Bohumil Odesláno 12. červenec 2004 Autor Odesláno 12. červenec 2004 Díval si se někdy na večerníček \"A je to!\"? Já jsem si jen vzpomenul, jak by to asi řešili ti dva. Citovat
lamancha Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Patri mezi me nejoblibenejsi - a jak pise o problemech Sejk Peterka - asi by se na 307 vyradili fakt slusne Citovat
Bohumil Odesláno 13. červenec 2004 Autor Odesláno 13. červenec 2004 Od zadních dveří k večerníčku. Teď mě napadlo, dát nějaký úchytky na takový drobnosti zevnizř na zadní dveře? Citovat
lamancha Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Pridelat PET lahev na zadni vilo ???? To je fakt jako z toho vecernicku:D Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 To víš, přemýšlivý \"šikula\" so dovede vždycky poradit! Citovat
lamancha Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Mozna ze by jsi mohl nejake vylepsenicko - drzak vyrobit a vyfotit a zaslat. Treba objevime novy talent, Destiny je na elektroniku a ty se treba ujmes v doplncich:P Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Nerad bych dopadl jako ti dva \"maňasové\" z televize. Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Nerad bych dopadl jako ti dva \"maňasové\" z televize. Citovat
lamancha Odesláno 14. červenec 2004 Odesláno 14. červenec 2004 Uz jsem pochopil tvoji taktiku zvysovani skore prispevku, takova extenzivni forma hospodareni ze ? Ale tem \"mamlasum\" se chechtaji vsude a na smichu prece neni nic spatneho - musis si verit !! Citovat
Bohumil Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 Nějak se mi rafnul net, nechtělo to vůbec odeslat a nakonec je to tam 2x. Věř mi, to nebyl úmysl vedoucí k zvyšování počtu příspěvků. Citovat
lamancha Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Ale ja ti verim, ale jeste jednou a bude to potreti a vis co lidovci prosazuji - trikrat a dost.- ostatne byt to slovensky server tak by te fakt odrizli,tam uz to plati:P Citovat
homer 123 Odesláno 1. leden 2010 Odesláno 1. leden 2010 Zdravim vsechny ucastniky fora.Jsem novy,protoze jsem koupil 307sw,r.v.2004 a chci se zeptat jestli nekdo nevi jak je na tom vlastne Peugeot s antikorozni upravou karoserie??!!Kdyz jsem vlastnil Skoda octavia r.v.1999 tak to jsem vedel,ze byla oboustrany pozink od prvovyroby.Pak byl Passat a ten byl taky pozink.Tak doufam,ze nekdo zna odpoved.Dekuji. Citovat
pavel.n Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Pozink to snad bude.Vždy jsem se divil,jak těm octaviím reznou zadní dveře a ejhle,je to tady.Okolo stříbrné lišty zadních dveří mám puchýře a kamarád na SW taky.Přestává mě to auto bavit,ale je krásný. Citovat
homer 123 Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Ver mi,ze to byl pro me dosti sok presednout z aktovky a z pasika do peugeotu.Nic proti pazoutum,ale kdo jezdil v techto autech tak vi o cem mluvim.Potreboval jsem necim jezdit tak jsem pazouta vzal. Co zase nemuzu frantikum uprit tak svetla na 307 sviti uzasne a vybava a vsechny ty sracicky okolo taky jednicka!!!Neni to spatne auto,ale.......... No a tak k tem zadnim dverim.U aktovky to bylo spatnou vyrobou a vetsinou to vsem vymenili v zaruce na kastli.Ale je pravda,ze cim novejsi auto tak to asi vic flakaj pac jsem mel pasika r.v.2000 a znamej mel r.v.2005 a rikal at jsem rad,ze mam r.v.2000.Vsechno se mu tam s...o,drncelo,atd,atd.Takze si asi nevyberes. [upravil dne 3/1/10 homer 123] Citovat
twoolf Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 no nevim, mam 2002 SW a kapota s pátými dveřmi jsou z hliníku Citovat
homer 123 Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 A jak jsi se to dozvedel???:myslimTo mas nekde napsany,nebo jsi obchazel auto s magnetem?? Citovat
twoolf Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 v predu jsem si přinýtovával ten koberec zevnitř ( byl v jednom místě utržený ) při vrtání jsem měl jaksi blbý pocit, že je ten plech mizerne,, tak jsem si pak vzal magnet a čučel Citovat
pavel.n Odesláno 4. leden 2010 Odesláno 4. leden 2010 Takže místo rezu oxidace.Nic to ale nemění na tom,že ty dveře budu muset nechat nalakovat. Citovat
Pa.vlos Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Peugeot na tom byl s antikorozní úpravou snad vždycky velmi dobře. Osobně jsem předtím měl 405, která půlku života strávila na horách a žádná rez tam nebyla. U 205 jsem s tím problémy taky neměl....zatímco u jiných značek ( stejné cenové úrovně ) s tím problém byl. Snad jsem ještě neviděl žádného schnilého pažouta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.