pug Odesláno 5. květen 2010 Odesláno 5. květen 2010 25min za 500Kc je podla mna OK, dlhsie trapit viac menej seriove auta nema ani zmysel. tych 25min je cisty cas na okruhu. alebo SK Ring Citovat
AKCZ Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Původně zaslal: pug 25min za 500Kc je podla mna OK, dlhsie trapit viac menej seriove auta nema ani zmysel. tych 25min je cisty cas na okruhu. alebo SK Ring Tzn. kdyz sjedes z drahy treba po 10ti minutach tak se Ti ta zastavka do toho casu nepocita? Tak to myslim \"cisty cas\" ... je jasny ze nebudu se seriovym autem krouzit cely den kazdou minutu.. obvykle vyjedes na trat.. udelas 3 nebo 4 kolecka a das autu pauzu a treba po pul hodce vyrazis znovu.. ale tady jak to chapu jezdis celych 25min nepretrzite a pak dost.. nebo je to jinak?! Citovat
derek Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Ano jezdíš v kuse 25 min,a pokud uděláš pauzu tak ti čas běží dál,a pokud budeš chtět jet znovu,třeba později tak si musíš opět zaplati na 25min. 500kč.- Takže jestli to stojí za to či ne si musí každý zvážit sám,ale je to určitě nejdostupnější svezení na okruhu za nejmín pěněz A nebo to spojit s tunigovým srazem Renocar,který by měl být na podzim. A taky každý musí počítat stím,že třeba gumy šíleně trpí auto trpí a né každý bude jezdit s autem po okruhu celý den,kor když vezmu že sériové gumy jsem schopný po 25min ježdění po okruhu pomali vyhodit... mluvím z vlastních zkušeností a zkušeností mkamarádů a pokud máte měkou směs,či měkčí tak ty gumy orvete na dráty jako já,když jsem tam kroužil s kopcovou směsí a po 18 minutách byly obě KO.. Samozřejmě záleží na geometrii vozu,stylu jízdy a značce pneu - pochopitelně čím širší a nižší profil tím ta guma méně trpí. Takže na okruh široké a nízké válce.. Citovat
AKCZ Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Nikdy jsem nejezdil na techto velkych okruzich jako je Brno.. vzdy pouze na malych nebo zavodech do vrchu do nejakych max. 2km a gumy se mi odrovnat nikdy nepodarilo.. ostatne nikomu ze zminenych mensich okruhu (kdyz pominu celodenni driftovani se zadokolkou napr. s Nissanem tam odrovnal gumy totalne) takze nebyl problem vyjet na trat Xkrat za den v kratsich intervalech.. par kol na prohrati a par ostrych kol.. pak pauza a znovu.. je samozreme lepsi mit sebou dve sady aby byla jistota ze bude na cem dojet domu Jsem sam zvedav jak se budou chovat R888cky.. je mozny ze je znicim za ten den ale neverim tomu.. myslim si ze se da jezdit i na okruhu \"setrne\" s dobrymi casy at uz jde o brzdeni nebo najezdech do zatacky atd.. Ale jak rikas je to o tom co kdo preferuje a co si kdo zkusil.. tim ze jsem cuchnul k okruhu na cely den bez jakekoli limitace casu tak se bojim ze 25minut nepretrzite jizdy a pak dost je hodne svazujici nemluve o najeti trati ale souhlas ze je to asi nejdostupnejsi moznost jak se na okruh dostat Citovat
GRiMx Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 Pěknýýýý koukám, teď už si ale nikdo dozadu nesedne =D Citovat
Linkisek Odesláno 8. květen 2010 Odesláno 8. květen 2010 306gti6 : Ty si umíš vybrat , líbí se mi to čím dál víc ... Rozhodně jedna z nej 306 ... Citovat
306gti6 Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 GRiMx: a kto by si tam mal sadnut?? GTI6 nieje autobus:super Linkisek: Dakujem:super [upravil dne 8/5/10 306gti6] Citovat
306gti6 Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Dnesne video zo slalomu z Trencina..... http://www.youtube.com/watch?v=t9sfcd4Y5Ks Citovat
GRiMx Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: 306gti6 GRiMx: a kto by si tam mal sadnut?? GTI6 nieje autobus:super Linkisek: Dakujem:super Jestli auto se 4 místy se řadí mezi autobus to nevím ale i tak to už ani nevemeš 2 kamarády na pivo Citovat
AKCZ Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Tak doufam ze zadni kolo nedelalo Jinak Citovat
306gti6 Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 AKCZ: tak to uz je extrem,mne to robilo samo ani som to nechcel [upravil dne 11/5/10 306gti6] Citovat
GRiMx Odesláno 11. květen 2010 Odesláno 11. květen 2010 Původně zaslal: 306gti6 GRiMx: na pivo nechodim ale jak tak koukám, tak už ani ty zadní sedačky nemáš fotky ale jinak moc pěkné Citovat
306gti6 Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 ostatne foto zo slalomu : http://stanley306gti.rajce.idnes.cz/Slalom_Trencin-letisko/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.