pastorek Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Peta ... přírodě se sice snažím škodit co nejméně, ale nijak se neomezuji. Myslím že aj takýto prístup je postačujúci. Vždy lepšie ako nič alebo extrémy typu ekoteroristov. Citovat
pastorek Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd Třídění odpadu je kravina, což je momentálně dokázáno tím, že tříděný odpad nemá kdo vykupovat a tak se stejně naveze na jednu kupu. Zrejme to bude otázka lokálneho prístupu. Tu v okolí pôsobí firma ktorá s tým problém nemá ani teraz. V piatok sme sa o tom bavili so šéfom skládky. Majú tam sklady separovaných surovín a normálne predávajú na ďalšie spracovanie. Citovat
Dave405 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Koukal jsem na to už dřív, ale byla to ztráta času. Není tam řečeno nic nového, co by průmerně inteligentní a vzdělaný člověk nevěděl. Citovat
Mishanthrope Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: Lubk0 U nas v Trnave mesto zavedlo pre rodinne domy povinny separovany zber, takze tirdit musime, ci chceme nebo ne. Zda se mi to super, a aspom takhle se neco dela pro zivotne prostredi. V piestanoch sa mi paci, priamo na pesej krasne farebne ladene smetiaky na separovany zber... Viem ze tym sa planeta nezachrani, ale aspom nieco... Jedno co sa mi najviac pacilo bolo, ako ta pani povedala ze pocitace sa vyvijaju len s oblasti procesoru, nic jine se nevyviji A ze naschval ich robia na inu peticu , tj ta ista doska len ina petica :D Jediným důvodem, proč města nařizují vyhláškou separaci odpadů, je, že ho mohou dále prodat jako surovinu a vyrýžovat na tom prachy (chovají se jako ten tlusťoch nahoře). Nejlepší odpad je ten, který nevznikne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.