306gti6 Odesláno 1. květen 2010 Autor Odesláno 1. květen 2010 BOSSCZ: ja nehovorim ze tvoje su zle ale moje by mali byt lepsie ja mam treadwear 200 a ty 220 takze su o nieco tvrdsie:papa a krom toho moje gumy su brane ako \"TRACKDAY\" as vies co to znamena :D:D tu to mas: http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m12b0s662p0 Citovat
BOSSCZ Odesláno 2. květen 2010 Odesláno 2. květen 2010 Hej tak tohle už je lepší no, každopádně šlo mi jen o to že semislick to není a tečka, jinak hankooky sem už měl a moc mě nebrali proztože po asi 1000km začali dost hučet, takže přeju aby tě to nepotkalo je to docela na prd Citovat
306gti6 Odesláno 2. květen 2010 Autor Odesláno 2. květen 2010 BOSSCZ: nevjem ci je ci neni ale hodne sem o nich precital a vsade ich volali semislik sak ale je to nakoniec jedno,konecne som mal moznost ich cez vikend vyskusat a ak mam povedat pravdu,tak na lepsich som zatial nejazdil...drzia fakt dobre a to som mal predtym Pirelli-zeronero boli to funglace a vsade ich ospevovali a na Hankooky sa nechytaju... Citovat
derek Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Pánové kola a pneumatiky můžete mít i ze zlata a bude vám to prd platné,pokud má někdo v rukách nasr... Tím chci říct že je nejdůležitější ten mezikus mezi sedadlem a volantem,a potom jaké má srdíčko .... Takže třeba někdy v budoucnu sraz n ědkde na okruhu ? Citovat
AKCZ Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: derek Takže třeba někdy v budoucnu sraz n ědkde na okruhu ? Skoda jen ze se tady casto o tom vice mluvi nez jezdi Citovat
BOSSCZ Odesláno 3. květen 2010 Odesláno 3. květen 2010 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: derek Takže třeba někdy v budoucnu sraz n ědkde na okruhu ? Skoda jen ze se tady casto o tom vice mluvi nez jezdi No to je přesně ono takže kdy a kde? :D D: Citovat
306gti6 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 ja nemam problem sa nekde zejit trebars na okruhu ale nemoze to byt zas daleko tak do 200-250Km Citovat
306gti6 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 derek: mas pravdu teraz sa ukaze na slalome ci bola chyba v gumach alebo ci je vo mne :D Citovat
306gti6 Odesláno 3. květen 2010 Autor Odesláno 3. květen 2010 *David* : 2000Kc zato nedam,je to moc a ani nevim kde to je,najlepsi by bylo keby sme sa vsetci dohodli a aj stretli na Masarikovem okruhu v Brne Citovat
derek Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 Původně zaslal: 306gti6 *David* : 2000Kc zato nedam,je to moc a ani nevim kde to je,najlepsi by bylo keby sme sa vsetci dohodli a aj stretli na Masarikovem okruhu v Brne jj,taky jsem na to myslel .... Citovat
306gti6 Odesláno 4. květen 2010 Autor Odesláno 4. květen 2010 derek: tak treba neco z organizovat Citovat
BOSSCZ Odesláno 4. květen 2010 Odesláno 4. květen 2010 A nepřijde Vám BRNO zbytečně velký a drahý na sešlost cca 10 aut z klubu? Citovat
derek Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: BOSSCZ A nepřijde Vám BRNO zbytečně velký a drahý na sešlost cca 10 aut z klubu? No myslím že ne,bývají tam dny otevřených dveří - nebo tuning srazy kde si zaplatíš cca. 500kč,- a můžeš 25min. kroužit po okruhu :-) Jo jinač ty dny otevřených dveří jsou snad každý měsíc,ale přesně nevím nějak sem to blíž neřešil,jezdil sem tam vždy na renocar.. 306gti : Uspořádat něco můžem,ale mě to stejně ještě nejde a chvíli to ještě potrvá,takže zatím beze mě .. viz : http://www.brno-circuit.com/sluzby/pro-verejnost/jizdy-verejnosti/kalendar-jizd-verejnosti/kalendar-jizd-verejnosti_677 Citovat
AKCZ Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Původně zaslal: derek ...kde si zaplatíš cca. 500kč,- a můžeš 25min. kroužit po okruhu :-) Tohle me prave prijde drahy a nekomfortni Predpokladam ze 25min neni cistej cas na okruhu .. trackdays Te sice vyjdou klidne i na 2 litry ale nejsi nicim omezovanej.. a na mensim okruhu se vyradis s autama co nemaj vice jak 200koni az az .. tedla dle meho nazoru Proto je zajimava predstava si okruh zamluvit celej (bavim se samozrejme o mensich okruzich nez je Brno nebo Most) ale je treba schopneho organizatora.. Citovat
306gti6 Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Tak nieco navrhnite,nieco mensie... napriklad AKCZ co si jazdil toto:http://www.youtube.com/watch?v=8eTuy8B7YAo to vyzera akurat Citovat
Béďa Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Sosnova se ti nebude vzdalenosti moc libit. Je to zde. Okruh je to ale dobrej. Citovat
306gti6 Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Tak nic :D:D preco vsetko musi byt tak daleko:grr Citovat
AKCZ Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 Ve Vysokem Myte to taky neni spatne Ale to co jezdim je pod zastitou MX5 klubu takze bych se musel poptat jak je to s dalsimi misty.. je to sice zabrane na cely den ale urcite bude nejaka maxmalni kapacita abychom se tam \"neumlatili\" [upravil dne 5/5/10 AKCZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.