Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

A sakra ja som tahal a tahal a stiahol som si nove mapy ale na RT3 no ale svagor ma RT4ku a tam mi tieto nove nejdu. Ma niekto odkaz na nove mapy pre RT4? dakujem

Odesláno
Původně zaslal: marekxy

na ktorej s tych map je slovensko? nechce sa mi skusat vsetky palit na cd a skusat.

tebe sa asi nechce ani citat... :P

niekde v tomto vlakne je to presne uvedene...

skus pouzit vyhladavanie....

mam pocit, ze je to CD s oznacenim Europe NV alebo nejako tak...

mam ho stale strcene v mechanike

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pocujte. Ja som z toho tak troska jelen. Chcem sa spytat, ci by mi vedel niekto poslat link na kompletne alebo aktualne mapy staci strednej europy, a chcel by som sa vas nieco spytat, lebo tomu velmi nerozumiem. V inom vlakne sa bavilo o slovencine / cestine do rt3 a tam sa vlastne tiez dava CD. Ked vsak vytiahnem tamto CD (s cestinou / slovencinou) a dam do mechaniky CD s mapami, automatikcy mi hodi napr. na anglicky jazyk, alebo ten jazyk uz z predchadzajuceho CD do seba navigacia nahrala?...

...Fuu ked sa najde niekto taky, kto mi zareaguje (zrejmä na trapnu otazku) tak budem naozaj velmi vdacny :))

Odesláno
Původně zaslal: marekxy

na ktorej s tych map je slovensko? nechce sa mi skusat vsetky palit na cd a skusat.

Kde si našiel link na stiahnutie??? Môžeš mi ho poslať ??? Prosím

Odesláno

tohle není warez forum! Nikdo ti tu odkaz nedá nebo ho smaže admin! www.navteq.com zde jsou oficiální stránky map,které patří do navigací Peugeot

[upravil dne 3/1/10 kajvet]

Odesláno

prosím moc kdo má mapy ty nejnovější mužete mi poslat link na icq budu vděčnéj teť nedavno sem koupil pežota jet SW v plné naloži takže nic otym pořádně nevim a to cedo s tou mapou co tam je tak to je asi stará mapa

Odesláno

chlapi, nič v zlom, ale keby ste si dali tú námahu a prečítali celé vlákno, našli by ste aj názov warez fóra, na ktorom, by ste tie linky našli:aut

Vám dvom posielam linky na mail, je to na rapidshare, musíte stiahnuť všetkých 17 partov a potom rozbaliť a napáliť;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...