Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: Lukashanak

Já to mám načipovaný a bez FAPu i katalizátoru taky žádnej kouř nevidím...

Podle mě je to takhle ideální. Nádržku na aditiva naplním aditevem od VIFu, které stejně používám a alespoň se tam bude přidávat samo. A třeba ho tam budu chtít někdy z nějakého důvodu vrátit a to není problém. A důvod pro demontáž je. Nižší spotřeba paliva, kapičku výkon a auto je živější. Spíš nevidím důvod ho tam mít... :)

Už máš vyzkoušeno o kolik se snížila spotřeba paliva? Nad vyndáním tý blbosti víc než silně uvažuju..

No přesně to nedokážu určit. Jezdím každý týden víceméně stejnou cestu a jeden týden jezdím třeba za 8,5l/100km a další třeba 6,5l/100km. Podle hmotnosti pravé nohy. :D

Ale tak asi kolem 0,5-0,7l/100km.

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Já jsem karelr77 psal mail a tady jsou maily:

Cena zruseni je 4000kc a semozrejme je na tuto sluzbu zaruka jako na kazdou

jinou servisni operaci. Jestli se vam jedna o danovy doklad tak ten je

samozrejmosti. Jsme jeden ze servisu site AUTOFRANCE a specializujeme se na

znacky PEUGEOT CITROEN.

Najdete nas v Bystřici nad Pernštejnem.

Staci zavolat a domluvit si termin opravy samozrejme vse uděláme na pockani

doba operace je cca 2hodiny.

Poslal i telefon, takže kdyby jste někdo chtěl, tak mu napište mail nebo vám ho pošlu SZ

Posli mi prosim ta na neho cislo cez SZ

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak už mám taky nouzák, prosím má někdo číslo na ty maníky co odstraňujou FAP? Do kopce mě dneska předjel starej ohnilej Favorit...SDI jede líp jak moje 406...

Díky....:(

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Tak už mám taky nouzák, prosím má někdo číslo na ty maníky co odstraňujou FAP? Do kopce mě dneska předjel starej ohnilej Favorit...SDI jede líp jak moje 406...

Díky....:(

a co ti to udelalo v tom nouzovem?Ja myslim ze me to taky brzy ceka.Jo a prosim te kolik za to chce?

Odesláno
Původně zaslal: brslen

cenu uz mam :D

Prej 4000,- jarní akce, jinak 5000,-. Tudíž to mám s dopravou stejně 5...

Jinak se mi rozsvítily kontrolky, začalo mi to psát na displeji že mám poruchu filtru proti znečištění ovzduší a auto nejede... (jede, ale jako SockaDIesel Fabia..).

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

2 jarajarda : prosim te kolik mas najeto ze se to ozvalo a co to presne udelalo at vim co me ceka ? dik

[upravil dne 15.4.2009 paul jane]

Mám 150 :D chybí jednička..no a je tam dělaný už asi po druhé. Prostě to přestalo jet, do kopce 80 a po rovině tak 110. A svítí kontrolky FAP filtru a motoru a na displejií nápis že je porucha filtru.

Odesláno

2 jarajarda : hm tak to jsem zvedav kdy se to ozve me mam 230 tis a kolikrat to bylo delano nevim :(

NO, mě se dneska auto zas normálně rozjelo, ale mám toho dost, tohle se stát třeba někde v Německu, tak bych byl vážně nadšenej. Ne, je možnost, jde to z auta a hotovo.

Odesláno

2 jarajarda : tak me se stalo to ze kdyz jsem do privezl z NDR tak se mi tam vysipala nejaka kladka na ty ventyly ci co a auto padalo po save modu ci jak se to jmuje a nechtelo to ject. myslel jsem ze to je prave fap a v servisu na to prisli a za par kacem udelali a je klid. uvidime co se ozve dal.

Odesláno

2 jarajarda : tak me se stalo to ze kdyz jsem do privezl z NDR tak se mi tam vysipala nejaka kladka na ty ventyly ci co a auto padalo po save modu ci jak se to jmuje a nechtelo to ject. myslel jsem ze to je prave fap a v servisu na to prisli a za par kacem udelali a je klid. uvidime co se ozve dal.

¨

No ja jsem to nakrmil trosku vykonem a FAP uz nejmladsi nejni, tak uz ma dost..

Odesláno

Vyndali, vykuchali, vratili zpet, nahral oblbovaci software a je hotovo. Auto krásně tahá odpodu, maximálka 230 a na víc jsem neměl prostor, do kopce 190, původní hodnoty 210 a 170 na stejném úseku. (pro bežnou jízdu moc nevyužitelné) A teď trochu kouří, když se mu naloží (začíná pod plným plynem kolem 3000), protože je chiplý a má ještě power box, ale to mne trápit nemusí, normálně jezdím s lehkou nohou a maximálně mi vyhovuje, že se sbírá i z nízkých otáček, teď už i kolem 1100-1200 ot/min. Za ty peníze to stálo. Jinak to stálo 4000,-. A měl jsem v pořádku to čidlo na tlak ve FAPu (nevím přesně jaký), jinak nový prej stojí 1600,-. Projel to se mnou (40-50 km okruh) a nemůžu říct křivýho slova. Jsem opravdu spokojen a měla by i lehce klesnout spotřeba, to ale ukáže až čas.

[upravil dne 18/4/09 jarajarda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...