marekb26 Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 mam 405grd 1,9 r.v.89 isiel som s autom do mesta ked som sa vratil tak mi nesvietila kontrolka zhavenia a nenaskocil motor tak som sa pozrel na poistky pri motore jednu som vybral a vsetko naskocilo ako dovtedy ale ked som tam tu poistku strci naspet tak auto zhaslo a zamklo sa tak so jazdil bez nej ale ked tam nieje tak nejdu stiahnut okna tak som ju tam casom skusil dat a div sa svete auto nastartovalo ale zacali blbnut smerovky bud nesli lebo blikali vsetky naraz alebo len svietili.prosim poradte ak viete lebo ani autoelektrikar sa nato nechcel pozriet vraj to ma imobilizer atd.. Citovat
AnotherOne Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 No niekto tu minule rozoberal téóriu, že v každom aute je tzv. kurvítko. Tedá súčiatka, ktorá plní tú funkciu, že sa ti všetko kurví. A keď ju odstrániš tak všetko funguje ako má. :autInak netušim čo by to mohlo byť. Citovat
marekb26 Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Dik za vysvetlenie ale to mi vela neriesi ja som si stim autom uz uzil asi vsetko od prasknuteho chladica az po prasknutu hlavu takze ma to tak sere ze neviem co tomu je. neda sa ta poistka nejak obist aspon na stahovanie okien ved ked chcem kupit listok na parkovanie tak musim vystupovat nejak to zapojit inak mam na mysli? Citovat
ladosak Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Nevím co by to mohlo být v tvém případě, něco ti tam jde asi do skratu. Skus promněřit vše co je na tu pojistku napojené. kámoš ma 405tku r.v.95 2.0 diesel, a nefungovalo mu vubec nic jen nastartováni motoru. Pojistky mněl v pohodě vše jsme promněřili, a zjistili že byl špatný altik. Ale v tvém případě si myslím spíš skrat. Citovat
marekb26 Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 a preco si myslis ze to nieje alternator? ten autiak ma uz tak hneva predtim som mal japonca a ide dodnes a ako zistim co je na tu poistku napojene viem ze okna a zatvaral sa central ked som ju tam zasunul ale ci aj nieco ine to netusim ale bola 20/poistka/ Citovat
ladosak Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 JJ přesně tak. A teť jsem si spomněl, že kámoš mněl ještě jednou problém s el. mněl zatečenou vodu v autě na podlaze a někde mu tam zaoxidovaly draty. Nevím jestli je tam nějaká svorkovnice nebo ne, ale vymněnil i pár kablů. A od té doby má klid. Citovat
marekb26 Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 a nmoze to byt v dverach nejaky kontakt ja som ale do elektriky blbec tak len tak na oko viem rozoznat spatni kontakt ale skusim rozobrat tapacir a uvidi len mi nejde do hlavy ze keby to aj bolo v dverach tak preco hapruju smerovky a ked tam nieje idu ako hodinky? Citovat
deddo306Break Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 Nazdar,ja by som isiel najskor od baterky po kabloch či mas dobre svorky na akumulatore a či mas dobry privod na poistkovej skrinke.Skus popozerat kable čo idu do poistkovej skrinky a hlavne na tu poistku či nemas volne kable nejaky skrat a pod.Neviem ja by som pozrel aj spinačku ta tiež zvykne robit zlotu.čo ti poviem, hladat a:papa hladat.Vela štastia. Citovat
marekb26 Odesláno 21. duben 2009 Autor Odesláno 21. duben 2009 chcem sa opytat ja mam do poistkovej skrinky ta pri vzduchovom filtry len jeden kabel od baterky ale na fotkach tu na fore presne od dzana.m som si vsimol ze on ma dva cervene kable teraz neviem ci nemam nahiodou tam chybu a preto mi blbne elektrika? ten jeden co tam mam je prisrobovany matkou asi 10 a vedla nej je len prazdny srob? Citovat
hakvera Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 já si teda myslím že tady závada nebude, měl jsem GLD a posral se tam imobilizér a dělalo si to co chtělo blinkry blikali troubilo to houkalo to zamikalo se to nežhavilo to koukni na pojistky od imobilizéru dělalo mi to to samí je tam u pojistek taková černá skřínka do který vede štekr asi s 15 kabelama a když pujdeš po kabelech tak tam jsou pojistky (3) tak se na ně mrkni Citovat
marekb26 Odesláno 22. duben 2009 Autor Odesláno 22. duben 2009 diky za radu lebo pred pol rokom sa mi same auto zamikalo a odomikalo len som raz otocil klucom a uz sa to asi 5krat odomklo a zamklo ale ten steker si myslel v predu pri poistkovej skrinke alebo pod volantom lebo tam v predu je taky siroky steker ale asi budem musiet vyhodit vzduchovy filter aby som sa dostal k tym kablom lebo idu asi poza nho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.