razor Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Ahoj,už jsem uplně zoufalej....Nedokážete mi někdo poradit kola na 406 coupe... (nejsem zastánce příspěvků tohodle typu,ale sem fakt zoufalej) Přemejšlím na tomason TN1 , ale pokud máte někdo něco lepšího,tak uvítám každou radu..díky Citovat
MirasCC Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Tovíže, já ti řeknu jaký mám vyhlídlý, ty si je koupíš a já pak budu za opičáka, to zrovna Citovat
razor Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: MirasCC Tovíže, já ti řeknu jaký mám vyhlídlý, ty si je koupíš a já pak budu za opičáka, to zrovna To asi ne,je mě zajímá vkus ostatních..... Citovat
Driver Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Dovedu si představit, že je někdo zoufalej, že má v kapse poslední stovku, tři děti na krku a do výplaty zbývají 3 týdny, ale že by byl zoufalý z toho, že neví jaký kola koupit na auto to nechápu, tvoje starosti bych chtěl mít ...... Citovat
Choze406 Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Poradit s vyberem disku je tezky. Kazdymu se libi neco jinyho a kazdej ma jiny naroky na kvalitu, cenu .... Tomason TN1 jsou pekny a vypadaj i agresivne me se libi kombinace s cernym takze,kdybych mel neomezenej rozpocet a chtel sedmnactky tak jdu do OZ Canova Black,Brock B21 Black nebo Brock RC17 Black Citovat
razor Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Njn,OZ Canova je libovka,jenomže 6500 za kolo,to už je sakra moc =) A zoufalej sem pro to že je fakt malej výběr 17 4x108 .......... A když už něco najdu tak se to na to auto vůbec nehodí......prostě sem moc náročnej a MÁM omezenej rozpočet :D:D Tak mě zajímalo jak to řešili ostatní.... Nechci nic kopírovat od jinejc. [upravil dne 1.3.2009 razor] Citovat
Choze406 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 tak mam pro tebe novimku na trhu...neokoukany ale jsou jen pro odvazne DOTZ Touge proužky si muzes vybrat Citovat
Bobo.KH Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Choze406 tak mam pro tebe novimku na trhu...neokoukany ale jsou jen pro odvazne DOTZ Touge proužky si muzes vybrat Ja uz je videl.Kdyz sem schanel na sve auto kola tak sem na ne narazil:D:D Citovat
razor Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Taky už jsem na ně koukal...U mě je největší problém s tím že tam mám brzdiče brembo,a prostě nevím jakou šířku,a et zvolit,a nebo jak zkombinovat šířku a et aby to sedělo...fakt se v tom nevyznám.... Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 ET original kolies je 12. Ale su to 16tky. 17tky zo sirkou 7,5\" by mali vojst aj ET 15. Ale je tu toho popisaneho dost, staci hladat. Ja mam ET 35 na kolach a 2cm podlozky cize vysledne ET je prave 15. Osobne som ich zatial neskusal, nakolko su obute na letnych gumach ale predchadzajuci majitel ich mal na coupe tiez, tak hadam pasnu. Citovat
razor Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 O.K..DIK...JÁ VÍM ŽE TOHO TU JEPOPSÁNO HODNĚ,A JAK SEM TO PROČÍTAL,TAK SEM V TOM MĚL JEŠTĚ VETŠÍ ZMATEK NEŽ NA ZAČÁTKU...... sorry capslock... [upravil dne 3.3.2009 razor] Citovat
Y2K Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Pohoda, ja som bol z toho tiez lama (a zrejme aj stale som ) az pokym mi to tu nevysvetlili. Citovat
jozefsv Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 pri 18 palcovom disku a sirke 7,5 j alebo 8j by sa tam zmestilo ake et?niekto to tu prepocitaval ale uz nepamatam ako to bolo Citovat
razor Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Ravel tyhle jsou pěkný Brock B21 black jj..ty jsou taky pěkný..... Citovat
razor Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 http://www.alubazar.cz/new/index.php?page=detail&id=3730 Tak jsem si asi vybral-jen pro jsitotu kuli tomu ET ?myslíte že 15 je teda o.k ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. březen 2009 Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: razor http://www.alubazar.cz/new/index.php?page=detail&id=3730 Tak jsem si asi vybral-jen pro jsitotu kuli tomu ET ?myslíte že 15 je teda o.k ? jestli mas bremba tak je tam nedas Citovat
razor Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: razor http://www.alubazar.cz/new/index.php?page=detail&id=3730 Tak jsem si asi vybral-jen pro jsitotu kuli tomu ET ?myslíte že 15 je teda o.k ? jestli mas bremba tak je tam nedas mam bremba................... Citovat
razor Odesláno 16. březen 2009 Autor Odesláno 16. březen 2009 Ted uz tomu vazne nerozumim-------Y2K psal ze ma et 15 a má to tam v pohodě,tak ja už vážně nevím...... Citovat
MirasCC Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 razor: Origo kola mají při šířce 7J ET 12. Mezi brzdičem a paprskem kola větší mezera jak ty tři milimetry zcela jistě není. A to mají origo kola ty paprsky ještě kvůli tomu tvarovaný -> Kola šířky 7J s ET 15 tam zcela jistě nedáš. Bejt ten ráfek širší (7,5J), tak už je jistá pravděpodobnost, že by ET 15 mohlo stačit. Ale ani na to bych si s jistotou nevsadil, bude záležet na tvaru paprsků. Ať budeš objednávat kdekoliv, zkus si prvně domluvit možnost vyzkoušení, abys pak neměl doma krásný kola, který na auto nedáš (bez podložek) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.