Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz jsem pochopil tvoji taktiku zvysovani skore prispevku, takova extenzivni forma hospodareni ze ? Ale tem \"mamlasum\" se chechtaji vsude a na smichu prece neni nic spatneho - musis si verit !!:o

• O 5 let později...
Odesláno

Zdravim vsechny ucastniky fora.Jsem novy,protoze jsem koupil 307sw,r.v.2004 a chci se zeptat jestli nekdo nevi jak je na tom vlastne Peugeot s antikorozni upravou karoserie??!!Kdyz jsem vlastnil Skoda octavia r.v.1999 tak to jsem vedel,ze byla oboustrany pozink od prvovyroby.Pak byl Passat a ten byl taky pozink.Tak doufam,ze nekdo zna odpoved.Dekuji.

Odesláno

Pozink to snad bude.Vždy jsem se divil,jak těm octaviím reznou zadní dveře a ejhle,je to tady.Okolo stříbrné lišty zadních dveří mám puchýře a kamarád na SW taky.Přestává mě to auto bavit,ale je krásný.

Odesláno

Ver mi,ze to byl pro me dosti sok presednout z aktovky a z pasika do peugeotu.Nic proti pazoutum,ale kdo jezdil v techto autech tak vi o cem mluvim.Potreboval jsem necim jezdit tak jsem pazouta vzal. Co zase nemuzu frantikum uprit tak svetla na 307 sviti uzasne a vybava a vsechny ty sracicky okolo taky jednicka!!!Neni to spatne auto,ale.......... No a tak k tem zadnim dverim.U aktovky to bylo spatnou vyrobou a vetsinou to vsem vymenili v zaruce na kastli.Ale je pravda,ze cim novejsi auto tak to asi vic flakaj pac jsem mel pasika r.v.2000 a znamej mel r.v.2005 a rikal at jsem rad,ze mam r.v.2000.Vsechno se mu tam s...o,drncelo,atd,atd.Takze si asi nevyberes.

[upravil dne 3/1/10 homer 123]

Odesláno

v predu jsem si přinýtovával ten koberec zevnitř ( byl v jednom místě utržený ) při vrtání jsem měl jaksi blbý pocit, že je ten plech mizerne,, tak jsem si pak vzal magnet a čučel :)

Odesláno

Peugeot na tom byl s antikorozní úpravou snad vždycky velmi dobře. Osobně jsem předtím měl 405, která půlku života strávila na horách a žádná rez tam nebyla. U 205 jsem s tím problémy taky neměl....zatímco u jiných značek ( stejné cenové úrovně ) s tím problém byl. Snad jsem ještě neviděl žádného schnilého pažouta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...