Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

stano: noo vyzra to lepsie ako som cakal, vyborna praca, gratulujem. kolko ti davali dole z hlavy a kde to to robili, lestenie kanalov si robil komplet aj so spalovacim priestorom a cim? mozes aj do posty (to kde ti to robili)

Odesláno

klepanie zacalo az po zlozeni? ak ano uvazoval by som krok po kroku co si robil co to mohlo sposobit. hydrodvihatka si teda asi nerepasoval (vyplach)? to by som este urobil a potom uvazoval dalej

Odesláno

no nemam slov,opravdu moc pekny, nema to chybu. jestli sis dal praci s pripravou a poradne si to nalakoval,tak se nic loupat nebude. jeste jednou moc pekny

Odesláno

Saci pavuk som dal opieskovat-aj vznutra+termostat a vrchne dekle.Potom som sanie dal opraskovat do ciernej-dal by som aj dekle opraskovat lenze nemali ten spravny odtien ako som chcel tak som to natrel Alkytonom

Inak vsetko som to robil sam pred panelakom na parkovisku:aut akurat stymi zvodmy som musel ist na hever,myslel som ze pojdu vybrat aj s hlavou,lenze som ich nevybral aj ked bola hlava vonku (tie zvody)ale tych 10 srubou co su na zvodoch som daval dolu asi 1,5h-ach ten pristup.....

pug:hlavu som daval zbrusit u nas jednemu starsiemu panovi ma firmu-Rucne obrabanie kovou-Oslej sa vola a vyroby vselico co si len povies a hlavu som mu dal iba zrovnat,kanale som lestil aj sacie aj vyfukove+piesty spalovaci priestor nie ten bol dost cisty skoro bez usadenin...

To klepanie idem riesit zajtra bude to to hydrozdvihatko ventilu len musim prist nato ktore to roby lebo ani na jednom som nerobyl vyplach,ved uvidim ako to dopadne :myslim

[upravil dne 22/5/09 306gti6]

Odesláno

opieskovanie+komaxit (praskove nanasanie farby s naslednym zapecenim za tepla) - super najlepsia a zarucene dlhodobo odolna povrchova uprava - super, alkyton je tiez fajn, davam ho na brzdice. inak zvody su na stiftoch? (teda v hlave stifty a matky zvonku) nebol problem s tym ze by si nejaky strhol, utrhol? lebo uvazujem ich zhodit a omotat Termotec paskou-mohol si to v ramci toho urobit

ked si mal cisty spalovaci priestor to je dobre znamenie, cakal by som ze ked ti to bralo olej ze tam bude dost karbonu. som zvedavy ci ti 100% vyriesi spotrebu oleja vymena tych gufer ventilov. Cim si lestil kanaliky? lebo ti co to robili doma tak ze praca tak na 20hodin minimalne. Robil to zubarskou vrtackou s zubarskymi brusnymi nastavcami-vysledok perfektny ale ze starsna makacka a hrozne spinava praca, ale urcite by som to tiez robil keby som mal dole hlavu, mohol si este ked by som vedel ze budes lakovat sacieho pavuka urobit tyv porting (rozreze sa to teleso a vybrusia a vylestia sa nasavacie kanaliky a potom s ato zavari naspat odrezana cast) vraj to prida okolo 7koni-len tato jedina uprava-je to zvutr totiz z ostrou neobrobenou hranou kazdy kanalik. Stfty na hlavu si daval povodne, ci si daval nove? a co utahovacie momenty si mal momentovy kluc?

[upravil dne 23/5/09 pug]

Odesláno

pug:Zvody su na styftoch a na nich matice-drzali ako pribite,preto sa mi podarili vykrutit aj stifty s matkami,tusim 4ks..Zvody len tak lahko nevitiahnes aj ked bude dolu hlava musel by si zvesut motor.

Kanaliky som lestil takym dratenkoviým kotucom na vrtacke.....

Sanie zhodit dolu nieje problem je to otazka cca20min ked budem chciet vylestit vznutra sanie-no ale neviem ci by sa mi to chcelo este to aj rozrezat a komu zavarit,nie kazdy zvara hlinik ale unas sa najde barskdo:)

Na hlave niesu stifty ale 10srobou a daval som povodne,utahoval som ich momentakom-zohnal som si 1:etapa utiehnutia 35Nm,2: 70Nm a 3: dotiahnut o 160stupnou:)

Odesláno

pug: hmm....to by nemalo byt az take tazke,uz som zohnal aj cloveka co zvara hlinik:D ale stale nechapem ako to sanie rozdelil na dve casti ked je vznutra este spevnene s dvomi nieco ako roxormi:myslim

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...