Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: miukoslav306

newiem či sme sa pochopili ja som myslel tie struny

ja som pisal o tych pridavnych pružinach predavaju ich najblišie v čechach na slovensku ich nemaju vyše roka v ponuke takže iba v tzserviss alebo priamo od vyrobcu -www.mad-tooling.com, neviem inde kde by sa dali zohnat a to som ich zhanal vyše roka

Odesláno

No asi ci si to robil sam alebo si si to daval robit niekam :D

Inac celkom sa mi to paci, ani sem netusil ze take neco tam jde...

Rozmyslam, ci by sem tam nenapasoval origo pruziny s nejakeho ineho auta ...

Odesláno

robil som si to sam ale na ulici to nespraviš pokial nemaš montažnu jamu alebo zdvihak aky ja v servise nespraviš to a odporučam použit stahovak pružín a že by tam pasovali z ineho auta pochyibujem ide o to aby ti sadli na tie gumene dorazi a tir sa musia podložit a ešte pružini musia mat učitu špesifikaciu zataženia tieto su zo začiatku meke a ž ked sa zatažia zaberu ide o to aby ti rapidne nezmenili jazne vlasnosti auta tieto su pomocne torsky tam ostavaju

Odesláno

nie nemusel som to prevrtat drží to tam ako šlak dostaneš to odtial ne ked zdviheš auto neja stlačiš pružiny a ešte aj tak by si potreboval pajser aby si to od tial vypačil na tych ramenach je už original taka ploška na ktoru ten spodny držiak dosane pochy bujem že by to za jazdy od tial vypadlo ja som tam ledva tie pružiny nazval a to som ich mal ešte stiahnute bez nejakeho stahovaka pružín to tam ani nedoataneš možem odporučit celov vahov stačit pružiny pokial idu a na dvoch miestach ich zviazat drotom a potom ešte trochu stiahnut ale pokial maš stahovak tak to pojde lepšie .zadok musiš zdvihnut inak nemaš to tam šancu dostat ide to stuha ale aspon to potom drží

Odesláno

v else group ich nemaju v ponuke vyše roka a ta cena je len začiatočna pre male auto z elsy ma odporučili na tz servis lebo oni ich nebudu predavat maju ich sice na stranke ale nepredavajú ich takže hold smola

Odesláno
Původně zaslal: marko306

to som ani netusil ze nieco take existuje. Mne sice este nesedi ako kacica, ale ked nalozim vacej toho tak uz je to kacica:D

len sa drž dalej od rybníka aby sa nerozhodla zaplavat si:aut:aut:aut:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: marko306

este to by mi tak chybalo, ale to uz by nebola kacica ale ryba. Isou by ku dnu jako kamen:aut mal by som 306 ponorku:D

a periskop maš??:D:D:D:aut:aut:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...