Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky za odpovědi.

Teď jsem znovu zkoušel to Softwarové cd pro změnu jazyka, když jsem měl nastartovanej motor, ale také to nevzalo.

To by mě ted nejvíce zajímalo, jak změním ten jazyk. To musím sehnat to jiné cd (pakliže existuje) nebo s tím mám jet do Peugeotu ať to změní ??

Odesláno

K bodu 2

Podrž tlačítko MENU na víc jaK 3-5 sekund a najdeš tam jakou máš verzi SW.Podlo toho zjistíš jestli ti to dodané cd sedí.Je to opravdu tak, pro výměnu jazyka je potřeba SW CD.Jinak bylo tady vlákno Mapy a upgrade ktré zde už není.Nejspíš ho někdo vymazal:(.Tam bylo vše i různé užitečné odkazy.

[upravil dne 1.3.09 Zipík]

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

K bodu 2

Podrž tlačítko MENU na víc jaK 3-5 sekund a najdeš tam jakou máš verzi SW.Podlo toho zjistíš jestli ti to dodané cd sedí.Je to opravdu tak, pro výměnu jazyka je potřeba SW CD.Jinak bylo tady vlákno Mapy a upgrade ktré zde už není.Nejspíš ho někdo vymazal:(.Tam bylo vše i různé užitečné odkazy.

Presne to vlákno som hľadal. Prečo by to niekto mazal, bolo tam kopu uŽitočných vecí. Nejak sa nám tu množia problémy so zmazanými vláknami:grr:bacha

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

K bodu 2

Presne to vlákno som hľadal. Prečo by to niekto mazal, bolo tam kopu uŽitočných vecí. Nejak sa nám tu množia problémy so zmazanými vláknami:grr:bacha

nejsme warez forum , jistě chápeš.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: AnotherOne

K bodu 2

nejsme warez forum , jistě chápeš.

Ale to sa dalo riešiť ináč. Čo takého warezového tam bolo? Origo upgrade cd? To snáď nie...

Odesláno

Stačilo zablokovat odkazy.Ikdyž umístit někam odkaz není přece zlé.Vždyť tyto stránky nic nesdílí:grrJde o ty různé rady jak si přehrát SW, jak si vypálit mapu atd....Už aspoň vím kam se strácejí moje příspěvky:grrUž je to jasné:grrNehledě na to, že jsem nebyl zrovna slušný k jednomu nováčkovi a radil mu ať použije hledání a pak posléze zjistím, že to vlákno tu není:nevim

Odesláno

A máš nějakou novější verzi SW CD ? Že by se to rovnou zkusilo překlopit na En... :roker

Původně zaslal: brade

Také se přidávám ke gratulaci, ať jezdí :-) příští pátek jedu obchodně do Prahy, můžeme se někde scuknout :)

Odesláno

Abych nemusel zakládat nové vlákno, poraďte mi ještě prosím, co vše udělat ze servisního hlediska po koupi vozu ?

Výměny nějakých a jakých filtrů apod.. ?

Už teď vím (řekli mi na prohlídce v peugeotu), že budou potřeba vyměnit zadní brzdové kotouče a destičky. Pak bych asi nechal vyměnit olej (nevím, kdy byl měněn naposledy) a co filtry?

A teď další otázka. Mám to dát do Peugeotu na výměnu, či do norm. servisu, kde dělají mj. i Peugeoty? V Peugeotu mi předběžně řekl servisák za výměnu kotoučů a destiček jen na \"zadku\"cca 8000,- i s prací. A to v tom ještě není olej a filtry.... Zas by mi tam prý i natvrdo přepl v diagnostice ten jazyk počítače na EN, nebo by sehnal správné CD...

A jak vlastně skutečně poznám, že je třeba vyměnit zadní brzdy ? Jde to poznat nějak na kotouči ? Díval jsem se a na zadním kotouči je po obvodu cca 2mm hranka. A jak se dají poznat destičky? Jinak auto brzdí super a při brždění nikde nic nedře na brzdách a ani nepískají. Tak zas abych to třeba neuspěchal. Třeba to vydrží dalších 5000km :myslim

Odesláno

Pokud jsou už 2 mm sjeté tak nic moc, ale jezdit se s tím určitě nějakou chvíli dá.Podle mne i těch 10000km:autNa 406 jsem měl taky 2mm a než jsem se k tomu dostal (naštěstí nedostal) najelo auto v poho 20000:aut

Odesláno

Sjeté brzdové desky ti zahlásí kontrolka a ještě v klidu ujedeš 5000 km,takže toto uspěchávat nějak nemusíš.Jinak k těm filtrúm,většinou se kromě olejového mění i vzduchový,palivový a pylový.Oni totiž obvykle mají životnost od výměny do výměny oleje.

Odesláno

A ještě mi řekněte jednu věc. Jak často měníte olej a olejový filtr? A jaký si necháváte lít ? Prodejce mi řekl, že by tam měl být long-life olej, ale pro jistotu jsem se objednal. Další serv. prohlídka mi na tachometru bliká za 15200 km, tak by ta další výměna oleje vyšla znovu do servisky.

Odesláno

U 407 je akorát delší interval na výměnu FAP 140 000 delší a 135 kratší.Chtěl jsem to sem vložit ale nejde mi to moc zmenšit.Soubor má 290k a hlásí, že je moc veliký:aut

Odesláno

Ahoj mám také 407sw 16 hdi a musím říct je to v pohodě měl jsem 406 18/16v a není v tom rozdíl také jsem se bál že auto je na ten motor těžkej ale opravdu mě překvapil jede moc dobře a spotřeba průměrně 5.1 to je paráda . Jsem s tímto autem a motorem určitě spokojen , přeji ti dobrý výběr a hodně najetých km. Ahoj M.:roker:

Odesláno

Také ti přeji spoustu najetých kilometrů bez problému :cool:.

Jinak abych shrnul mé dojmy z pár denního užívání, tak vše super. Dynamika motoru naprosto vystačuje! Také jsem jej již protáhl na dálnici. Auto je ve vyšších rychlostech na silnici naprosto jisté a předvídatelné. Volant jde příjemně ztuha. Naprosto mě dostala tichost a pohodová akustika uvnitř vozu při vyšších rychlostech 130 -160km/h. Oproti jiným co jsem řídil je toto v interiéru naprosto nejtišší. Osvětlení palubky a středového tunelu je také super. Střed tunelu večer osvětlením vypadá jak noční kokpit letadla;). Více tlačítek než normálně je tam ještě díky radiu RT3 s NAVI a HANDS-FREE. Líbí se mi, že si vnoci můžu vypnout talčítkem \"DARK\" dispej, aby mě nerušil. Jo a to, že radio přehrává mp3 a v kufru changer na 6CD, to je prostě úúúplně nejvíc :roker:super:super.

-Poraďte mi prosím, zda jde poznat, zda je v autě instalován lepší JBL Sound System od výroby ?

-Kde a za kolik jste měnili olej vč. filtru v motoru? Doporučíte mi držet se doporučeného TOTALu, či mohu použít levnější SHELL či TEXACO ?

-Nějak nemůžu přijít na to jak se nastavuje automatické skl. světel při zařazené zpátečce (Mám el. sklápění, ale nevím, zda naklápění při zpátečce moje auto podporuje)

Odesláno
Původně zaslal: Hamin

Jinak abych shrnul mé dojmy z pár denního užívání, tak vše super. Dynamika motoru naprosto vystačuje! Také jsem jej již protáhl na dálnici. Auto je ve vyšších rychlostech na silnici naprosto jisté a předvídatelné. Volant jde příjemně ztuha. Naprosto mě dostala tichost a pohodová akustika uvnitř vozu při vyšších rychlostech 130 -160km/h. Oproti jiným co jsem řídil je toto v interiéru naprosto nejtišší. Osvětlení palubky a středového tunelu je také super. Střed tunelu večer osvětlením vypadá jak noční kokpit letadla;). Více tlačítek než normálně je tam ještě díky radiu RT3 s NAVI a HANDS-FREE. Líbí se mi, že si vnoci můžu vypnout talčítkem \"DARK\" dispej, aby mě nerušil. Jo a to, že radio přehrává mp3 a v kufru changer na 6CD, to je prostě úúúplně nejvíc :roker:super:super.

-Poraďte mi prosím, zda jde poznat, zda je v autě instalován lepší JBL Sound System od výroby ?

-Kde a za kolik jste měnili olej vč. filtru v motoru? Doporučíte mi držet se doporučeného TOTALu, či mohu použít levnější SHELL či TEXACO ?

-Nějak nemůžu přijít na to jak se nastavuje automatické skl. světel při zařazené zpátečce (Mám el. sklápění, ale nevím, zda naklápění při zpátečce moje auto podporuje)

Musel bys mít logo JBL na předních i zadních krytech repro....

post-0-14109605098663_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Hamin

1. a 3. zistíš vo výpise zo servisboxu. 2. kľudne, ale pokiaľ viem Total je dobrý kompromis ceny a kvality a navyše odporúčaný.

[upravil dne 5.3.2009 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...