Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, nemůžu ti poradit s kvalitou záznamu, v ruce jsem to neměl, ale parametricky to je silně out. V dnešní době širokoúhlých HD LCD televizí to je už zastaralá technologie. Takto vybavenou kameru jsem kupoval před 5 lety a to byl jen lepší průměr (až na ten záznam na DVD).

Pokud jsi jen \"videoamatér\" doporučuji něco s vyšším rozlišením kvůli kvalitě přehrávání na moderních HDTV, dál aby měla dobré nahrávání za horších světelných podmínek tj. umělé osvětlení, večer doma apod. (to ale zjistíš jen testem) a asi bych chtěl už záznam na HDD.

Je to ale otázka tvých priorit, seřaď si je a podle toho vybírej... :super

zkusil bych se podívat na nějaký modely od JVC nebo SONY

Odesláno
Původně zaslal: markuson

ahoj, nemůžu ti poradit s kvalitou záznamu, v ruce jsem to neměl, ale parametricky to je silně out. V dnešní době širokoúhlých HD LCD televizí to je už zastaralá technologie. Takto vybavenou kameru jsem kupoval před 5 lety a to byl jen lepší průměr (až na ten záznam na DVD).

Pokud jsi jen \"videoamatér\" doporučuji něco s vyšším rozlišením kvůli kvalitě přehrávání na moderních HDTV, dál aby měla dobré nahrávání za horších světelných podmínek tj. umělé osvětlení, večer doma apod. (to ale zjistíš jen testem) a asi bych chtěl už záznam na HDD.

Je to ale otázka tvých priorit, seřaď si je a podle toho vybírej... :super

zkusil bych se podívat na nějaký modely od JVC nebo SONY

Ptám se jen proto,že ji za týden budu mít doma je to totiž výhra tak je zadara.Tak trochu jsem čekal,že to nebude nějaké dělo,ale na pobavení to stačit snad bude.Díky za info.

Odesláno

no tak to je jiná, darovanému-vyhranému koni na zuby nekoukej :D:D

jó kdybys měl vypláznout 9 litrů za kameru, tak by už bylo k zamyšlení jakej krám za to ček koupí... :myslim

Odesláno

Záleží co máš doma za TV a co budeš točit. Jestli koukáš na plazmu nebo na LCD tak ji ani nevybaluj . Koupily jsme do rodiny její sestru na HDD, první záznam - oslava při horším světle, tragedie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...