Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

popravdě jsem to nikdy neviděl, ale myslím že je to dobrý nápad. Jen bych se možná bál síly stěny té vložky ta bude poměrně malá i když by to nemělo vadit protože se opře do bloku. To spíš uvidíš až sundáš hlavu třeba bude stačit jen vyhonovat blok a zkusit tam nové kroužky jakou budou mít vůli. Třeba bude ještě dobrej. Pokud ne šikovnej obraběč to zvládene

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Capy: myslis ze to je dobry napad?dat to vyvlozkovat do povodnych velkosti+ nove kruzky??Lebo vymenit len kruzky to asi nepomoze:myslim

Prosimtě na většinu aut se dělají minimálně dva přebrusy,tj větší kroužky i písty,změř si válce a podle toho to bud přehonuj a dej přebrusové písty,nebo jen překroužkuj. :super

Nevymýšlej vložky,zbytečně drahé a náročné na výrobu,vím co říkám dělali jsme to na té závodní suzuce... Jenom strojní práce stály 7500.- + materiál.:xvul

A když už to budeš dělat,tak sniž blok ;) Já to budu dělat taky,jen jsem ještě neměřil kolik to půjde dolů .

Odesláno

derek: vyvlozkovanie ma vyde aj robota+material 200€ + origo kruzky 180€ kdezto nove pisty a vybrus ma vydu daleko viacej....

a ked vymenim len kruzky tak nevim nevim ci to pomoze:myslim

Odesláno

No já měl za to, že díky tomu uložení by měla mít 306 samoříditelnouí zadní nápravu a proto má lepší jízdní stabilitu v zatáčkách..

[upravil dne 12/7/10 Sagic]

Odesláno

to mas pravdu ale ked jazdim slalom a chystam sa na vrchy tak by bola velka pretacavost na zadku....

a potebujem mat auto tvrde,pevne nech sa nic nekruti....

[upravil dne 12/7/10 306gti6]

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

To chapu :) Taky bych to rad omotal ale neumim si predstavit jednoduchej zpusob vytahnout ty svody ven.. a s motorem zatim nehodlam nic delat tak si na to jeste pockam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...