Bigziggy Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Zdravím vás všechny! Jsem tu nový, chystám se na koupi 206 kombika, a měl bych dotaz, jaké máte zkušenosti s koupí aut dovezených z ciziny. Jestli je to velkej risk a na co bych si měl dát majzla ohledně dokladů a tak. Díky moc:super Citovat
El-Chio Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Ked budes hladat v inzeratoch daj si na cas a pohladaj take co predava Nemec (ak by to bolo z nemecka) a je prvy majitel. Nepovazuj za nemcov ludi co sa volaju Achmed, Abdul, Hasan....... Ja som kupoval teraz z nemecka 206 5 dv. 1,4 benzin. A je to od Nemca prvy majitel. Je k tomu knizka a aj faktury z jednotlivych navstev servisu, kde je popisane co robili....A vsade su polepene prislusne stitky. Ak to ma nemecku technicku a emisnu je to velke plus v nemecku sa nedaju len tak kupit, takze su tie auta vo fakt dobrom stave. A potom uz to je len o prvom dojme ked prides k autu vela povie interier...... [upravil dne 26.2.2009 El-Chio] Citovat
Bigziggy Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: El-Chio Ked budes hladat v inzeratoch daj si na cas a pohladaj take co predava Nemec (ak by to bolo z nemecka) a je prvy majitel. Nepovazuj za nemcov ludi co sa volaju Achmed, Abdul, Hasan....... Ja som kupoval teraz z nemecka 206 5 dv. 1,4 benzin. A je to od Nemca prvy majitel. Je k tomu knizka a aj faktury z jednotlivych navstev servisu, kde je popisane co robili....A vsade su polepene prislusne stitky. Ak to ma nemecku technicku a emisnu je to velke plus v nemecku sa nedaju len tak kupit, takze su tie auta vo fakt dobrom stave. A potom uz to je len o prvom dojme ked prides k autu vela povie interier...... [upravil dne 26.2.2009 El-Chio] [upravil dne 27/2/09 Bigziggy] [upravil dne 27/2/09 Bigziggy] Citovat
Bigziggy Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 No já měl spíš na mysli, když si koupíš v českým autobazaru auto dovezený z Německa a tak... Citovat
El-Chio Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Kup toto a mas pokoj Ked si kupis v ceskom bazare tak pochybujem ze bude mat original kilometre. Ale dobra vec je pozret ci ma stitky v motorovom priestore kde sa pisu servisne veci a a j pocet km. A ked sa pozres na stranku mobile.de. Tak tam maju vsetky auta napr. 2003 skoro rovnako od 120 000-160 000. Ked ho niekto doveze a ma 60 000 je to blbost. Skratka aby boli tie stitky serviska potom podla VIN ti tu chalani zistia pri kolkych km bolo v servise...... Ale ti mozem skoro zo 100% pravdepodobnostou zarucit, ze ot bude stocene Citovat
mindwipe Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 no ta kveton-ova 206 je pekna aj v dobrom stave a mas aj istotu... ale zasa myslim, ze chce skor kombi... i ked neviem no, zalezi to na nom, ale podla mna 206 sw nema az tak velky kufor ako by sa mozno zdalo.. ked uz kombi tak radsej asi nejaku 306... O_o Citovat
Bigziggy Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: mindwipe no ta kveton-ova 206 je pekna aj v dobrom stave a mas aj istotu... ale zasa myslim, ze chce skor kombi... i ked neviem no, zalezi to na nom, ale podla mna 206 sw nema az tak velky kufor ako by sa mozno zdalo.. ked uz kombi tak radsej asi nejaku 306... O_o Citovat
Bigziggy Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 No je moc pěkná, ale já sháním kombika, škoda:( Jinak je mi to naprosto jasný, že v 99% našich bazarů je tachometr přetočenej. Takže na to bych ani tak moc nekoukal. A ještě bych se tě zeptal, který chalani mi podle VIN zistěj po kolika kilometrech bylo v servise? U všech autorizovanejch dealerů? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Bigziggy No je moc pěkná, ale já sháním kombika, škoda:( Jinak je mi to naprosto jasný, že v 99% našich bazarů je tachometr přetočenej. Takže na to bych ani tak moc nekoukal. A ještě bych se tě zeptal, který chalani mi podle VIN zistěj po kolika kilometrech bylo v servise? U všech autorizovanejch dealerů? zjistí ti to tady na foru--dáš VIN vozu,který chceš koupit a kluci ta- dy ti zjistí historii auta Citovat
Bigziggy Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Díky:super Chtěl bych se ještě zeptat, jestli se podle toho VIN dá zjistit, jestli to auto nebylo v Evropě kradený Citovat
MatrixChose Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Bigziggy Díky:super Chtěl bych se ještě zeptat, jestli se podle toho VIN dá zjistit, jestli to auto nebylo v Evropě kradený Taky dá Citovat
NO3IA Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 já kupoval taky dovezené z francie u nás v bazaru,v česku jako první,se serviskou a záznamech o opravách,jsem spokojenej.když jsem s ním byl v autorizovaném servisu a shořela mi pojistka,naznčovali mi jestli jsem normální kupovat dovežené auto,že je všechny jsou na 95% bourané,kradené atd,prostě keci,já bych se toho nebál Citovat
Rorro Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 ja kpoupil kdysi´dovezen auto z nemecka ated s nim jezdi uz 4roky moje slecna a porad good jinak kdyz koupis auto v bazaru je to na hovno bo jim das tak 40-50tis. zbytecne napr. v AAA prodavaj fabii za 120 a kupuji to za 70 je to mazec poslal bych je do hajzlu vsechny..zkus radej najit auto od soukromeho inzerenta je to lepsi Citovat
Rejty Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 pokud chceš nejakou 206....napiš mi email na : rejty@seznam.cz auta se dovaží z L,BE,FR....pokud bys mel zájem,napis a ja uvidim co se dá dělat...sám mám svoje auto z Belgie 206 GTI a jsem maximálně spokojen:super Citovat
ladosak Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Já bych se toho taky nebal. Mám 406tku dovoz s NL, a v Peugeot servisu mně řekli, že to je jedno s mála aut co mají podvozek po 130 000km ještě originál, a v pořádku. A co se tyče bouraných, tak si všímej hlavně nosníků, pantů, a škvír mezi dveřmi a kapotou, zástřiky barvou,......... A ještě jedna věc: známý si jel do německa pro Suzuki vitaru, od soukromé osoby, a ten skopčák to mněl na lízink, prachy mu dal a smlouva byla taky O.K Lízingovka se šprajcla i při doplacení zbytku částky,a Vitara stojí už skoro tři mněsíce v garáži. Řeší se to přes právníky. Takže na toto bych si dal taky bacha. Citovat
Bigziggy Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 Jo jasně od leasingu radši ruce pryč. S tím jsou vždycky akorát problémy:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.