Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Budu si muset na sezonu koupit nový obutí a právě obouvám Michelin pilot exalto, ale v rozměru 215/55/17 stojí jedna guma 5t, do čehož se mi moc nechce. Má někdo zkušenost v tomhle rozměru s gumama: Falken, Avon, Fulda, Hankok a podobný levnější značky?

Odesláno
Původně zaslal: antal

Ja sice 407mu nemam ale až zničím pirellky tak skusím tie matadorky hectora MP46 v rozmeru 225/45 R17;)

Taky bych je zkusil, kdyby se dělali v mym rozměru :)

Odesláno

Tuším že alternativa pro 225 tam není... Btw já si na Pirellky nemůžu stěžovat, maj za sebou cca 30tis a míra sjetí je adekvátní.

edit: Záleží jak s tím jezdíš :papa

[upravil dne 27/2/09 nanux]

Odesláno
Původně zaslal: antal

Počítam že by tam mali byt nejake alternatívy v rozmeroch pneu,alebo ty chceš len tento rozmer?

V Tp jiná alternativa neni, momentálně jezdim na zimákách 225/55/17 a to je moc balon, ty 215 jsou ideal kompromis v pohodlí vs. jízdní vlastosti.

Tak kdyby mi gumy vydrželi 30tkm, tak si bude vejskat, ale to je u třlitru docela utopie :D

Odesláno

Vloni jsem kupoval Pirelky 215/55/17 cca za 3 500,- za kus na \"dobré pneu\" a zatím OK. První majitel měl origo ty samé Pirelky, bylo na autě najeto 60k a byly akorát sjeté na výměnu. Měl také samozřejmě zimáky. Když jsem to řešil, tak to byla nejvýhodnější volba. Jinak v tomto rozměru to dělá málo výrobců.

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Zimní Pirelky 17 \" Sotozero a max. spokojenost. Letní 18 \" Fulda a taky. Jen ten vzorek mizí před očima. :(

To je ten dieslovej krouťák :D

Je to na těch 18\" o hodně tvrdší než na 17\"?

[upravil dne 28/2/09 Ajdamek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...