Capy Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 to je jedině dobře že za to berou tp však už bylo na čase. a ještě bych ty xenóóny nechal majiteli spapkat:super Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 no, f tom pripade, at seberou ze silnic vsechny fabiatiky a je po prdeli, oslni me vic, nez ja je s hidkama....... Citovat
ladosak Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Já jsem taky pro pokuty. Vypada to super, svítí to taky super, ale oslňuje to jako prase. Ale ty lupy bych bral:aut Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. únor 2009 Odesláno 26. únor 2009 Původně zaslal: Creams HID nikdy a nakopat všechny bu*eranty do prdele s hidkama... hidko když už tak patří do čočky a jak vidím jet vůči mě nějakého z*rda s hid co nemá v čočce nejraději bych ho z te cesty vytlačil... To říkáš ty,když se na tvoje auto dělá \"šest půlek\" světel s čockama. Citovat
zidacekkk Odesláno 26. únor 2009 Autor Odesláno 26. únor 2009 Takže se všichni tak nějak schodneme na tom, že když xenonové výbojky, tak jedině do čoček, jinak to nemá smysl... Citovat
Blizzard Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: zidacekkk Takže se všichni tak nějak schodneme na tom, že když xenonové výbojky, tak jedině do čoček, jinak to nemá smysl... no, na tom se asi neshodneme úplně všichni, nicméně se to hezky rozdělilo do 4 skupin některých více, jiných méně militantních 1) xenon v čemkoliv -čirá/nečirá/čočka 2) xenon pouze v čirých -čirá/čočka (sem patřím já, přičemž existence první skupiny mi nevadí natolik abych se je snažil zprovodit ze silnice/světa vytlačováním nebo rozbíjet světla kladivem, heverem a pod.) 3) xenon zásadně v čočce 4) žádnej xenon vyber si kam patříš, já po tobě nepůjdu Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard no, na tom se asi neshodneme úplně všichni, nicméně se to hezky rozdělilo do 4 skupin některých více, jiných méně militantních S tím absolutní souhlas. A i ty skupiny přesně sedí. 1) xenon v čemkoliv -čirá/nečirá/čočka Řadím se sem, pod podmínkou, že je to rozumně uděláno a \"seřízeno\". Citovat
Creams Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Creams HID nikdy a nakopat všechny bu*eranty do prdele s hidkama... hidko když už tak patří do čočky a jak vidím jet vůči mě nějakého z*rda s hid co nemá v čočce nejraději bych ho z te cesty vytlačil... To říkáš ty,když se na tvoje auto dělá \"šest půlek\" světel s čockama. To máš pravdu, ale i když mám tu možnost tak hid tam prozatím nedávám ... Jinak asi skupina do které patřím já je jasná.... jedině čočka, protože kdyby to mělo být v čemkoli jak tady píšete tak proč to nedělají už od výroby ? Ta čočka má asi sve podstatnění u xenon a dost už [upravil dne 27.2.2009 Creams] Citovat
majty Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 spousta aut ma xenony bez cocky uz od vyroby ... delaji se pro to \"spesl\" typy vybojek d2r (h7r) je na tom nalepene jakesi stinitko ... ja sem vymenil vybojky 6000k d2s (do cocky) za 4300k d2r a rozdil je celkem poznat... Citovat
Blizzard Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: majty spousta aut ma xenony bez cocky uz od vyroby ... delaji se pro to \"spesl\" typy vybojek d2r (h7r) je na tom nalepene jakesi stinitko ... ja sem vymenil vybojky 6000k d2s (do cocky) za 4300k d2r a rozdil je celkem poznat... To je fakt. Teď jsem si vzpoměl na lagunu 2 co jsem viděl na bráchovo srazu. Ta měla taky xenony z výroby v bezčočkových světlech. Možná doma budu mít fotku Citovat
majty Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 ale nekde sem cet ze je to blbost edit: tady to je link [upravil dne 27.2.2009 majty] Citovat
Creams Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: majty ale nekde sem cet ze je to blbost edit: tady to je link [upravil dne 27.2.2009 majty] Tady z překladače http://72.14.221.132/translate_c?hl=cs&sl=en&tl=cs&u=http://faqlight.carpassion.info/hl-hid-bulbs.htm&prev=hp&usg=ALkJrhhwyfAAxirQrJ9vjaiG13jooVfMvg Citovat
majty Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 no jo ale ten preklad je takovej pochybnej ja presne nerozumim teto casti : Using a D2R in anything else than a OEM HID headlight designed for the D2R bulb makes no sense. It will only reduce output. Some HID kits comes with D2R bulbs. Some amateur kit designers will even claim that D2R genrally reduces glare in a retrofit. This is nonsense. The D2R bulb masking is around 3-4 a\'clock and 8-9 o\'clock when bulb is in right position. Those are not the (only) sectors that creates glare. muze to nekdo znaly prelozit? Citovat
Burisek Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 no já mám HIDky taky a ještě jsem se nesetkal že by na mě někdo blikal..... a to to mám prosím pěkně seřízené na regloskopu tak jak to má být,je jasný že tam je trošku odchylka ale v mezích normy co mi bylo povězeno,a jednou mě též zastavovali poliši a celkem jsem je vochcal.... řekl jsem jim že tam mám žárovky s větší svítivostí a vzali to v pohodě,a ten rozdíl oproti klasický H7 je obrovskej hlavně v šeru a za deště,to je někde jinde...... supr čupr koukání a vidím o dost lépe do stran na krajnici,ale faktem je to že čočka je čočka..... třeba jednou bude..... Citovat
stalmik Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 ja bych si k tomu taky dovolil sve.. Na regloskopu jsem byl ve ctvrtek a vsechno take v ramci norem co e tyce odchylky.. Na otazku typu co na to protijedouci mi bylo receno ze kdybych jim nerek ze tam nejsou zarovky s vetsi svitivosti ani by to nepoznali.. Dale jsem potkal nekolik policejnich kontrol dopravaku i jinych a nikdo me nezastavil byt tam nikoho odstavenyho nemel.. Je to vec nazoru me vadi klasicky H7 zarovky kdyz proti me nekdo jede.. a dokonce bych rek ze to bily svetlo pokud to je 6000k me oslnuje min nez klasika zarovky. je to vsechno vec nazoru.. Jak rikam nikdo na me neblikal, na reglo v pohode a policie zatim opakuji zatim taky v pohode.. Odpoved, do ktere skupiny: bych odpovedel ze xenon spravne serizen a spravne instalovan popřípadě pouze čočka kdyby jedno svetlo s cockou na moje auto nestalo 12000Kč... Stát jedno 6000Kč už mam čočky.. ale s tim oslňovanim nesouhlasim a napadlo me neco daleko horsiho.. Sice potkavacky a mlhovky kdyz neprsi, nesnezi ani nic takovyho.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.