Mirrae24 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Zdárec, praskla mi blikačka na předním světle u 307, nevíte jaký typ žárovky tam jde? Nechci se do toho teď v chladu hrabat, jen kvůli zjištění. Citovat
jara.zemek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 To nemáš minutu času na to, aby sis to zjistil, čoveče? Otevři víko motoru, povol držák žárovky směrovky a vytáhneš to i s žárovkou. Citovat
čakom Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 pokud nebliká tak to na 90% nebude žárovka ale vypálená patice. u 307 normální jev. Citovat
Mirrae24 Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: jara.zemek To nemáš minutu času na to, aby sis to zjistil, čoveče? Otevři víko motoru, povol držák žárovky směrovky a vytáhneš to i s žárovkou. Když je venku -3 a neustále prší se sněhem, hledáš alternativy aby jsi tam nemusel. Citovat
Mirrae24 Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Nakonec to bylo něco jiného, je tam rozbitá patice na přívod proudu, takový ten konektor, má velkou červenou plochu nahoře, aby se dobře mačkal, jak se domačkává, tak se více sune vpřed a lépe se zachycuje. A já tam tučervenou plochu nemám. Nevím, jak bych měl přecvakat všechny ty kabílky do nového, tak jsem ten rozbitý jednoduše zpevnil izolačkou, zatím ok. Blinkt funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.