Lukashanak Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Lukashanak Já to mám načipovaný a bez FAPu i katalizátoru taky žádnej kouř nevidím... Podle mě je to takhle ideální. Nádržku na aditiva naplním aditevem od VIFu, které stejně používám a alespoň se tam bude přidávat samo. A třeba ho tam budu chtít někdy z nějakého důvodu vrátit a to není problém. A důvod pro demontáž je. Nižší spotřeba paliva, kapičku výkon a auto je živější. Spíš nevidím důvod ho tam mít... Už máš vyzkoušeno o kolik se snížila spotřeba paliva? Nad vyndáním tý blbosti víc než silně uvažuju.. No přesně to nedokážu určit. Jezdím každý týden víceméně stejnou cestu a jeden týden jezdím třeba za 8,5l/100km a další třeba 6,5l/100km. Podle hmotnosti pravé nohy. Ale tak asi kolem 0,5-0,7l/100km. Citovat
majo30 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 otazka pre Lukashanak: ako si oblbol tie cidla FAP? RJ sa este neozvala? Dik Citovat
Pato406coupe Odesláno 15. březen 2009 Odesláno 15. březen 2009 Původně zaslal: kveton Já jsem karelr77 psal mail a tady jsou maily: Cena zruseni je 4000kc a semozrejme je na tuto sluzbu zaruka jako na kazdou jinou servisni operaci. Jestli se vam jedna o danovy doklad tak ten je samozrejmosti. Jsme jeden ze servisu site AUTOFRANCE a specializujeme se na znacky PEUGEOT CITROEN. Najdete nas v Bystřici nad Pernštejnem. Staci zavolat a domluvit si termin opravy samozrejme vse uděláme na pockani doba operace je cca 2hodiny. Poslal i telefon, takže kdyby jste někdo chtěl, tak mu napište mail nebo vám ho pošlu SZ Posli mi prosim ta na neho cislo cez SZ Citovat
majo30 Odesláno 30. březen 2009 Odesláno 30. březen 2009 Tak bol uz niekto odstranit ten FAP??? A nejake zmeny po odstraneni? Citovat
jarajarda Odesláno 14. duben 2009 Odesláno 14. duben 2009 Tak už mám taky nouzák, prosím má někdo číslo na ty maníky co odstraňujou FAP? Do kopce mě dneska předjel starej ohnilej Favorit...SDI jede líp jak moje 406... Díky.... Citovat
Laďa Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Člen - karelr77 má tady na foru inzerát, že odstraňuje FAP a myslím že KAJVET někde tady na foru uváděl i tel. kontakt na něj. Citovat
jarajarda Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Tak na Citroen clubu bylo v inzerátu i telefonní číslo, tak ho dám i sem, kdyby ho někdo potřeboval : 739467988. S pánem jsem se domluvil na sobotu Citovat
brslen Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: jarajarda Tak už mám taky nouzák, prosím má někdo číslo na ty maníky co odstraňujou FAP? Do kopce mě dneska předjel starej ohnilej Favorit...SDI jede líp jak moje 406... Díky.... a co ti to udelalo v tom nouzovem?Ja myslim ze me to taky brzy ceka.Jo a prosim te kolik za to chce? Citovat
jarajarda Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: brslen cenu uz mam Prej 4000,- jarní akce, jinak 5000,-. Tudíž to mám s dopravou stejně 5... Jinak se mi rozsvítily kontrolky, začalo mi to psát na displeji že mám poruchu filtru proti znečištění ovzduší a auto nejede... (jede, ale jako SockaDIesel Fabia..). Citovat
paul jane Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 2 jarajarda : prosim te kolik mas najeto ze se to ozvalo a co to presne udelalo at vim co me ceka ? dik [upravil dne 15.4.2009 paul jane] Citovat
jarajarda Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 Původně zaslal: paul jane 2 jarajarda : prosim te kolik mas najeto ze se to ozvalo a co to presne udelalo at vim co me ceka ? dik [upravil dne 15.4.2009 paul jane] Mám 150 chybí jednička..no a je tam dělaný už asi po druhé. Prostě to přestalo jet, do kopce 80 a po rovině tak 110. A svítí kontrolky FAP filtru a motoru a na displejií nápis že je porucha filtru. Citovat
paul jane Odesláno 15. duben 2009 Odesláno 15. duben 2009 2 jarajarda : hm tak to jsem zvedav kdy se to ozve me mam 230 tis a kolikrat to bylo delano nevim Citovat
jarajarda Odesláno 16. duben 2009 Odesláno 16. duben 2009 Původně zaslal: paul jane 2 jarajarda : hm tak to jsem zvedav kdy se to ozve me mam 230 tis a kolikrat to bylo delano nevim NO, mě se dneska auto zas normálně rozjelo, ale mám toho dost, tohle se stát třeba někde v Německu, tak bych byl vážně nadšenej. Ne, je možnost, jde to z auta a hotovo. Citovat
paul jane Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 2 jarajarda : tak me se stalo to ze kdyz jsem do privezl z NDR tak se mi tam vysipala nejaka kladka na ty ventyly ci co a auto padalo po save modu ci jak se to jmuje a nechtelo to ject. myslel jsem ze to je prave fap a v servisu na to prisli a za par kacem udelali a je klid. uvidime co se ozve dal. Citovat
jarajarda Odesláno 17. duben 2009 Odesláno 17. duben 2009 Původně zaslal: paul jane 2 jarajarda : tak me se stalo to ze kdyz jsem do privezl z NDR tak se mi tam vysipala nejaka kladka na ty ventyly ci co a auto padalo po save modu ci jak se to jmuje a nechtelo to ject. myslel jsem ze to je prave fap a v servisu na to prisli a za par kacem udelali a je klid. uvidime co se ozve dal. ¨ No ja jsem to nakrmil trosku vykonem a FAP uz nejmladsi nejni, tak uz ma dost.. Citovat
jarajarda Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Tak a je to venku, ceĺodenní vejlet, ale stálo to za to Citovat
paul jane Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 2 jarajarda : hm zajimave a co to obnaselo vyndal ho fyzicky a jak si poradil s tema cidla pred a za , co na to pocitac ? Citovat
jarajarda Odesláno 18. duben 2009 Odesláno 18. duben 2009 Vyndali, vykuchali, vratili zpet, nahral oblbovaci software a je hotovo. Auto krásně tahá odpodu, maximálka 230 a na víc jsem neměl prostor, do kopce 190, původní hodnoty 210 a 170 na stejném úseku. (pro bežnou jízdu moc nevyužitelné) A teď trochu kouří, když se mu naloží (začíná pod plným plynem kolem 3000), protože je chiplý a má ještě power box, ale to mne trápit nemusí, normálně jezdím s lehkou nohou a maximálně mi vyhovuje, že se sbírá i z nízkých otáček, teď už i kolem 1100-1200 ot/min. Za ty peníze to stálo. Jinak to stálo 4000,-. A měl jsem v pořádku to čidlo na tlak ve FAPu (nevím přesně jaký), jinak nový prej stojí 1600,-. Projel to se mnou (40-50 km okruh) a nemůžu říct křivýho slova. Jsem opravdu spokojen a měla by i lehce klesnout spotřeba, to ale ukáže až čas. [upravil dne 18/4/09 jarajarda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.