Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to se mi právě stalo taky,jméno v diskusi změnit nejde,přihlásím se normálně pod mým jménem a heslem a ukazuje to pak Oldu z Kotěhůlek,asi se s tím musím smířit.

Odesláno

Kdy jsi se zaregistroval \"Oldo\", já 25.6.2003 pod jménem \"olda\" a od dubna 2004 se pod tímto jménen přihlašuješ Ty, já měním heslo skoro každý týden a není to nic platné. Změnil jsem v nastavení podpis i bydliště.

Olda Kotěhůlky

Odesláno

Neni to tak dlouho,přesně nevím,ale bylo to letos.Měnil jsem všechno možný,přihlašuju se jako Olda205,ale neni to nic platný,v nastavení se píše jméno v diskosi neměnte,když jsem ho zkusil změnit,tak to nebylo nic platný.

Odesláno

To Olda: Další tip pro Oldův nick - Alldays. To byly nějaký vložky ne??? Doufám že jsem tě Oldo nějak nena....al. To by mě mrzelo :D

Odesláno

Je zajímavé, že se můžeme přihlásit na stejné uživatelské jméno \"olda\" každý z jiným heslem.

Uživatelské jméno \"olda205\" v seznamu není.

olda Kotěhůlky

Odesláno

jojo nejak tak to bude (resp. presne vim, jak to je), bohuzel se tedka ucim na statnice, takze nemuzu to vyhledat...

tech restů je vic, budu to muset nejak zkorigovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...