Toman Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 No ja se dnes probudil dobre, ale to jsem jeste nevedel ze autiko ma rozbity zadni sklo a je lehci o zadni plato s reprakama.... Lide jsou lide a nekteri pekne <|> p.s. aspon ze CD radio nechali tam kde je... proste mohlo byt jeste hur... Citovat
Petano Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Lidi jsou kur** Pak sem napis jak jsi zhanel novy zadni okno protoze takova specialita ... Citovat
Dress Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 taky to znám, sekat ruce těm grázlům... a policii je to samozřejmě fuk, já sem jednou dokonce přistihl jak mi rabujou auto, bohužel byli sehraný než sem stačil doběhnout k nim tak rychle naskočili do připravený feldy a odfrčeli.... po příjezdu policie sem jim je popsal a oni se slovy jo jo to asi víme která to je skupina, nejste první... ale neobtěžovali se někoho z té skupiny vyslechnout nebo tak něco, akorát mi ještě řekli že často vysedávají v jednom baru... jinak co taky moc nechápu je, jak jako výjezdová skupina policajtů může jezdit starej tlustej policajt a mladší malinká vychrtlá ženská, se pak nedivím že je někde nějaká bitka nebo něco a policie nezasahuje, protože se bojí...chlap byl rád že vylez z auta a došel pár kroků obhlídnout místo činu a ženská byla ráda že ji neodfoukl vítr Citovat
Marlin Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 no, to ti nepreju, me vcera stacilo, kdyz sem videl osazenstvo benzinove pumpy kalit s policii CR:o JA se tam zdrzel 2 hodiny, zastavily se tam asi 3 opily cikani v polorozpadlych skodovkach a polisumj to bylo jedno.... Citovat
Bohumil Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 To bych vám mohl vyprávět, dyž jdu večer venčit psa, jak se hlídkuje. To natočit a poslat do \"Neváhej a toč\", tak snad zapomenu i česky. Citovat
white Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 No to bylo určítě dost hnusný ráno. Do auta mi zatím nikdy nikdo nevlez, ale do bytu již ano, takže pocit a bezmoc to znám moc dobře. Taky bych těm hajzlům naložil... Třeba Peugeotem.... Citovat
Guest Masinka Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Co je horsi? 1) corkar 2) kupujici, kterej vi, ze je to corka Citovat
Dress Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Napsán autorem Masinka Co je horsi? 1) corkar 2) kupujici, kterej vi, ze je to corka je to šalamounsky položená otázka, ale odpoveď je jednoznačná - čorkař. Nikdo si nesmí dovolit parazitovat na druhých a musí dodržovat určité společenské normy, pokud tedy chce být ve společnosti, kde ty normy platí, spíše měli by platit. To je hlavní řešení kriminality, dodržování zákonů tj. platí i pro zavraždění, krádeže, loupeže,... Kupující, který ví že je kupované zboží kradené, nepřímo krádeže podporuje a tím dává zlodějům najevo zájem o jeho kořisti a svým způsobem dává podmět k dalším krádežím. Ale jak sem uvedl základem je dodržování společenských norem tj. že se nesmí krást. Je pravda, že pokud by nebyl kupec na tu kořist, krádeže by pak neměli takovou cenu a intenzitu, ale je jasné že pokud zloděj krade pro obživu nebo např. pro uspokojení svých potřeb (fe?ák, gembler) přestane sice krást věci, které zpeněží např. autoradia, mobily v zastavárně, ale začne krást přímo věc, kterou chce (rovnou loupeže peněz do automatů, krádeže potravin v obchodech, alkoholu...) proto nepovažuji za úplné řešení nekupovat věci v zástavárně, ikdyž je to věc každého, hlavně jeho svědomí pak... Citovat
kawasaky Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Policie se na kazdyho akorat vykasle, uz jsem alespon 3x volal na poldy kvuli nejake corce a jen 1x prijeli a dokonce nekoho chytili, bylo to i akcni, bezeli za nim!!!!! V ostatnich pripadech dojeli az byl ten hajzl davno pryc, nebo nedojeli vubec a musel sem tam volat znova. To jsou moje osobni zkusenosti a veskrze negativni. Mestska akorat buzeruje pejskare (tak maj ty psy zakazat), a kdyz se neco deje, tak volaj statni, ce sami udelaji akorat to, ze budou buzerovat kvuli psum a zajimaji je jen psi a psi a psi a vubec delaji neco jinyho, nez ze kontroluji psi a spatny parkovani? Zrusit je a usetreny peniz dat statni, aby brali min uplatku, ce slusnej clovek tady je akorat furt posranej a hazjl se jen smej. Burn down the state, it sux :mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.