Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak čo Slovač, ako vidíte očakávané zavedenie šrotovného podľa nemeckého vzoru? Chystáte sa to aj niekto využiť? :mrk

Nemecko je s ekonomikou niekde úplne inde, preto si netrúfam odhadnúť, ako sa to prejaví práve u nás. Ak aj niekto vlastní starý črep a tento dá zošrotovať za odmenu €2000, pochybujem, že bude mať ďalších niekoľkotisíc € na kúpu funglovky.

Vo veľkom to môžu využívať napr. firmy a solventnejší motoristi, ale taká mladá rodina s hypotékou na krku... :myslim

Ďalej sa obávam toho, že sa zlikviduje množstvo \"veteránoidných\" exemplárov, teda vozidiel v dobrom stave, ale slušne speňažiteľných práve recykláciou. :(

Odesláno

ja osobne by som na to urcite nemal. Som rad co mam a ze som rad. A keby aj tak zas len na splatky. Ale sak treba to nehat tak nech sa to vykristalizuje. Aj tak neni tusim este ta srotova cena urcena. Mozno to nebude ani tych 2000€ ale 200€:D

Odesláno

pomoze to len malo ludom..

bohuzial je podmienka ze si musis kupit auto na slovensku (tj premrstena cena) takze sa oplati kupovat len mensie a lacnejsie modely ktore v zahranici nie su o tolko drahsie.. teraz je len otazka kolko ludi je takych, ktory idu kupovat lacne auto, a chyba im prave 1500e.

Odesláno

Je to kravina, dostanem za vrak 1500 eur (alebo kolko to bude, ci je), ale tych 1500 eur na Slovensku staci mozno tak na feliciu rv 1996:D, alebo ich vyuzit na zalozenie uveru na auto (ci na prvu splatku), ale to clovek okradne akurat tak sam seba...

...mohli dat radsej za auto starsie 10 rokov 1000 eur napr a za auta starsie 15-20 rokov 200 eur a bolo by...aspon by sa z cies stracali tie \"vonave\" auta:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Zila

naco my bude 1500eur ked nemam na druhe z platom 510eur

BINGOOO! Trafil si klinec po hlavicke. Ale pani poslanci budu mat na to takze zakon presiel. Oni maju slovensky priemer platov co je nejakych 20000 sk ci kolko to je lenze hadam 60% ludi ma plat do nejakych 10000sk potom je nieco medzi a zvisnych 5% ma od 100000sk az do nevim kolko. (vsetko som pisal obrazne v tych cislach)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...