Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všechny!

Jsem tu nový, chystám se na koupi 206 kombika, a měl bych dotaz, jaké máte zkušenosti s koupí aut dovezených z ciziny. Jestli je to velkej risk a na co bych si měl dát majzla ohledně dokladů a tak. Díky moc:super

Odesláno

Ked budes hladat v inzeratoch daj si na cas a pohladaj take co predava Nemec (ak by to bolo z nemecka) a je prvy majitel. Nepovazuj za nemcov ludi co sa volaju Achmed, Abdul, Hasan....... Ja som kupoval teraz z nemecka 206 5 dv. 1,4 benzin. A je to od Nemca prvy majitel. Je k tomu knizka a aj faktury z jednotlivych navstev servisu, kde je popisane co robili....A vsade su polepene prislusne stitky. Ak to ma nemecku technicku a emisnu je to velke plus v nemecku sa nedaju len tak kupit, takze su tie auta vo fakt dobrom stave. A potom uz to je len o prvom dojme ked prides k autu vela povie interier......

[upravil dne 26.2.2009 El-Chio]

Odesláno
Původně zaslal: El-Chio

Ked budes hladat v inzeratoch daj si na cas a pohladaj take co predava Nemec (ak by to bolo z nemecka) a je prvy majitel. Nepovazuj za nemcov ludi co sa volaju Achmed, Abdul, Hasan....... Ja som kupoval teraz z nemecka 206 5 dv. 1,4 benzin. A je to od Nemca prvy majitel. Je k tomu knizka a aj faktury z jednotlivych navstev servisu, kde je popisane co robili....A vsade su polepene prislusne stitky. Ak to ma nemecku technicku a emisnu je to velke plus v nemecku sa nedaju len tak kupit, takze su tie auta vo fakt dobrom stave. A potom uz to je len o prvom dojme ked prides k autu vela povie interier......

[upravil dne 26.2.2009 El-Chio]

[upravil dne 27/2/09 Bigziggy]

[upravil dne 27/2/09 Bigziggy]

Odesláno

Kup toto a mas pokoj :)

Ked si kupis v ceskom bazare tak pochybujem ze bude mat original kilometre. Ale dobra vec je pozret ci ma stitky v motorovom priestore kde sa pisu servisne veci a a j pocet km. A ked sa pozres na stranku mobile.de. Tak tam maju vsetky auta napr. 2003 skoro rovnako od 120 000-160 000. Ked ho niekto doveze a ma 60 000 je to blbost. Skratka aby boli tie stitky serviska potom podla VIN ti tu chalani zistia pri kolkych km bolo v servise...... Ale ti mozem skoro zo 100% pravdepodobnostou zarucit, ze ot bude stocene :D

Odesláno

no ta kveton-ova 206 je pekna aj v dobrom stave a mas aj istotu... ale zasa myslim, ze chce skor kombi... i ked neviem no, zalezi to na nom, ale podla mna 206 sw nema az tak velky kufor ako by sa mozno zdalo.. ked uz kombi tak radsej asi nejaku 306... O_o

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

no ta kveton-ova 206 je pekna aj v dobrom stave a mas aj istotu... ale zasa myslim, ze chce skor kombi... i ked neviem no, zalezi to na nom, ale podla mna 206 sw nema az tak velky kufor ako by sa mozno zdalo.. ked uz kombi tak radsej asi nejaku 306... O_o

Odesláno

No je moc pěkná, ale já sháním kombika, škoda:(

Jinak je mi to naprosto jasný, že v 99% našich bazarů je tachometr přetočenej. Takže na to bych ani tak moc nekoukal. A ještě bych se tě zeptal, který chalani mi podle VIN zistěj po kolika kilometrech bylo v servise? U všech autorizovanejch dealerů?

Odesláno
Původně zaslal: Bigziggy

No je moc pěkná, ale já sháním kombika, škoda:(

Jinak je mi to naprosto jasný, že v 99% našich bazarů je tachometr přetočenej. Takže na to bych ani tak moc nekoukal. A ještě bych se tě zeptal, který chalani mi podle VIN zistěj po kolika kilometrech bylo v servise? U všech autorizovanejch dealerů?

zjistí ti to tady na foru--dáš VIN vozu,který chceš koupit a kluci ta-

dy ti zjistí historii auta

Odesláno

já kupoval taky dovezené z francie u nás v bazaru,v česku jako první,se serviskou a záznamech o opravách,jsem spokojenej.když jsem s ním byl v autorizovaném servisu a shořela mi pojistka,naznčovali mi jestli jsem normální kupovat dovežené auto,že je všechny jsou na 95% bourané,kradené atd,prostě keci,já bych se toho nebál

Odesláno

ja kpoupil kdysi´dovezen auto z nemecka ated s nim jezdi uz 4roky moje slecna a porad good

jinak kdyz koupis auto v bazaru je to na hovno bo jim das tak 40-50tis. zbytecne

napr. v AAA prodavaj fabii za 120 a kupuji to za 70 je to mazec poslal bych je do hajzlu vsechny..zkus radej najit auto od soukromeho inzerenta je to lepsi

Odesláno

pokud chceš nejakou 206....napiš mi email na : rejty@seznam.cz

auta se dovaží z L,BE,FR....pokud bys mel zájem,napis a ja uvidim co se dá dělat...sám mám svoje auto z Belgie 206 GTI a jsem maximálně spokojen:super

Odesláno

Já bych se toho taky nebal. Mám 406tku dovoz s NL, a v Peugeot servisu mně řekli, že to je jedno s mála

aut co mají podvozek po 130 000km ještě originál, a v pořádku.

A co se tyče bouraných, tak si všímej hlavně nosníků, pantů, a škvír mezi dveřmi a kapotou, zástřiky barvou,.........

A ještě jedna věc: známý si jel do německa pro Suzuki vitaru, od soukromé osoby, a ten skopčák to mněl na lízink,

prachy mu dal a smlouva byla taky O.K

Lízingovka se šprajcla i při doplacení zbytku částky,a Vitara stojí už skoro tři mněsíce v garáži. Řeší se to přes právníky.

Takže na toto bych si dal taky bacha.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...