Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas vsechny a taky se s vami loucim.

Odchazim od znacky peugeot. Zacinal jsem na 205 1.9d 5dv. -> 306 sedan 1.9d -> 406 kombi 2.0 hdi 80kw. S poslednim jmenovanym jsem najezdil 100tkm, motorove auto vyborne i dnes, horsi je to s tou elektronikou, s ni jsem si uzil svoje, ale i to jsem prezil...

Bohuzel peugeot uz mi nema co nabidnou model 307 je maly(navic se nevyrabi), 407 taktez (kufr), 308 o tom jsem dosti uvazoval, ale odradila me cena, byl jsem ochoten i slevit z diesel motoru a presedlat na benzin, ale i tak cena nebyla dle meho gusta za to co bych mel dostat. Momentalne je moje auto na prodej (viz sekce bazar), pokud bude o nej zajem(jeste ale zvazuji ze si ho necham, resp. prenecham manzelce, pac mam k tomu autu vztah 4 roky a 100tkm)

Odesláno

No,jak myslíš,no,ale odcházet odtud nemusíš i když budeš mít jiný auto,tady snáma můžeš bejt,je tady víc takovejch ,co maji jiný auto a jsou tady:myslim

Odesláno
Původně zaslal: lampa

to je pravda, ze loucit se nemusim, ale nevim jestli budu zvladat 2 fora na stare auto a nove auto :D

Ty?:myslim,jednou rukou:Da na počkání:D

Odesláno

ano stim muzu jen souhlasit, opravdu nevim kde to misto zmizlo, proste oproti 406 mi 407 pripada ze nekde udelali soudruzi z francie chybu nebo cervi diru :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...