Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec všem,nedá mi to,abych se nevmísil do debaty.Pokud někdo něco sháníte ze \"sekáče\" tak se zkuste dotazem obrátit na mě.Moje drahá polovička totiž pracuje v třídírně jednoho velkosekáče,odkud se ty \"hadry\" teprve dále posílají na jednotlivé obchody-sekáče...Takže to co vy vidíte na pultech či ramínkách v těchto sekáčích,tak to prošlo \"sítem\" prodavačů a jejich známých atd.Dál to nemusím rozebírat,takže pokud máte někdo o něco opravdový zájem,zkuste to.Neříkám,že to mám,či že to hned bude,ale naděje umírá poslední.Máme sice odběratelů dost,ale co bych neudělal pro \"Pežoťáky\" že?Zdarec Martin-Zlatonka

Odesláno

To je zajímavá nabídka - na dvouletého kluka nemá smysl kupovat oblečení jinde než v sekáči (krom obuvi, tu jedině novou - nejlépe s žirafou).

Můžeš mi, prosím, poslat po U2U svůj ctěný tydlifoun???

[upravil dne 24/2/2009 Medvěd]

Guest Scratch
Odesláno

tak ja mel ze sekace jednu neskutecne krasnou bundu, ale uz je to par let, pokud se objevi nejaky znackovy hadr typu lacosta apod. tak ho beru, na trenink je to dobry :-)

Odesláno

jen se chci zeptat monterky lasláče kdyby byli mel bych zájem ale nechci bejt naročnej ale nejaký ty lepší ne co se prodávaj tady v obchodech za 300 a prd vydržej předem dík:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...