ta šachovnice pude.Mám celou zimu na testování tak uvidím Citovat
MilanF1 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Prosím o další virtuál, opět na berlingo, snad dám lepší foto. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Hoďte mi tam Enza, velikosti obou kol jsou 15\", tudíž pneumatika stejná. Citovat
odee Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Ok, ale dostanu se k tomu zase až večer, tak to možná někdo mezitím udělá, jinak dobrá fotka (takhle zboku je to nejjednodužší) Ona ta kvalita fotky není jen o rozlišení. Třeba rozlišení co si sem dal teď je daleko lepší než fotka v dvakrát takovým rozlišení z mobilu, která je plná šumů a ty pak dělají bordel v konturách. Citovat
Judes Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Mal som trochu času, možno postačí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.