Georginek Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Zdravim, mam takovej blbej dotaz, ale kdyz neni odvzdusnenej chladic, tak je studenej dole nebo nahore? Protoze ted jsem to parkrat kontroloval a nekdy je uplne horkej vsude, nekdy treba dole v rohu studenej, nekdy nahore u vicka take studenej. Zda se mi to nejaky divny. Citovat
Medion Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 no když máme třeba zavzdušněný radiatory(doma)tak je nahoře teplej a dole studenější.takže by to mělo bejt stejný Citovat
kobr Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Tam, kde není kapalina, tak bude chladič určitě studenější než jinde, protože je tam vzduch, že. Citovat
pastorek Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Pri tých radiátoroch je to opačne, kde je vzduch tak tam je studený ale neplatí to pre chladič. Tam záleží od toho ako je motor zohriaty a aký je prietok vody chladičom. Pri plnom otvorení termostatu by mal byť celý teplý. Či je zavzdušnený zistíš iba povolením odvzdušňováku. Ten býva najčastejšie pri vstupnej hadici a preto pri naštartovanom motore je chladič teplý i tam napriek zavzdušneniu. Citovat
Georginek Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 No prave pri plnym otevreni se je chladic horky cely, ale nekdy treba kdyz je velka zima tak proste je kus studenej, nekdy nahore, nekdy dole,zavzdusneny to asi nebude, protoze jsem to odvzdusnoval jiz nekolikrat a vzdy z toho sla pouze voda, nikoliv vzduch. Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: Georginek No prave pri plnym otevreni se je chladic horky cely, ale nekdy treba kdyz je velka zima tak proste je kus studenej, nekdy nahore, nekdy dole,zavzdusneny to asi nebude, protoze jsem to odvzdusnoval jiz nekolikrat a vzdy z toho sla pouze voda, nikoliv vzduch. To je normálne. Záleží od prietoku vody či v chladnom počasí zohreje celý chladič. V nízkych otáčkach môže voda pretekať iba časťou chladiča. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.