Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myslim ze to ma kolem 4GB a na rapid se muze uploadovat max po 200MB partech,tzn. minimalne 20 partu. upload jednoho partu v zavislosti na rychlosti muze trvat kolem pul hodiny....takze mozna dneska vecer :mrk

Odesláno
Původně zaslal: jirys

to kajvet : ja ji nechci koupit !! ja ji chci jen na dovolenou \" nekde stahnout \"

krást se ale nemá! :mrk najdeš ji na torrentech odkud jsem je stáhl i já, mám všechny a fungují skvěle...

[upravil dne 25/6/09 kajvet]

Odesláno

tak chlapi, mám to uploadnute na rapidshare. Keďže toto nie je warezforum, tak kto má záujem, pošlite mi svoj mail a texťák s linkami Vám pošlem. Je to 34 linkov po 100 MB;)

Odesláno

Tak jsem se dnes pokoušel o kombinaci dat z CD RT4 4Q/2008 do RT3 2Q/2008. Stejné adresáře, stejné soubory. Takto vytvořené CD mi 2x natvrdo resetlo RT3, tak šlo hned do koše. Bude v tom ještě něco jiného. :myslim

Odesláno

ja som to skusal viac krat dat na rapid share , ale nema to zmysel , ide to pomaly strasne, ale sak co netahate cez torenty , na nete su tie mapy v torentoch, a je to podla mna pohodlnejsie , staci nechat dva dni zapaty pc a nehat tahat a je to , ako aj ja :) ,

Odesláno

presne tak,upload i download je mnohem rychlejsi pokud ma clovek ucet na rapidu a tzn ze ty mapy se daji stahnout behem nekolika hodin...:super

jinak patko79 to nahral na rapid pres premium ucet a uz to funguje...:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

presne tak,upload i download je mnohem rychlejsi pokud ma clovek ucet na rapidu a tzn ze ty mapy se daji stahnout behem nekolika hodin...:super

jinak patko79 to nahral na rapid pres premium ucet a uz to funguje...:potlesk

JJ chlapi už je to na rapide cez premium účet, tak môžte kuknúť linky na warlinku alebo pošlem cez SZ

Odesláno

Ja mam tiez zvlastnu skusenost. Mapy som stiahol a napalil iso Europe NW najnizsou rychlostou (4x, podla odporucania uzivatelov fora), strcim do RT3 a vyjde na mna hlaska: v preklade \"Nemozem citat\". Bolo mi divne ze sa na to nikto na fore nestazuje tak som to napalil este raz najvyssou rychlostou tusim 48x, strcim do radia a mapy idu ako vino. Divne:myslim. Pouzil som rovnake media.

Ked uz o hovorime o napalovani CD, nema niekto problemy s prehravanim napalenych mp3-jek na CD s bitrate 224 kbps a vyssim pri prehranavi na RT3? Mne pri tychto bitrate trhane nacitava zaciatky pesniciek. Akym sposobom palite mp3 pre RT3? Dik za odpoved.:papa

Odesláno

1. dnes už moc neplatí, čím pomaleji tím líp, spíš záleží na značce CD a výpalce. Verbatim už taky není co býval.

2. Já jsem vyřadil CD měnič a mp3 jedu přes USB Box do 320 kbps a RT3 stíhá OK.

3. Myslím si , že čtení mechaniky RT3 nebude moc rychlé. Krátké soubory třeba při update nebo načítání map, jí trvá dost dlouho, ale tady budou asi jiné priority. Prach, rozdílné teploty, otřesy atd.

[upravil dne 3/7/09 Milhaus65]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...