Zlatonka Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Zdarec všem,nedá mi to,abych se nevmísil do debaty.Pokud někdo něco sháníte ze \"sekáče\" tak se zkuste dotazem obrátit na mě.Moje drahá polovička totiž pracuje v třídírně jednoho velkosekáče,odkud se ty \"hadry\" teprve dále posílají na jednotlivé obchody-sekáče...Takže to co vy vidíte na pultech či ramínkách v těchto sekáčích,tak to prošlo \"sítem\" prodavačů a jejich známých atd.Dál to nemusím rozebírat,takže pokud máte někdo o něco opravdový zájem,zkuste to.Neříkám,že to mám,či že to hned bude,ale naděje umírá poslední.Máme sice odběratelů dost,ale co bych neudělal pro \"Pežoťáky\" že?Zdarec Martin-Zlatonka Citovat
Medvěd Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 To je zajímavá nabídka - na dvouletého kluka nemá smysl kupovat oblečení jinde než v sekáči (krom obuvi, tu jedině novou - nejlépe s žirafou). Můžeš mi, prosím, poslat po U2U svůj ctěný tydlifoun??? [upravil dne 24/2/2009 Medvěd] Citovat
dolly1010 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Jednou jsem v \"sekáč\"i sehnal úplně luxusní NOVÝ!! boty značky Puma :-D Fakt mazec... teda, samozřejmě ze známosti, tohle se do obchodů nedostane Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 tak ja mel ze sekace jednu neskutecne krasnou bundu, ale uz je to par let, pokud se objevi nejaky znackovy hadr typu lacosta apod. tak ho beru, na trenink je to dobry :-) Citovat
Dariska Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Já tak sehnala úplně nové rifle Levisky za 580,- ještě se štítkama. Citovat
dzana.m Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 jen se chci zeptat monterky lasláče kdyby byli mel bych zájem ale nechci bejt naročnej ale nejaký ty lepší ne co se prodávaj tady v obchodech za 300 a prd vydržej předem dík:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.