Davidf Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Prosím znalce o menší komentář k této digi kameře: http://www.panashop.cz/panasonic-vdr-d50ep-s/detail-15-553.html Citovat
markuson Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 ahoj, nemůžu ti poradit s kvalitou záznamu, v ruce jsem to neměl, ale parametricky to je silně out. V dnešní době širokoúhlých HD LCD televizí to je už zastaralá technologie. Takto vybavenou kameru jsem kupoval před 5 lety a to byl jen lepší průměr (až na ten záznam na DVD). Pokud jsi jen \"videoamatér\" doporučuji něco s vyšším rozlišením kvůli kvalitě přehrávání na moderních HDTV, dál aby měla dobré nahrávání za horších světelných podmínek tj. umělé osvětlení, večer doma apod. (to ale zjistíš jen testem) a asi bych chtěl už záznam na HDD. Je to ale otázka tvých priorit, seřaď si je a podle toho vybírej... zkusil bych se podívat na nějaký modely od JVC nebo SONY Citovat
Davidf Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Původně zaslal: markuson ahoj, nemůžu ti poradit s kvalitou záznamu, v ruce jsem to neměl, ale parametricky to je silně out. V dnešní době širokoúhlých HD LCD televizí to je už zastaralá technologie. Takto vybavenou kameru jsem kupoval před 5 lety a to byl jen lepší průměr (až na ten záznam na DVD). Pokud jsi jen \"videoamatér\" doporučuji něco s vyšším rozlišením kvůli kvalitě přehrávání na moderních HDTV, dál aby měla dobré nahrávání za horších světelných podmínek tj. umělé osvětlení, večer doma apod. (to ale zjistíš jen testem) a asi bych chtěl už záznam na HDD. Je to ale otázka tvých priorit, seřaď si je a podle toho vybírej... zkusil bych se podívat na nějaký modely od JVC nebo SONY Ptám se jen proto,že ji za týden budu mít doma je to totiž výhra tak je zadara.Tak trochu jsem čekal,že to nebude nějaké dělo,ale na pobavení to stačit snad bude.Díky za info. Citovat
markuson Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 no tak to je jiná, darovanému-vyhranému koni na zuby nekoukej :D jó kdybys měl vypláznout 9 litrů za kameru, tak by už bylo k zamyšlení jakej krám za to ček koupí... Citovat
Milhaus65 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Záleží co máš doma za TV a co budeš točit. Jestli koukáš na plazmu nebo na LCD tak ji ani nevybaluj . Koupily jsme do rodiny její sestru na HDD, první záznam - oslava při horším světle, tragedie. Citovat
P.avel Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 tak ji zkus dobře prodat a třeba za tu cenu/podobnou cenu seženeš něco lepšího... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.