Béďa Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 306gti6: aby se to nezalo loupat nebo neco takovyho.. ty carbonovy veci jsou teda pouze potazeny nebo udelany podle origa? Citovat
306gti6 Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Béďa: tie plasty su iba potiahnute carbonom..... Citovat
klm16 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 brutal supa peckaaa nadhera :-))) toto chcem vidiet live.... Citovat
Tunny Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Jojo taky me to ceka, muzes prosim priblizit cim a jak jsi barvil? ja se chystam v zime komplet celej motor vizualne upravit tak abych mel aspon sajna Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Opravdu pěkně udělané. Vše děláno svépomocí? Citovat
Ohryy Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Fakt moooc pěkné!:super:super [upravil dne 22/5/09 Ohryy] Citovat
309GT Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Pěkné!Budeš tam dělat ještě něco nebo je to úpně finální verze?:potlesk Citovat
pug Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 stano: noo vyzra to lepsie ako som cakal, vyborna praca, gratulujem. kolko ti davali dole z hlavy a kde to to robili, lestenie kanalov si robil komplet aj so spalovacim priestorom a cim? mozes aj do posty (to kde ti to robili) Citovat
pug Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 klepanie zacalo az po zlozeni? ak ano uvazoval by som krok po kroku co si robil co to mohlo sposobit. hydrodvihatka si teda asi nerepasoval (vyplach)? to by som este urobil a potom uvazoval dalej Citovat
oni Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 no nemam slov,opravdu moc pekny, nema to chybu. jestli sis dal praci s pripravou a poradne si to nalakoval,tak se nic loupat nebude. jeste jednou moc pekny Citovat
306gti6 Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 Saci pavuk som dal opieskovat-aj vznutra+termostat a vrchne dekle.Potom som sanie dal opraskovat do ciernej-dal by som aj dekle opraskovat lenze nemali ten spravny odtien ako som chcel tak som to natrel Alkytonom Inak vsetko som to robil sam pred panelakom na parkovisku:aut akurat stymi zvodmy som musel ist na hever,myslel som ze pojdu vybrat aj s hlavou,lenze som ich nevybral aj ked bola hlava vonku (tie zvody)ale tych 10 srubou co su na zvodoch som daval dolu asi 1,5h-ach ten pristup..... pug:hlavu som daval zbrusit u nas jednemu starsiemu panovi ma firmu-Rucne obrabanie kovou-Oslej sa vola a vyroby vselico co si len povies a hlavu som mu dal iba zrovnat,kanale som lestil aj sacie aj vyfukove+piesty spalovaci priestor nie ten bol dost cisty skoro bez usadenin... To klepanie idem riesit zajtra bude to to hydrozdvihatko ventilu len musim prist nato ktore to roby lebo ani na jednom som nerobyl vyplach,ved uvidim ako to dopadne [upravil dne 22/5/09 306gti6] Citovat
pug Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 opieskovanie+komaxit (praskove nanasanie farby s naslednym zapecenim za tepla) - super najlepsia a zarucene dlhodobo odolna povrchova uprava - super, alkyton je tiez fajn, davam ho na brzdice. inak zvody su na stiftoch? (teda v hlave stifty a matky zvonku) nebol problem s tym ze by si nejaky strhol, utrhol? lebo uvazujem ich zhodit a omotat Termotec paskou-mohol si to v ramci toho urobit ked si mal cisty spalovaci priestor to je dobre znamenie, cakal by som ze ked ti to bralo olej ze tam bude dost karbonu. som zvedavy ci ti 100% vyriesi spotrebu oleja vymena tych gufer ventilov. Cim si lestil kanaliky? lebo ti co to robili doma tak ze praca tak na 20hodin minimalne. Robil to zubarskou vrtackou s zubarskymi brusnymi nastavcami-vysledok perfektny ale ze starsna makacka a hrozne spinava praca, ale urcite by som to tiez robil keby som mal dole hlavu, mohol si este ked by som vedel ze budes lakovat sacieho pavuka urobit tyv porting (rozreze sa to teleso a vybrusia a vylestia sa nasavacie kanaliky a potom s ato zavari naspat odrezana cast) vraj to prida okolo 7koni-len tato jedina uprava-je to zvutr totiz z ostrou neobrobenou hranou kazdy kanalik. Stfty na hlavu si daval povodne, ci si daval nove? a co utahovacie momenty si mal momentovy kluc? [upravil dne 23/5/09 pug] Citovat
306gti6 Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 pug:Zvody su na styftoch a na nich matice-drzali ako pribite,preto sa mi podarili vykrutit aj stifty s matkami,tusim 4ks..Zvody len tak lahko nevitiahnes aj ked bude dolu hlava musel by si zvesut motor. Kanaliky som lestil takym dratenkoviým kotucom na vrtacke..... Sanie zhodit dolu nieje problem je to otazka cca20min ked budem chciet vylestit vznutra sanie-no ale neviem ci by sa mi to chcelo este to aj rozrezat a komu zavarit,nie kazdy zvara hlinik ale unas sa najde barskdo:) Na hlave niesu stifty ale 10srobou a daval som povodne,utahoval som ich momentakom-zohnal som si 1:etapa utiehnutia 35Nm,2: 70Nm a 3: dotiahnut o 160stupnou:) Citovat
pug Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 cize zvody bez demontaze hlavy podla teba zospodu z jamy nedam dole? podla mna zospodu to musi ist, ak nie kakam na to sanie nejde az tak o to lestenie kanalikov ale je tam taka hrana ktora sa dava dole, pristupne to je len ked to rozrezes. keby som to nechcel lakovat tak to robit urcite nebudem, zvar bude vidiet. toto je ono: http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=83132&page=2 Citovat
306gti6 Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 pug: hmm....to by nemalo byt az take tazke,uz som zohnal aj cloveka co zvara hlinik:D ale stale nechapem ako to sanie rozdelil na dve casti ked je vznutra este spevnene s dvomi nieco ako roxormi:myslim Citovat
306gti6 Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 330euro:bojim [upravil dne 6/6/09 306gti6] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.