maximum Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Zdravim ludia. Viem, ze je tu vela odbornikov, co maju prehlad aj o inych autach ako Peugeot, tak sa pytam... brat chce kupit Seat Ibizu 1,9 TDI PD 96kW r.v. 10/2002. Nema niekto neake uzitocne info o tom aute a motore? Niekto vravi, ze PD je ok, potom som nasiel nazory, ze zastarala technologia a poruchove... proste piste vsetko, co viete... ma to natocene 129000 km... servisku nema, je to dovoz, manik to ma vraj 2,5 roka. Ja ho odhovaram, lebo je to 3 dv. ale on ho chce. Tak, ak mi viete helfnut, tak poradte... Vdaka Citovat
Kekros Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Já osobně by sem PD nechtěl, ale VW stejně už nic jinýho nedělá , takže volba je omezená . Znam případ, kdy na PD jeden majitel tankoval levnou naftu a pak se skoro nedoplatil. Ale třeba to je jeden z mála. Já jen prostě nemusim ty nový citlivý systémy, ale lepší už to nebude Citovat
maximum Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 praveze koncern zacal davat common rail... PD je ta starsia technologia, takze menej narocna, co sa tyka nafty... poznam cloveka, co do Octavie PD leje co mu pride pod ruku, ja si dvakrat rozmyslim co dam do nadrze s HDi... [upravil dne 25.2.2009 maximum] Citovat
wooody Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 jj presne tak wv prechazi na comon rail protoze pd je na konci vyvoje....... a nejni to nejak moc citlivy, sme meli passata 2.5 tdi 110kw taky pd a otec tam lil naftu z lodi a jezdilo to v pohode........ ale ja osobne nemam pd moc rad, klasika s rotacnim cerpadlem mi pride spolehlivejsi Citovat
Kekros Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 no tak jsem se zase něco dozvěděl . Já mam stejně radši benzín a když už diesla, tak normál TD - alespoň u mně. Já se bojim i HDi:mad:. Možná zbytečně, ale já radši starší systémy. Ovšem to neznamená, že bych se vrátil ke karburátoru Citovat
Ajdamek Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Tenhle motor je docela držák a v ibize to docela pojede, akorát bude znát na jízdních vlastnostech jeho váha na čumáku ibizy. Ale ten motor má hrozně traktorovej zvuk, nevim jak je odhlučněná ibiza, ale u Fabie RS je to vevnitř dost slyšet. Citovat
maximum Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 jj.. v neakych recenziach som cital, ze je to dost hlucne vo vnutri, ale ze nic hrozne.. vraj sa na to da zvyknut... hm.. a este, ze to ma fest tvrdy podvozok... ale zase drzi na ceste.. proste vsetko ma svoje za a proti... Ajdamek, tak dufam, ze to bde drzak a pojde to.. akurat neviem ci to ma po rozvodoch, ak nie, tak rozvody bude treba spravit pri tych km... Citovat
Ajdamek Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Tak 129tkm by už po rozvodách mělo bejt, ale to by měl majitel říct. Citovat
maximum Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 2 krat som mu volal a stale sm zabudol sa to spytat.. ale vravel, ze ma komplet urobene napravy, silentbloky... brzdy.. tak ratam aj s rozvodami... Citovat
subin Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Co vím tak PD motory mají od nového motoru zcela běžnou spotřebu oleje,nevím přesně kolik,ale co znám tak všichni musí dolévat:( někde jsem četl i článek kdy díky uložení vstřikovače(je dle článku chycen jedním šroubem)Došlo k poškození motoru pronikáním nafty do oleje kolem vstřikovače,ale to bude asi ojedinělý případ Jo ještě jsem si vzpoměl,článek byl o Passatu,ale ty motory by měly být stejný [upravil dne 25/2/09 subin] Citovat
olda Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Brácha měl PD v Boře a radši to auto prodal a koupil to samý s TDI,klasikou,pořád nějaký problémy ze vstřikama,jeden stojí 24000 a jsou tam 4 kusy...Tchýně má taky Boru se stejným motorem,pro mě je trest boží jet s jejím autem,je to pěkně hlučný,docela to i vibruje.Je znát,že systém PD patří do lodí,kam byl původně navržen,v autech nemá co dělat,to je tedamůj názor Citovat
ondra123 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 PD jen doporučuju, jde tedy samo kus od kusu, vim o prasklém pístu v tomto motoru, ale zas ai najetých 450tkm a v poho, výkon supr spotřeba supr, zvyšování výkonu v pohodě dostupné, mnohem lepší nežli 2,5 tdi od vw, pojede to suprově, km bych asi neřešil pokud to není po prvnim majiteli, myslim ai udělaná náprava po 130tkm...no to jezdil na tankodromu ne? ai na felicii vydržela náprana 180tkm po čechách než se měnily čepy, u fabie 210tkm. PD zpapká všelicos ai MEŘO čisté v poho, KOMONREJL je sic novej má supr emise, ale kde u nás v republice tankuješ naftu? všechno ředěj čim se dá a pak si opravuj.. když už se něco po.... tak u PD vyměníš jednu PD jednotku a je hotovo, práce na doma.. motorů všude mrak dílů taky.. pěkné žihadlo to bude.. (starší 4ks PD trysek do 8tkč) mu názor a zkušenost nenutim.. [upravil dne 25.2.2009 ondra123] Citovat
maximum Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 hm... tak teraz neviem.. dojde, tak mu dam precitat vase nazory... podla mna by v poho stacil aj 74 kW motor.. a to uz nie je PD.... tak ete uvidime... ale vdaka za nazory, ak ma ete niekto neake info, tak piste... Citovat
.mycTD Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 me teda PD zralo znatelne vic, nez klasicke TDI, tak nevim kazdopadne ten zvuk je hroznej... Citovat
Demo Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 PD je celkem v klidu, jen se MUSI pouzivat olej pro PD motory... A drzet interval vymeny 15 tkm.... Citovat
tomike Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Mama ma Ibizu, sice iba 1.4 benzin, ale je hrozne tvrda. Na druhej strane vyborne drzi stopu. Tych 96 kW v nej musi byt super vozenie. Soferoval som tuto motorizaciu v ibize, ale cipnutu na 110 kW a klobuk dole. Spotreba vynikajuca, skvely vykon. Rozvody preventivne vymenit po kupe aj ked predavajuci bude tvrdit cokolvek. A ma to uz 2-hmotovy zotrvak. Jedine co mi zacalo vadit az ked som kupil 406 je velmi malo miesta. Rozhodnite sa spravne. Citovat
maximum Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 jj... s tym olejom je to dobry postreh... dakujem... a tych 15 tkm.. myslim, diesel by ani dlhsi interval nemal mat medzi vymenami... hm.. tka neviem ist do tej PD alebo nie... je to 600 km hore dole od nas, takze len tak ist kuk auto.. trosku odveci... Citovat
tomike Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 maximum daj link na tu ibizu ak je na nete Citovat
hloze-ja Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: ondra123 PD jen doporučuju, jde tedy samo kus od kusu, vim o prasklém pístu v tomto motoru, ale zas ai najetých 450tkm a v poho, výkon supr spotřeba supr, zvyšování výkonu v pohodě dostupné, mnohem lepší nežli 2,5 tdi od vw, pojede to suprově, km bych asi neřešil pokud to není po prvnim majiteli, myslim ai udělaná náprava po 130tkm...no to jezdil na tankodromu ne? ai na felicii vydržela náprana 180tkm po čechách než se měnily čepy, u fabie 210tkm. PD zpapká všelicos ai MEŘO čisté v poho, KOMONREJL je sic novej má supr emise, ale kde u nás v republice tankuješ naftu? všechno ředěj čim se dá a pak si opravuj.. když už se něco po.... tak u PD vyměníš jednu PD jednotku a je hotovo, práce na doma.. motorů všude mrak dílů taky.. pěkné žihadlo to bude.. (starší 4ks PD trysek do 8tkč) mu názor a zkušenost nenutim.. [upravil dne 25.2.2009 ondra123] A nepletes si to s obyc TDi? Tvuj popis mi teda na TDi PD nesedi a popravde bys byl prvni, kdo by je tak straasne chvalil. Uz to smrdi elektrikou a velky rozdil od HDi neni. Nehlede na to, ze mam taky zkusenost s ubytkem oleje a vyssi spotrebou... (TDi PD) Citovat
hloze-ja Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: maximum hm... tak teraz neviem.. dojde, tak mu dam precitat vase nazory... podla mna by v poho stacil aj 74 kW motor.. a to uz nie je PD.... tak ete uvidime... ale vdaka za nazory, ak ma ete niekto neake info, tak piste... Nevim, jak Seat, ale u Skodovky je to taky PD. Dneska uz jiny nez PD (a nove CR) Skoda nedela a predpokladam, ze Seat taky nee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.