Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

Hej tak tohle už je lepší no, každopádně šlo mi jen o to že semislick to není a tečka, jinak hankooky sem už měl a moc mě nebrali proztože po asi 1000km začali dost hučet, takže přeju aby tě to nepotkalo je to docela na prd :P

Odesláno

BOSSCZ: nevjem ci je ci neni ale hodne sem o nich precital a vsade ich volali semislik sak ale je to nakoniec jedno,konecne som mal moznost ich cez vikend vyskusat a ak mam povedat pravdu,tak na lepsich som zatial nejazdil...drzia fakt dobre a to som mal predtym Pirelli-zeronero boli to funglace a vsade ich ospevovali a na Hankooky sa nechytaju...

Odesláno

Pánové kola a pneumatiky můžete mít i ze zlata a bude vám to prd platné,pokud má někdo v rukách nasr... :aut

Tím chci říct že je nejdůležitější ten mezikus mezi sedadlem a volantem,a potom jaké má srdíčko ....:super

Takže třeba někdy v budoucnu sraz n ědkde na okruhu ?:D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: derek

Takže třeba někdy v budoucnu sraz n ědkde na okruhu ?:D

:super Skoda jen ze se tady casto o tom vice mluvi nez jezdi :(

No to je přesně ono takže kdy a kde? :D :D D:

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

*David* : 2000Kc zato nedam,je to moc a ani nevim kde to je,najlepsi by bylo keby sme sa vsetci dohodli a aj stretli na Masarikovem okruhu v Brne :super

jj,taky jsem na to myslel :D....:super

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

A nepřijde Vám BRNO zbytečně velký a drahý na sešlost cca 10 aut z klubu?

No myslím že ne,bývají tam dny otevřených dveří - nebo tuning srazy kde si zaplatíš cca. 500kč,- a můžeš 25min. kroužit po okruhu :-) Jo jinač ty dny otevřených dveří jsou snad každý měsíc,ale přesně nevím nějak sem to blíž neřešil,jezdil sem tam vždy na renocar..:cool:

306gti : Uspořádat něco můžem,ale mě to stejně ještě nejde a chvíli to ještě potrvá,takže zatím beze mě .. :super

viz : http://www.brno-circuit.com/sluzby/pro-verejnost/jizdy-verejnosti/kalendar-jizd-verejnosti/kalendar-jizd-verejnosti_677

Odesláno
Původně zaslal: derek

...kde si zaplatíš cca. 500kč,- a můžeš 25min. kroužit po okruhu :-)

Tohle me prave prijde drahy a nekomfortni ;) Predpokladam ze 25min neni cistej cas na okruhu .. trackdays Te sice vyjdou klidne i na 2 litry ale nejsi nicim omezovanej.. a na mensim okruhu se vyradis s autama co nemaj vice jak 200koni az az .. tedla dle meho nazoru ;) Proto je zajimava predstava si okruh zamluvit celej (bavim se samozrejme o mensich okruzich nez je Brno nebo Most) ale je treba schopneho organizatora..

Odesláno

Ve Vysokem Myte to taky neni spatne ;) Ale to co jezdim je pod zastitou MX5 klubu takze bych se musel poptat jak je to s dalsimi misty.. je to sice zabrane na cely den ale urcite bude nejaka maxmalni kapacita abychom se tam \"neumlatili\" ;)

[upravil dne 5/5/10 AKCZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...