Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Mám také měnit rozvody při koupi 307 1,6 HDi najeto prokazatelně 100000 km r.v. 2006?

jestli jsi těma kilometrama jistý nabeton--tak bych neměnil ;)

ty rozvody nesplňují kilometrový proběh,ani časo-

vou lhůtu--proto bych neměnil :myslim

jinak jsem na rozvody pes :D a u neznámého vozu ihned měnit...

[upravil dne 20/3/09 ozzy1956]

Odesláno

To je jednoduché posouzení: buď ušetříš teď nějakých 5.000, ale můžeš se Ti to vrátit v podobě pozdější investice do nového motoru. Nebo teď investuješ 5.000 a máš na hodně kilometrů klid. Záleží na Tobě. (osobně bych vyměnil hned, stejně Tě to za pár kilometrů čeká. Nevím jak moc jedíš, ale u mě by to bylo tak na 3/4 roku. Takže pokud si chceš auto nechat, udělal bych to hned.)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Mám také měnit rozvody při koupi 307 1,6 HDi najeto prokazatelně 100000 km r.v. 2006?

jestli jsi těma kilometrama jistý nabeton--tak bych neměnil ;)

Ja jsem měnil nedavno,mam 2,0hdi najeto 100000 ale splnil jsem podminku 5 let.Mam starši auto,disel a tam se to mění po 120000km. to že to vyměniš tak nic nepokazíš,ale pokud maš jistotu :myslimjak píšeš na těch 100000km tak bych to neměnil.Par lidi se ti ozve ještě a da svuj nazor. :super

Odesláno
Původně zaslal: destiny

To je jednoduché posouzení: buď ušetříš teď nějakých 5.000, ale můžeš se Ti to vrátit v podobě pozdější investice do nového motoru. Nebo teď investuješ 5.000 a máš na hodně kilometrů klid. Záleží na Tobě. (osobně bych vyměnil hned, stejně Tě to za pár kilometrů čeká. Nevím jak moc jedíš, ale u mě by to bylo tak na 3/4 roku. Takže pokud si chceš auto nechat, udělal bych to hned.)

Najedu jen cca 4000 km ročně.:o

Odesláno

To s tím jezdíš jenom na nákup, ne? :D

Já najezdím mezi 30.000 až 35.000 ročně. Vychází to v průměru na 100 km/den (což jenom po Praze není problém, nehledě na to, že máme pobočku v Plzni, takže tam jezdím dost často.)

Odesláno

To s tím jezdíš jenom na nákup, ne? :D

No, to jsi trefil přesně, vím, že bylo lepší jezdit taxi. Někdy jedu i na poštu, cca 300m. :D

Já najezdím mezi 30.000 až 35.000 ročně. Vychází to v průměru na 100 km/den (což jenom po Praze není problém, nehledě na to, že máme pobočku v Plzni, takže tam jezdím dost často.)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...