Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Brian

moc z toho videa slyset neni ale aspon neco co rikate na ten zvuk je to normalni nebo vam to tak nedela?

Podľa toho zvuku je to nejaká netesnosť. Môže to byť prehrdzavená dierka alebo uvoľnené na spoji. Tým zapchaním výfuku si nezistil kde to fučí?

Odesláno

ne ne kdyz sem to zacpal tak to tlacilo ale nezdechlo to a kdyz sem to prolizal a poslouchal tak sem neprisel na to kde to fouka ale je mozny ze nekde kolem svodu ale je tam dost blbej pristup!

Odesláno

to brumlani je normalni to ten zadni tlumic ale myslim to pri pridani plynu od katu ze by tam byla takova dira v tom spoji ze kdyz sem dal vsechno novy ze by to bylo porad stejny? a co to tesneni pod svodama je tezky ho doma vymenit ma stim nekdo zkusenost?

Odesláno

Ja to robievam tak že handrou zapchám výfuk a rukou chodím okolo spojov na výfuku. Únik je cítiť ako prerušovaný prúd teplého vzduchu. Na P309 som to tak hľadal dlho až som zistil že je prasknuté zberné potrubie na hlave.

Odesláno

jo ja sem to taky zacpal hadrou byla do celkem sranda zacpat 90mm koncovku:D a pak sem chodil kolem spoju a nic a prave u tech svodu je tam nahore takovej plech a tam je spatnej pristup tak sem si popalil ruku a na nic sem neprisel!

Odesláno

jo ja sem to taky zacpal hadrou byla do celkem sranda zacpat 90mm koncovku:D a pak sem chodil kolem spoju a nic a prave u tech svodu je tam nahore takovej plech a tam je spatnej pristup tak sem si popalil ruku a na nic sem neprisel!

Tak potom by to mohlo byť tesne pri hlave. Oplatí sa dať dolu ten krycí plech a pozrieť. Stáva sa že prasknú skrutky čo držia zberné potrubie na hlave, Potom to ostane voľné a netesní. Už som sa stretol i s tým že výfukové tesnenie bolo vypadané. Väčšinou sú to dva plechy a medzi nimi klingerit ktorý občas vypadá a vznikne netesnosť. Prinajhoršom môže byť prasknuté zberné potrubie.

Odesláno

jo tak to zkusim dam dolu ten kryci plech a podivam se jestli to nefouka nekde tam! a tam by to melo byt znat hodne kdyz k tomu dam ruku a bude to fucet ne?

Odesláno

jo tak to zkusim dam dolu ten kryci plech a podivam se jestli to nefouka nekde tam! a tam by to melo byt znat hodne kdyz k tomu dam ruku a bude to fucet ne?

Určite ano. Je vhodné to robiť na studenom motore. Jednak sa nepopáliš a budeš lepšie cítiť odkiaľ to fúka.

Pri demontáži toho plechu opatrne aby si neotrhol hlavu skrutky a pri montáži použi pod hlavu skrutky pružnú podložku aby sa ten plech neuvolnil. Nepríjemne hrmoce.

[upravil dne 9/3/09 pastorek]

Odesláno

jo hned jak budu mit cas tak na to vlitnu! a co kdyz by byl jak si rikal zlomenej ten sroub a bylo by to volny je hodne tezky dostat ten sroub ven byva to hodne na tvrdo? jestli stim nemas zkusenost?

Odesláno

jo hned jak budu mit cas tak na to vlitnu! a co kdyz by byl jak si rikal zlomenej ten sroub a bylo by to volny je hodne tezky dostat ten sroub ven byva to hodne na tvrdo? jestli stim nemas zkusenost?

Záleží na tom koľko tá skrutka bude trčať von z hlavy. Ak aspom 3 - 4 mm tak sa dá kliešťami alebo na ňu navariť matica. Horšie je ak bude ulomená dnu v závite. Potom pomôžu iba vyťahováky zalomených skrutiek. Malo by to ísť pomerne ľahko lebo je to kolíková skrutka ktorá sa doťahuje po ten krčok bez závitu v strede. Ak sa ulomí tak nieje o nič dotiahnutá a ide pomerne ľahko. Nije to však pravidlo. Už sa mi stalo že to šlo prstami. Každopádne pri tom musí ísť dole celé zberné potrubie a vymeniť tesnenie.

• O 2 týdny později...
Odesláno

noo tohlensto poslouchám taky na 405...jakoby syčení kdyby ucházela guma na kole...předtím bych to ještě chápal starej výfuk...ale teď tam mám novej jak střed tak i tlumič a dělá to stále...ale že by to dělalo nějakou neplechu to se říct nedá

Odesláno

prave! taky se mi nezda ze by to nejak nejelo jede to krasne spotreba stejna takze prave nevim jestli je to normalni zvuk nebo je fakt nekde problem u svodu

Odesláno

Tak se taky pripojim...Taky mi to u micka fuci nekde vepredu:myslimKdyz sem kupoval komplet vyfuk na 205 tak k tomu bylo este takovy tesneni vypada to jak dratenka na nadobi;)Myslim,ze se tomu rika vlnovec...Ten teda u Mi16ky nemam a ani ho nemuzu nikde volne sehnat:grrje mi z toho prskani od predu:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...